Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Заработи преку интернет

Дискусија во 'Барање работа' започната од littlegirl92, 5 јануари 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Kundace

Kundace Активен член

Се зачлени на:
    10 декември 2021
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    8
    Od ista pricina baram i jas nesto da cepnam, no seuste ne sum porodena pa taka tepam vreme.. Predlozi nesto ako imas slusnato, jas eve nekolku dena nisto nemozam da najdam

2. aceee99

aceee99 Популарен член

Се зачлени на:
    1 март 2017
    Пораки:
    901
    Допаѓања:
    1.150
    Moze link od koja strana

На Kundace му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Suze18992

Suze18992 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 март 2020
    Пораки:
    1.121
    Допаѓања:
    1.594
  4. Kundace

Kundace Активен член

Се зачлени на:
    10 декември 2021
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    8
    На Suze18992 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. nnj22

nnj22 Активен член

Се зачлени на:
    10 април 2021
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    0
    Ima nekoj nacin za dobivanje pari od online rabota osven paypal. Bidejki so paypal moze samo da isprakjas ima li drug nacin???

6. Mikha4

Mikha4 Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2018
    Пораки:
    1.899
    Допаѓања:
    6.268
    Си го губите времето со кликање глупости. Има како да се вади убава пара на интернет, а тоа е со работа. Има едно 20-тина сајтови кои се популарни за фриленсери, разгледај прво што се бара, освен програмирање ќе се изненадите што се се бара, од админи до управување со проекти, пишување и создавање содржина за сајтови... . Гарантирам дека во нешто ќе се пронајдете, а за усовршување на вештини кои се плаќаат добро има секакви курсеви и инструкции онлајн.

Payoneer

На Ajronmen и Noemi им се допаѓа ова.
  7. bluepancakes

bluepancakes Истакнат член

Се зачлени на:
    16 март 2021
    Пораки:
    136
    Допаѓања:
    35
    Дали некој работи или има работено со affiliate marketing или реклами на сајт?

8. nnoco

nnoco Активен член

Се зачлени на:
    5 септември 2021
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    2
    Zdravo, planiram da zapocnam so dropshipping preku shopify, zapoznaen sum kako funkcionira, marketing, proizvodi i slicno, isto taka imam dovolno iskustvo vo dizajnjranje, ureduvanje na web stranici i sl. No ne sum upaten vo nacinite za plakjanje, payoneer karticka, stripe, i slicni nacini i na koj nacin toa funkcionira, istrazuvav malce i doznav ima nacin za otvaranje stripe akaunt so biznis lociran vo Anglija koj lesno moze online da se napravi, no kako toa se funkcionira najdobro bi bilo nekoj poupaten da mi pomogne.
    Blagodaram za sekoja pomosh

На Boka98 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. pokahontas83

pokahontas83 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2013
    Пораки:
    167
    Допаѓања:
    79
    Najdobro e so payoneer ,jas imav karticka ,ima pogolema provizija ama za mene e najdobra ,za prefrluvanje pari na devizna nikako , jas se plasam , koga togas ujp ke ti tropni na vrata , i toa so kamata ,eve ako gresam neka me popravi nekoj

10. macencef

macencef Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    2.125
    Допаѓања:
    3.168
    Sakam da otvoram stranica na amazon da prodavam e-books. E sega prasanje mi e kako da povrzam da mi stigaat parite, preku payoneer dali moze da mi stigaat? Normalno, da si kupam master preku niv i da si povlekuvam pari odtamu...Ako ima nekoj iskustvo takvo neka mi pisi lp

11. piksooki

piksooki Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2015
    Пораки:
    1.812
    Допаѓања:
    10.929
    Искуство со fiverr?

12. macencef

macencef Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    2.125
    Допаѓања:
    3.168
    Golemo ne...iskreno nema garancija deka ke ti platat.

13. Mikha4

Mikha4 Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2018
    Пораки:
    1.899
    Допаѓања:
    6.268
    На Fiverr објавуваш до 7 работи- gigs, односно она што нудиш да го работиш. Секој гиг имаш опции до три пакети да објавиш и чекаш некој да ти ги купи, во меѓувреме можеш да ги рекламираш за да влечеш клиенти.

Досега сум имала позитивно искуство, има доста клиенти на платформата, повеќето ми биле краткорочни но зависи како ќе ти се погоди. Мој совет ти е да разгледаш другите фриленсери што нудат од повеќе дејности да добиеш некоја слика како да ги направиш твоите понуди да изгледаат. Откако ќе ги средиш и објавиш освен да ги споделуваш по мрежи како LinkedIn, друго освен да чекаш не ти преостанува, затоа додека бараш по други сајтови не губиш ништо и тука да имаш објавено.

Ти се има случено да не ти платат на Fiverr? Затоа што кога те најмува клиент веќе му е платено, Fiverr ги држи средствата дури не се комплетира проектот/работата и дури помине период од 14 дена, после ги пуштаат да си ги повлечеш без провизијата за нив. Досега не ми се случило проект да ми е завршен а неплатен.

14. IlinaIliev8

IlinaIliev8 Активен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2021
    Пораки:
    49
    Допаѓања:
    19
    Здраво дали некој има искуство со заработка на телеграм. Ако може да ни каже нешто подетално

15. macencef

macencef Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    2.125
    Допаѓања:
    3.168
    Koj raboti na fiver da me nasoci malku....neka mi pisi lp

16. Цунами

Цунами Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2021
    Пораки:
    307
    Допаѓања:
    404
    Има некоја феминка што во скоро време има направено payoneer картичка преку fiver, малце да ми помогне шо како иде?

17. babybubu

babybubu Популарен член

Се зачлени на:
    7 мај 2014
    Пораки:
    1.025
    Допаѓања:
    1.099
    Дали некој од вас имаат профили на People per hour? Дали може Payoneer да се поврзе на PPH? Дали е ист начинот за добивање работа како и на Upwork? Исто и ме интересира за Fiverr некој ако може подетално да објасни како да се добие gig.

18. tigrica92

tigrica92 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2014
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    565
    Zdravo, dali nekoja clenka raboti na fiverr da mi pomogne? Imam profil od mnogu odamna megutoa ni edna naracka ni pa znam kako da pocnam...

19. piksooki

piksooki Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2015
    Пораки:
    1.812
    Допаѓања:
    10.929
    Да и мене ме интересира за Фивер ако некој знае нека пише тука гледам има повеќе интерес

20. Mikha4

Mikha4 Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2018
    Пораки:
    1.899
    Допаѓања:
    6.268
    Објавени ли ти се?
    Fiverr и други платформи за фриленсери имаат доста активни форуми/заедници, значи таму има од А до Ш, буквално сѐ што ве интересира за нив. Fiverr исто така нуди секакви курсеви, tips & tricks итн.
    Истражете ги фриленсерите кои успешно продаваат gigs во вашата бранша. Проверете ги цените, пакетите и услугите кои тие ги нудат, полесно ќе оформите слика околу тоа што се продава и што треба вие да направите за да бидете конкурентни.

На tigrica92 му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.