Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Заработи преку интернет

Дискусија во 'Барање работа' започната од littlegirl92, 5 јануари 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Angel_G

Angel_G Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2019
    Пораки:
    277
    Допаѓања:
    309
    Zdravo feminki istrazuvam uste edn proekt za zarabotka preku net... Se probav i klikanje i mrezen marketing i berza so ktiptovaluti,do sega skoro nisto kjar. Sega gledam nekoj proekt za formiranje web zaednica, gradat mreza iljadnici lugje (idejata e da napravat socijalna mreza ne znam ko fb, instagram) mrezno e slicno, ama ne e piramida,mnogu se zaclenuvaat luge osobeno od hrvatska i srbija. Imam dogovoreno so eden hrvat na skype, da mi objasni podetalno, pa ke vi pisam. Pozdrav zenski!!!

2. pokahontas83

pokahontas83 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2013
    Пораки:
    167
    Допаѓања:
    79
    Te molam pisi stom doznaes, dali znaes kako se vika socijalnata mreza?

3. future7

future7 Нов член

Се зачлени на:
    7 октомври 2019
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    3
    Да, јас имам позитивно искуство и исто како што јас сум задоволна и нормално со полн џеб, сакам и вие да бидете. Имам заработено и нормално извадено преку 30,000 денари во последниве месец дена, ако некој има повеќе часа во денот слободни може и многу повеќе да заработи. Ги вадам преку вестерн унион бидејќи нема компликации, документација и слично. Работата е едноставна, внесуваш кодови, се препорачуваш кај пријатели (процесот трае околу 2 до 3 недели) и потоа почнуваат парите да ти легнуваат на сметка.

Преку кликнување на линкот, https://eonmoney.club/8637014195348/ па registration и почнуваш со кодови.

На Еме 22, wowwy12 и Dzes88 им се допаѓа ова.
  4. macencef

macencef Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    2.125
    Допаѓања:
    3.169
    Ај во ЛП пиши ми.....

5. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    5.953
    Допаѓања:
    15.949
    Дали може некој на кратко да ми објасни што е Fiverr. Нешто како Upwork? Оти кога пополнувам ми пишува. I'M LOOKING FOR? Нешто како обратно од upwork?
    Дали работите со ваши лични податоци и како ги подигате парите? Мене ми е страв од злоупотреба.

6. ЖенаМајкаКралица

ЖенаМајкаКралица Истакнат член

Се зачлени на:
    26 октомври 2017
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    30
    Да ми понудите работа од дома т.е нет ?

7. Andrea27

Andrea27 Нов член

Се зачлени на:
    14 октомври 2019
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    1
    здраво девојки..ми треба мала помош од вас што ке ви одземе само 2 минути..се зачленив на една страна eon money погоре ја пиша членката и собрав 150долари ,демек исплакале и зa да ми пратат пари потребни ми се 40 луѓе што ке се зачленат преку мојот линк..ајде да видиме дали навистина исплаќаат доколку сте расположени за помош https://imemoney.xyz/5026554382812/ еве го линкот

8. Kikiccc

Kikiccc Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2017
    Пораки:
    1.178
    Допаѓања:
    1.051
    Може некој линк на македонски јазик и да ми каже некој од искуство и ме интересира без разлика колку пари туку дали месечно ги земате пари или?

На Osamena devojka му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Spicygirl

Spicygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2016
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    1
    ќе може да ми објасниш подобро, јас се регистирав и почнав со внесување на кодовите. За понатаму како е процедурата ме интересира. Ти благодарам. :)

10. Angel_G

Angel_G Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2019
    Пораки:
    277
    Допаѓања:
    309
    Не сакам да се мешам “ во нешто што не сум видела“, но Spicygirl, ако има шанси прикачи слика од парите што си ги примила. Јас бев на слична страна (но тие сите се врзани под една)...Aumoney, Jxymoney, ooemoney ги има еден куп ама под еден домејн се и се прогласени за спам страни од искусни интернет-стручњаци, прочитајте искуства или рецнзии има на англиски еден куп. Да бидам искрена и јас кликав два дена, откако видов дека не ми ги брои системот рефералите, се исклучив. Значи внесов преку 7 ( а ми броеше само 2) , емаилот што е оставен како support страница воопшто не е точен...Нема кој да ми објасни што не е во ред. Ова е мое искуство. До сега не сум сретнала човек што земал пари од кликања на овие страници. Инаку, се бараат 40 реферали да ти ги исплатат парите (со тоа што кликањето, додека немаш доволно реферални, не ти се брои), ти се брои само сумата што си ја искликал со реферали, барем така ми објасни девојката што ме зачлени. Патем и таа се откажа.

