Нажалост нема да има... Забранети се запросувања со закон годинава. Одма свадба ќе има, без церемонии на колена.
Hahahaha nesreka bilo toa ....ma kako i da e i koga i da e sepak eden ke mora da te jadi ke vidime dali ke ima za nova godina zaprosuvanja ..
Не се радувај пред време. Знаеш ли на 31.12.2015 колку запросуввања имаше, од моите ФБ пријатели само 7 случаи!
Никако во престапна. Големи се шансите за развод ако е во престапна. Ако не е во престапна 100% нема да се разведат.
А да му објасни некој да мојов уплашен дечко од престапнава година може? И сеуште ме мачат Има надеж за мене значи
Какво запросување... Изборите се побитни. Глупо суеверие,бе.Пре би рекла дека дечко ти си нашол изговор.
..... Не баш, малце повеќе има страв од рекла казала суеверија ... Ние и дебатиравме ама типчево мое е исплашено
Ако се деси запросување во престапна година, три самовили доаѓаат третата ноќ после свадбата во 3 по полноќ и го проколнуваат бракот. После 3 месеци, на третиот ден во 3 попладне се случува развод. Затоа размислете си убаво. Ова го знам од една моја братучетка, и кажал мажот на комшивката што работела со жената која и била мајка на невестата.