Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Заработи преку интернет

Дискусија во 'Барање работа' започната од littlegirl92, 5 јануари 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. neo

neo Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    80
    Допаѓања:
    163
    Горе десно имаш мени, ако не си логиран се логираш од google акаунтот ако си на chrome, имаш копче withdraw btc

За да повлечеш на апликација - новчаник на телефон, треба да направиш мин. 0.00041 BTC или тоа е 181 ден. А од тел. на терминал за криптовалути, ги има насекаде освен кај нас.

Јас ќе пробам на терминал во Белград, чисто ради проба. И така одам таму и ме интересира ова да го направам, а не се сериозни пари. Еве ти мапа од терминали (зумирај), но специјално да одиш за мари пари не се исплати.

https://coinatmradar.com/

Друга опција е да најдеш некој што се занимава со ова и да ти даде ќеш на рака или на трансакциска во замена за крипто - за ова види има голема заедница на ит форумот, и повеќе информации ќе најдеш. Или по огласи, пазар3 - пример, има што - купуваат - продаваат.

Пред 5 - 6 години користев bank transfer кога повлеков, само еднаш сум повлекол за жал тоа беа мали пари тогаш а сега се огромни и жалам за тоа.
    Преку ова сега немам повлечено, само што почнав ова да го користам, нема ни 1 ден. И не очекувам големи пари , ситно нешто само да пробам.

Инаку надопонување за предходниот пост, никако не го ставајте на максимум, смалете го тоа доста, јас не одам на повеќе од 50%, иако сеуште ексериментирам, да не смета во работа или да се блокира комп.

Последна измена: 21 мај 2018
    На bjorn му/ѝ се допаѓа ова.
  2. bjorn

bjorn Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2017
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    260
    Одприлика за колку време работни часови на компјутерот успеваш да стигнеш до минимумот за исплата?

3. Jana2770

Jana2770 Активен член

Се зачлени на:
    10 април 2018
    Пораки:
    156
    Допаѓања:
    35
    Јас користам Payoneer веќе 1 година. До пред 1 месец кога плаќав во продавници со картичка немаше провизија. Имаше само ако вадев во денари од по банкиве. Ама сега еве нешто се смена, ми побараа нов пасворд, и на плаќање со картичка зема провизија. На 10$ зема 0.35 $ ( така нешто)... А не добив никакво известување. Дали тебе ти зема провизија? :^) и мене ме изнервираа... :punch:
    Не добив таква порака. Но кога сакав на апп пауонеер да си проверам сметка ми побараа нов пасворд. И еве од тогаш со плаќање со картичка ми земаат провизија. ( 10$ негде 0.35$ од прилика што не е малце!!!)
    Дали и тебе ти земаат?

4. g8lQQk

g8lQQk Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2018
    Пораки:
    2.179
    Допаѓања:
    14.263
    Јас еднаш се зачленив, да видам што е финтава со ова.

Претпоставував дека е губење време, па и се уверив кога прочитав што сѐ треба да правиш за некои си минимални пари колку ќибрит да купиш. :swear:

На SummerGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  5. ludamaja10

ludamaja10 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2017
    Пораки:
    1.178
    Допаѓања:
    899
    Ќе може да ми објасниш како да ги извадам парите што ги заработувамна страницава?

6. arcticmonkeys

arcticmonkeys Нов член

Се зачлени на:
    31 мај 2018
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    1
    јас

Сакам да заработувам преку интернет кажете ми некој лесен начин плс

Последна измена од модератор: 4 јуни 2018
  7. Walker7

Walker7 Активен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2018
    Пораки:
    157
    Допаѓања:
    120
    Mislite lesno e da se raboti preku internet preku nokj ke praite pari veruvajte mi samo sebesi se lazete tuku po dobro pratete cv po ramstor ili u nekoj kafic zemajte plata ne vleguvajt u film....
    A ovie klosari sto ve lazat so ptc ke praite pari se tehnoloski visok vo Mk dzabolebari ne nasednuvajte u takvi glupavi finti nemate sansi da praite pari so klikovi ili so referali..

Sto sakam da kazam ne trosete vreme dzabe ako ne znaete kako se raboti preku internet jas kjaram, +600-700$ mesecno ama vise 6 godini rabotam so google adsense so moj web site sto e u top 50 vo MK so moj fb stranici sto gi imam +500K fanovi...

