Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Заработи преку интернет

Дискусија во 'Барање работа' започната од littlegirl92, 5 јануари 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. miss30

miss30 Активен член

Се зачлени на:
    8 септември 2013
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    работа со PTC страници

Здраво на сите, ова мозда ви звучи ново или не :D но вреди да се проба, може да се логира секој и да заработува и екстра пари доколку сака, се што треба е да се логирате на овие линкови http://www.neobux.com/?r=miss30, http://www.clixsense.com/?5797549, http://www.probux.com/?r=caci и исто така да кликате на рекламите, со што заработуавте одредена сума пари од еден клик, овие стрни се без инвестиции, а само што треба да направите еда имате виза каричка и да направите payza за да можете да ги префрлате парите, доколку подобро ги проучите горе неведените страни може и убаво да се заработува ;) поздрав

2. Rabota

Rabota Активен член

Се зачлени на:
    7 август 2013
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    miss30 - Според моето досегашно искуство (околу 4 месеци) се што кажа се е точно. Уште еден доказ дека сепак она што јас го постирав пред некое време, некој го работи и му успева.

Доколку има заинтересирани за оваа работа, имаме направено страна на која е многу прецизно објаснето се во врска со работата.

http://internet-zarabotka.webs.com/

miss30 те поддржувам во работата, незнам сега колку време го работиш тоа, но како и да е само напред :)

3. miss30

miss30 Активен член

Се зачлени на:
    8 септември 2013
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Фала за подршката, се надевам дека и другите ќе ги видат страниците, во секој случај вредида се проба ништо не се губи :)

4. cath

cath Истакнат член

Се зачлени на:
    23 октомври 2011
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    9
    Јас преку интернет работам веќе 2 години, прво почнав со кликање на реклами, но треба многу време, да најдеш други што ќе кликаат за тебе и да вложиш некој долар, па на крај пак ке зарабтиш нешто ситно можеби и до 20- 30 долари месечно. Проблемот е што тие страни поддржуваат само Paypal и Payza, a Paypal го нема кај нас, а Payza веќе една година не исплаќа на кредитни картчки туку само преу банкарски чекови за кои има голема провизија.
    Ако сакате навистина да заработите но и да вложите труд, да работите на некој проект, зачленете се на страни како Freelancer.com, Elance, oDesk, Microworkers. Овде има илјадници проекти и бирате на кој проект сакате да работите, во звисност од вашите вештини и на крај ви се исплатува убава сума на пари.
    За две години заработив околу 7000 евра , со работа на едностави проекти како прекуцувње од pdf во word, excel или пак copy paste на информации од yellowpages за некои комапнии во excel
    Зачленувањето е бесплатно и може секој да проба :)

На FotoLina3 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. AneTunte

AneTunte Истакнат член

Се зачлени на:
    18 септември 2013
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    Zdravo na site, epten sum nova na forumov i nesto cepkam na netov za rabota online i go najdov sajtov http://fiverr.com/. Sakam da probam da stavam nesto za prodazba, no ne mi e jasno kako bi se vrshelo plakanjeto koga kaj nas nema Paypal-a pisuva deka treba da imash Paypal za da te isplakaat. Moze mala pomosh okolu ova, pliiizzzzzz???? Blagodaram

6. sonculce

sonculce Истакнат член

Се зачлени на:
    7 март 2013
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    0
    Не знам дали некој има пробано да заработува со Probux,неколку месеци работам на тој сајт и за сега сум задоволна, мислам дека е подобро од Neobux. Ако сакате можете да пробате
    http://www.probux.com/?r=eluska

7. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    13.711
    Допаѓања:
    168.463
    Фриленсер мислам беше еден сајт, таму еднаш успеав само 20 долари да заработам ... Тоа било се`.

8. joelle

joelle Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    2.367
    јас работам со одеск и заработувам. не кликам на реклами или слично туку си има има луѓе на кои што му се потребни услуги кои би одговарале на вашиот профил, поминувате интервјуа и тестирања и се добива работа- на пр праќање меилови, пишување на извештаи, истржувања итн. мене ептен ми се допаѓа многу е професионална и ја препорачувам.

pussyhunter има доста објаснето за неа ако ве интересира....

