Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Заработи преку интернет

Дискусија во 'Барање работа' започната од littlegirl92, 5 јануари 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. LejdiD

LejdiD Истакнат член

Се зачлени на:
    22 ноември 2011
    Пораки:
    605
    Допаѓања:
    155
    А како да ги најдам тие производи од други продавачи :)

2. Tanjich

Tanjich Истакнат член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    273
    Допаѓања:
    64
    Феминки дали некоја од вас имала искуство со http://www.awsurveys.com ? Ме интересира кога добивате нови Surveys односно линкови преку кои заработувате. Јас денес направив акаунт и ги отворив сите линкови, па сакам да знам кога ќе ги добијам следните. :?:

3. LejdiD

LejdiD Истакнат член

Се зачлени на:
    22 ноември 2011
    Пораки:
    605
    Допаѓања:
    155
    Јас сум зачленета од пред неколку недели, од тогаш еве денес баш проверив имаше само едно ново survey и тоа е и првото ново откако се регистрирав. Имам и еден долар бонус на 1ви доделуваат изгледа секој месец и така јас се откажав уште одма :)

4. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.565
    Допаѓања:
    106.297

да и јас тоа приметив :| на 1-ви март имаше само едно ново и толку сега нема ништо.Ако секој месец тера вака тогаш до нова година 8 долари ке `заработиме` |(

5. anastasceto

anastasceto Активен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2012
    Пораки:
    58
    Допаѓања:
    6
    не верувам во такви заработуванје преку интернет и не е ништо точно може да заработиш но повеке пари ке ти зема нема врска тоа...

6. meandyou

meandyou Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    353
    Допаѓања:
    197
  7. lepa.milena

lepa.milena Истакнат член

Се зачлени на:
    24 октомври 2011
    Пораки:
    346
    Допаѓања:
    161
    Логирајте се на:
    http://signup.wazzub.info/?lrRef=69ec470d
    Сите зачленето до 9ти април можат да заработат. Зачленете се и проширете ја мрежата понатаму со вашиот линк.
    Се заработувало со праќање на покани, како што разбрав.

8. Dijana-didy

Dijana-didy Активен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2012
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    1
    Има еден нов метод на заработка со megatypers. Се што треба да правите е да внесувате capatcha. megatypers.com За да се регистрирате ви треба код од некој веќе зачленет. Можете да се зачленете со следните два кода:
    1MO6
    1MO7

9. lepa.milena

Се зачлени на:
    24 октомври 2011
    Пораки:
    346
    Допаѓања:
    161
    Сакаш да кажеш, доволно е само да се логираш на страната? Може малку подетално да објасниш?

10. CaperucitaRoja

CaperucitaRoja Истакнат член

Се зачлени на:
    30 август 2011
    Пораки:
    467
    Допаѓања:
    320
    www.club4cash.com/?lrRef=cf1edc22

Социјална мрежа е, треба да зачленуваш што повеќе луѓе... Пробал некој да сподели искуство? :)

11. baby-star

baby-star Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2012
    Пораки:
    2.471
    Допаѓања:
    10.904
  12. maca-23

maca-23 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    238
    Допаѓања:
    179
    почнав да работа на microworkers стварно треба нерви и многу ми с еглупи задачите ама пак коа седам на нет колку толку добро е да заработам нешто. Инаку уште неам отворено alert pay ама тоа ќе ве прашам коа ќе заработам пари. Е сеа прашањето ми е кога ги исплаќаат парите пошто мене ми пишува дека имам 0,0 а имам извршено околу 20 задачи. Или пак можеби тоа покасно ќе ми стигнат?

13. lepa.milena

Се зачлени на:
    24 октомври 2011
    Пораки:
    346
    Допаѓања:
    161
    http://signup.wazzub.info/?lrRef=4248a976
    blagodaram za zaclenuvanjeto na wazzup preku mojot personalen link... no za zaclenuvanjeto da bide validno, treba da go verificirate clenstvoto, a na mail treba da stigne verification link... ako ne stignal vo inbox, proverete na spam/junk, a ako ni tamu ne stignal, togas se odi vo istiot link za da se otvori wazzup i se klika na sign in (toa se naodja vo desniot goren agol vo forma na kluc. koga ce se klikne na toa, ima opcii da se logirate, ama ce kliknete na posledniot red kade sto pisuva Resend my confirmation e-mail. togas ce go napisete vasiot mail i ce kliknete na send... koga ce stigne mail so potrebniot link za verificiranje, togas kliknete na nego i mozete da se logirate... ako ste gi zaboravile podatocite za logiranje, togas proverete go vasiot mail, oti sekako posle prethodniot mail, stignuva i mail so vasite korisnicki podatoci.... odnapred blagodarna

14. milicka1975

milicka1975 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 ноември 2011
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    0
    Kako do dopolnitelna rabota?????? ako imate iskustva vistinski spodelete.Odnapred blagodaram. Mislam na rabota od doma ili preku int.

15. MonnaSi

MonnaSi Популарен член

Се зачлени на:
    23 април 2011
    Пораки:
    469
    Допаѓања:
    536
  16. silvi.stoj

silvi.stoj Активен член

Се зачлени на:
    20 мај 2012
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Сопругот вика дека заработка со кликање по реклами и од отварање страни е жива глупост. Но има нешто што наликува на МЛМ и што се работи само преку интернет. Стануваш affiliate партнер, рекламираш на своите страни од нивните производи и заработуваш од нивната продажба. А, окулу тоа како се изработуваат Web страни и како се заработува го научи со посета на нетшколата каде сега е во напредниот степен. Знам дека воведниот курс во школата е бесплатен а линкот за пријавување е
    http://www.netponuda.com/klub/jrox.php?uid=vancho
    Во школата има и некои други партнерски програми, но ако ве интересира пријаветесе и погледнете...

17. biggirlsdontcry

biggirlsdontcry Истакнат член

Се зачлени на:
    22 март 2012
    Пораки:
    483
    Допаѓања:
    163
    Леле ова само што ена српски ми наликува на лажно. |( Незнам зашто..И оној линкот со сликата од девојката сите што го имате постирано.. |( Мислам дека преку тоа неможе да се заработи,или па треба премногу труд за премала сума..Немам никакво искуство само така мислам..

18. silvi.stoj

silvi.stoj Активен член

Се зачлени на:
    20 мај 2012
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Не само дека не е лажно, сопругот веќе скоро цела година е во Школата, пријавен е во МАСТЕР степенот. Има поставено неколку веб страни, а сека ги поставува првите комерцијални. Самата Школа има повеќе од 1000 посетители. А за тоа колку може да се заработи, зависи од ангажманот. А дека бара труд, тоа е точно. Доколку некој ви тврди дека на интернет ќе заработите без ваш ангажман, верувајте дека ве лаже. Впрочем, ништо не ве чини пријавете се па ќе видите.

19. denicija123

denicija123 Активен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2012
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    3
    http://www.clixsense.com/?4236036
    super strana za zarabotka isplakaat i moram da se pofalam lesno se stiga do paite gore e mojot link sobodno zaclenete se
    so sreka

20. lepa.milena

Се зачлени на:
    24 октомври 2011
    Пораки:
    346
    Допаѓања:
    161
    ако може поопширно објаснување за сајтот?

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.