11. Angel_G

Angel_G Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2019
    Пораки:
    277
    Допаѓања:
    309
    Кликање, огласување, интернет-маркетниг се сум пробала, ништо не ми донело пари. Единствена можност за заработка и сериозност гледам во еден проект-кој на големо се шири во Хрватска, Словенија, БиХ и Србија. Гледам се зачленуваат и луѓе од кај нас. Истражував месец-дена пред да се зачленам и влегов, но искрено за прв пат сум одушевена. Значи се работи за создавање на интернет-мрежа која треба да донесе пари за секој што ќе успее да се вгради добро во проектот. Ќе ви пуштам кратко видео, кој сака нека изгледа и ако сака нека ме контактира.

Тоа е феминки, јас влегов и тргнав па ќе видам до кај ќе стигнам.

12. wowwy12

wowwy12 Активен член

Се зачлени на:
    18 јуни 2017
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    10
    Jas pocnav da ja igraam ama ne mi bese sigurno imam 300$ do sega i prestanav da ja igaam mislev deka e fejk

13. wowwy12

wowwy12 Активен член

Се зачлени на:
    18 јуни 2017
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    10
    moze da mi objasnis

14. DevilGirl212

DevilGirl212 Популарен член

Се зачлени на:
    27 август 2019
    Пораки:
    515
    Допаѓања:
    1.319
  15. asdas

asdas Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    1.033
    Допаѓања:
    1.953
    -влегување во „бизнис“ со плаќање
    -пријателски бонуси
    -бинарна матрица
    -потреба од зачленување други луѓе
    -различни нивоа
    -ветување за милионска заработка

Како е ова различно од буквално сите останати пирамидални говна?

16. Angel_G

Angel_G Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2019
    Пораки:
    277
    Допаѓања:
    309
    Кој како сака.Ова е доброволно, не мора кој не сака. Јас кажувам за себе. Влегов, дадов 30 евра, зачленив еден човек, толку е минимум и можам да чекам година до година и пол да видам што ќе се случи.Сум била и во Лајонет и во уште една друга т.н интернет-маркетинг мрежа и не сум заработила ништо. Овде е разликата што ја не морам да ја полнам мрежата, сама ќе си се наполни. Не мора повеќе од еден да внесеш, ич да не ја пипнеш страната таа се полни...Во системот има близу 10.000 членови. Срби и Хрвати, растураат, само ние не сме назад. Ние само сакаме на тацна, тоа ми беше муабетот.И да бидам искрена, ја не го бранам овој проект не е мој, не сум го осмислила и не гарантирам ништо...ние сме луѓе кои не се спремни на предизвик, не сме спремни да се вложиме, не сме спремни да сработиме, сакаме да ни паѓаат пари од небо. И овде има работа, не е зачленувај луѓе и толку. Планирано е да се отвори веб-шоп, при што секој што ќе ја напуни матрицата ќе биде дел од бизнисот и ќе дели од зарботката( но, ќе треба и да рекламира, продава, да се надградува во проектот) и нормално така ќе добива пари-тие нема да паѓаат туку така. Ова е за луѓе кои интернетот го препознаваат како шанса. За кратко време се ќе оди вирутуено. толку од мене.

17. Еме 22

Еме 22 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 август 2016
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    167
    Aј тоа за препорака кај пријатели како оди и исплатата почнав да внесувам кодови? Ако сакаш да ми објасниш благодарам

18. baklava123

baklava123 Активен член

Се зачлени на:
    1 февруари 2019
    Пораки:
    76
    Допаѓања:
    27
    jas sum pocetnik ,denes vidov ovoj link https://www.intensebux.xyz/?ref=go-999 i kliknav i se regitrirav , ti davaat bonus 25$ so koi mozes da kupis adpaks (eden adpak e 5$ za 10 dena znaci 5 mozes da zemes so ovoj bonus od edno dnevno imas zarabotka 0.65 $ i za da zemes sekoj den treba da kliknes na linkovite za klikanje , malku se 5-6 po 5 sekundi za 1-2 min ke zavrsis
    e sega za tie sto se kako jas besplatno bez upgrade na akauntot mesecna zarabotka e maksimim 30$ , isplata e sekoj den po 1$ a tie sto ke napravat upgrade nema ogranicuvanje na 1 $ isplata i sekako mesecnata zarabotka e mnogu pogolemaa no za mene ako pocetnik ova e sosem dovolno, isplata vrsat preku perfect money payeer i bitcoin
    pa povelete koja saka i vi odgovara registrirajte se na linkot moze ne se mnogu pari 30$ mesecno no za 1-2 min dnevno e sosem vo red. i dokolku znaete drug sajt za slicno so adpaks pisete mi linkovi.
    se izvinuvam no nemam kirilica

19. Capricorn96

Capricorn96 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2014
    Пораки:
    247
    Допаѓања:
    407
    Измама е. Ќе внесуваш кодови додека да стигнеш до минимум за исплата. Потоа ќе ти бараат да зачлениш 40 луѓе за да ти платат.

На Еме 22 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. pokahontas83

pokahontas83 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2013
    Пораки:
    167
    Допаѓања:
    79
    Moze da mi kazes kako se vadat parite od perfwct money i od payeer.dali imaat karticki

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.