Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Заработи преку интернет

Дискусија во 'Барање работа' започната од littlegirl92, 5 јануари 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Cececece

Cececece Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2022
    Пораки:
    99
    Допаѓања:
    108
    Ајде инфо

2. lavinija28

lavinija28 Популарен член

Се зачлени на:
    17 јуни 2013
    Пораки:
    1.678
    Допаѓања:
    2.158
    Инфо ако може?

3. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.392
    Допаѓања:
    114.501
    @Mikha4 дали знаеш Clickbank Дали има опција за Македонија? Некои викаат да ама не можам да најдам.

4. Mikha4

Mikha4 Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2018
    Пораки:
    1.899
    Допаѓања:
    6.268
    Ако мислиш на исплата, може преку wire transfer, исплата на девизна секаде.
    Секако, ако ти се исплати, со секое повлекување кај нас има големи провизии. А го имаш и payoneer како опција.

5. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.392
    Допаѓања:
    114.501
    Знам знам како иде за исплати туку немаме опција како Македонија да работиме на ClickBank.

6. Mikha4

Mikha4 Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2018
    Пораки:
    1.899
    Допаѓања:
    6.268
    Според листава, Македонија е меѓу одобрените земји
    https://www.12minuteaffiliate.marketing/clickbank-banned-countries/

7. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.392
    Допаѓања:
    114.501
    Да, ама кога ќе одиш да креираш нова сметка нема македонија на листа ни како Фиром ни како Северна ни како Македонија.

8. cooll

cooll Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2010
    Пораки:
    3.051
    Допаѓања:
    10.674
    Знам дека ја имаше пред 3 години. Ништо чудно и да ја банирале, пиши им на сапорт.

На nena2010 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.392
    Допаѓања:
    114.501
    Пишав на Твитер чекам одговор

На cooll му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Mikha4

Mikha4 Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2018
    Пораки:
    1.899
    Допаѓања:
    6.268
    Не знам за тоа, знам дека никој не се замара да пласира ништо овде, бидејќи пазарот е многу мал и неинтересен :D не само за clickbank, туку општо
    Затоа и ме зачуди што некој прашува за овде.

На nena2010 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.392
    Допаѓања:
    114.501
    затоа али експрес само за нас за afilliate marketing

На Mikha4 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Svetlina

Svetlina Истакнат член

Се зачлени на:
    17 декември 2009
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    35
    Здраво на сите, ве молам за информација од сите вас кои добивате плаќање од странство. Бидејќи Paypall немам, барам опција која е најдобра за плаќање од странство кон МК. Данокот не ми е проблем да го плаќам и пријавувам, но би сакала инфо ако знаете како оди и како се пријавува. Понудени како опции ми се Skrill, Netteller, Payeer па ако имате искуство ве молам споделете. Ви благодарам

13. Maciiimac

Maciiimac Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2018
    Пораки:
    80
    Допаѓања:
    21
    Здраво. Дали некој работи на Amazon affiliate marketing. Ако има некој ве молам да сподели искуство. Благодарам

На Boka98 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Mikha4

Mikha4 Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2018
    Пораки:
    1.899
    Допаѓања:
    6.268
    Има пишувано по темава, пребарајте и ќе најдете тоа што ве интересира.

15. Svetlina

Svetlina Истакнат член

Се зачлени на:
    17 декември 2009
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    35
    Ви благодарам, ќе се навратам низ дискусиите. Поздрав

16. Tapirka

Tapirka Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2015
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    2
    Zdravo, dali nekoj ima iskustvo so jtn panel?

На BI-44 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. BI-44

BI-44 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2011
    Пораки:
    1.062
    Допаѓања:
    687
    Tamu nisto nema ko ke se registriras ima samo edna anketa i toa eve veke 2 god cekam nova anketa :D:D

18. AlinaT

AlinaT Активен член

Се зачлени на:
    13 август 2022
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    75
    Ако некој ми помогне, ќе ви бидам многу благодарна.
    Дали како редовен студент можам да имам проблем ако префрлам пари на сметка што сум ги заработила од интернет?
    Може да влијае на оброк или стипендија? Ако не вадам помалку од минималната плата месечно не би ми укинале оброк/стипендија нели? Или гледаат целовремени приходи?
    Ситни пари се тие што ги заработувам онлајн, а ми значат и оброкот и стипендијата и не би сакала да останам без нив. Сама си го плаќам факултетот, потребни ми се парите. Плус овие не се стална заработка, некогаш по нешто ситно. Од цело лето што работев првпат собрав некоја мала сума...
    Размислував да не е посигурно да ги вадам преку некој од домашните, но тие да не имаат проблем од тие приходи после зошто се редовно вработени?

Данок како се пријавува од овие пари, сакам се да е легално. Благодарам однапред, ќе ми значи било каква помош. "Исплашена" сум од државава, знам дека на обични луѓе повеќе би им се закачиле за се, затоа сакам се да е средено како што треба. Факултетот ми значи многу и не би сакала проблем да имам некаков. Ако има некој искуство со работа онлајн и студирање би било баш од помош.

19. Mondy

Mondy Активен член

Се зачлени на:
    15 август 2022
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    3
    Здраво, дали некој знае да ме посоветува каде и како да најдам работа од дома што би ја работела? Студент сум, а ми требаат финансии многу.

На Кејти19 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Angel_G

Angel_G Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2019
    Пораки:
    277
    Допаѓања:
    308
    Не можеш да работиш за Фивер или upwork ако немаш што да понудиш т.е ако немаш знаења од областа на дигитален маркетинг,графички дизајн,едитирање на видеа...најголемиот дел од понудите се тие области. Што ќе му понудите на клиентот ако немате вештини и пракса...вложувањето во неформалното образование особено од ит сферата е пресудно да можеш после да го продадеш на било која платформа.Академијата на Мирко е сосем ок,не сум таму зашто друго ме интересира едитинг на видеа работам у слободно време,ама клиенти имам и без уп ворк,инстаграмџии и јутубери колку сакаш...кај Мирко имам двајца пријатели едниот ми е од ФБ лично не го знам ,а другиот го знам и баш го прашав за една моја другарка многу позитивно искуство сподели.Три модули на изучување има за тие пари ама добро е што веднаш ти ,,дава,,он работа и добиваш пракса и плус си платен,ако се потрудиш за 2 до 3 месеци ќе си ги вратиш парите.Но,треба и да вложиш и времеи едергија.А една друга имам пријателка фрли поголема сума пари исто за дигитални вештини ова она ,4 до 5 месеци се маткаше он лајн,теоретски ја научија мислам што е како е кои алати се ,ама и стои така сертификатот мртво слово на хартија ништо не направи,т.е џабе теорија без практична работа. Си фрли пари им дадоа сертификати и ај со здравје вие сега барајте си проекти ,клиенти ,работа Нема да ја споменувам академијата доста е ,,извикана,,ама ете испадна дубара за пари.

На GoldenFrida и lavinija28 им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.