Ako sakate da zarabotite pisete mi ke vi kazam kako se raboti so google adsense a tie klosari pogore sto barat referali neka se zamarat za 0.00000000000000000001$ i neka ne mi pisat..

На Dimi4people, Independent Girl, cresa-jagoda и 4 други им се допаѓа ова.
  8. didisi

didisi Популарен член

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    1.969
    Допаѓања:
    3.683
    се логирате на овој линк

https://www.xenzuu.com/?ref=160818
    го внесувате овој ваучер

H9AVC2XN
    и одма добивате 2$ подарок ....
    понатака седите како на facebook и заработувате од слики видеа допишување ...

не се губи ништо ако пробаме и направиме мрежа во македонија

9. LegallyBlonde13

LegallyBlonde13 Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2017
    Пораки:
    444
    Допаѓања:
    1.967
    Кој е заинтересиран за интернет заработка нека ми пише ПП.

На solzicka.solzicka, mrsfreak и didisi им се допаѓа ова.
  10. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.929
    Ако се работи за кликање, пирамидални шеми и такви работи, да ти кажам само дека се сметаат за коцкање и измама, па натаму самата си знаеш :)
    Пошо знам дека осми март, јога, први мај... Знаеш де за што зборам :)

На Doozy му/ѝ се допаѓа ова.
  11. LegallyBlonde13

LegallyBlonde13 Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2017
    Пораки:
    444
    Допаѓања:
    1.967
    Без гајле, нема такво нешто:)

На didisi му/ѝ се допаѓа ова.
  12. raww

raww Популарен член

Се зачлени на:
    18 март 2014
    Пораки:
    1.036
    Допаѓања:
    5.913
    Дали некој има искуство со upwork? Каков е тој W-8BEN формулар за такса?

13. guardatela

guardatela Истакнат член

Се зачлени на:
    21 август 2014
    Пораки:
    78
    Допаѓања:
    85
    преку тоа сфи како ги исплаќаат парите? се извинувам ако се повторувам со прашања на темава прв пат пишувам.. сакам да почнам да работам од дома и тоа ми изгледа како најокеј опција од све што прочитав.

На ludamaja10 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Medical girl

Medical girl Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2016
    Пораки:
    176
    Допаѓања:
    88
    Девојки дали некоја им искуство со оваа страна https://binatex.com/en?actionpay=62...id3=ts31_20966_DMK_ted&subid4=&subid5=&s_trk= ?
    Прочитав една статија за еден дечко работел успешно тука па ме интересира дали има некој пробано да не се зафркнам предвреме Ч)
    Инаку ова е статијата http://b.recwwcc5.info/azkemuxgna/m...20966&subacc2=ted&apsubid3=ts31_20966_DMK_ted

15. SaraTrajkova

SaraTrajkova Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2015
    Пораки:
    150
    Допаѓања:
    22
    Како ги извади? Преку што?

На ludamaja10 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. ludamaja10

ludamaja10 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2017
    Пораки:
    1.178
    Допаѓања:
    899
    http://yxmoney.site/3218662745809/ preku sajtov , bas lecno se pecalat parici bas kako i @simon4ep sto kaza :) jas si probav i si zarabotiv, samo sega imam problem za refaralls.. kade mozam da objavam ? NE E SCAM! izvinete za pisuvanje na latinica, laptopot mi se resetira i zatoa..

17. Dashing:)

Dashing:) Популарен член

Се зачлени на:
    20 април 2017
    Пораки:
    1.737
    Допаѓања:
    2.485
    Си направив и јас акаунт овде.Веројатно работава иде со препушување на бројкиве не разбирам ми вика дека сум заработила 2.4$.Не ми е јасно како тие ќе ми дојдат на картичка?

18. Mini90

Mini90 Популарен член

Се зачлени на:
    2 септември 2014
    Пораки:
    570
    Допаѓања:
    2.199
    ^^
    И јас направив акаунт, стигнав до 10$. И што понатаму? Како ги префрлаат на сметка?

19. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.975
    Очекувате некој да ви плати за ништо работа (со извинење, за глупости кликање никаде не плаќаат) и после се чудите ако некој пише дека зема голема плата. (facepalm)

На Independent Girl, orevka, cresa-jagoda и 4 други им се допаѓа ова.
  20. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.206
    Допаѓања:
    36.684
    Не е само кликањето. Треба по форуми и социјални мрежи да го рекламираш сајтот. Као демек, се заработува солидно. :rofl:

На ludamaja10 и Doozy им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.