На PussyHunter му/ѝ се допаѓа ова.
  9. neo

neo Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    80
    Допаѓања:
    163
    Препопрака за сајтот AuuWage кој што нуди повеќе разнични начини за заработување. Не е типичен PPC sajt. Се заработува од реклами, анкети, задачи, авто сурф, дирекни реферали.
    Мин. исплата е 5$ и иде преку PayPal и Payza.
    Стратегијата за овој сајт е следнава:
    -Често да се посетуваат секциите View Sites, Regular Sites и Search Sites. Има реклами од 0,001$ до 0,015$. Има доста реклами од 0,015$ и 0,005$. До лимитот за исплата само од кликање на овие
    реклами се стига многу побрзо во однос на други PPC сајтови.
    Special Sites е предвидена за зачленување на некој сајт. Внимателно користете ја затоа што тука давате лични податоци. Survey Sites е предвидена за анкети и прашалници и за корисниците од Македонија никогаш нема понуди.
    - Во Live Sites има " live surf" и "interactive surf". Кај live surf не мора воопшто да бидете пред компјутерот, само отворете ја страницата и пуштете ги сајтовите да се вртат.
    Кај Interactive surf потребно е откако тајмерот одброи да кликнете на некој линк на тој сајт.
    -Запамтете го времето кога се појавуваат рекламите во секцијата Regular Sites. Ако ви се појават во време кое завршува со 5 (Пр.13h и 45min, 12h и 15min) во тоа време е најдобро да се проверува дали има реклами затоа што рекламите се појавуваат повеќе пати во текот на денот.
    -Снег. Понекогаш екранот ќе ви се исполни со квадрати на кои пишува AyuWage. Toa e AyuWage Snow. Кликнете на еден од нив и ќе добиете некоја награда.
    -НЕ ДОЗВОЛУВАЈТЕ ДА ДОБИВАТЕ ПРЕДУПРЕДУВАЊА (Warning). Се добиваат ако не се чека доволно долго на сајтот на кој сте кликнале или ако во секцијата Regular Sites не кликнете на содржината што се бара од вас.
    Добро е што предупредувањата ги снемува за 24 часа, така да ако добиете 2 предупредувања не кликајте 1 ден за да истечат предупредувањата. Во спротивно со 3 предупредувања автоматски ви го суспендираат акаунтот.

Зачленувањето е на следниов линк.
    http://www.ayuwage.com/?reg=92886

10. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.879
    драво и од мене на ова тема :)
    е сега не дека ке се саработи голема пара па не мора да идеме на работа и да работиме потешка работа,туку за тие како мене без работа и малце пари се добредојдени.
    еве вака една моја роднина ми даде линк каде што он си заработал 50 евра за некое време*незнам колку време беше( ајде нека е и годишно али мислам дека е за помалце од година,и на крај ми се фалеше дека ги зема париет и навистина ги зема :) иако не ми се веруваше.
    сега сакам и јас да почнам нешто со таа страна,тоа е кликање на реклами значи ги отвараш и заработуваш1 или 2 центи.
    исто така со одговори на прашања од типот спорт,филм и др добиваш по 3 или 4 евра зависи од прашањата на типот од кој се.
    сега си имам и јас профил таму и имам заработено скоро 4 евра за 3 дена :)
    би сакала да ставам линк али сега неможам бидејки од тел сум,покасно ке го ставам,и да се регистрирате од кај мене а јас заработувам 20 центи со тоа.
    истото можете и мие да го направите на ваште пријатели.
    парите се подигнуват преку пејпал,доколу не може да се земат парите преку пејпал можете да се обидете преку др што се може кај нас.
    бидејки јас не сум во мак си направивме ваму пејпал,се надевам и мене ке ми успее ова по мала заработка али некогаш и тоа е доста и добредојдено :)

11. Mmirka

Mmirka Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2013
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    0
  12. neo

neo Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    80
    Допаѓања:
    163
  13. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.879

http://it.beruby.com/promocode/ui90eQ
    еве го линкот.повелете :)

14. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.879
    заборавив да кажам дека исто така парите ги прајкале и преку банка.
    значи кликате линкови се отвора и се заработува до 7 центи.
    одговарате на прашања и заработувате зависи од прашањата околу 1 евро.. :)

15. Mmirka

Mmirka Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2013
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    0
    Pa zosto na nivnata strana stoj deka isplakaat sekoj den, toa ne li e vistina

16. Mmirka

Mmirka Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2013
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    0
    A ima sekoj den reklami za klikanje, prasanja oni li ti postavuvaat ili kako funkcionira?

17. SnowWhite8

SnowWhite8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    1.275
    Допаѓања:
    1.620
    Јас работам на https://microworkers.com/index.php. Другар ми зима пари од таму а исто и на fiverr.com
    ама на овој првиот сајт има повеќе работа.

18. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.879
    да во профил тука Tи ги стават веднаш,и кај мене E така.
    ама да ги земаш парите веднаш нема потреба,бидејки малце се собира за ден два,можEш да пробаш за еден месец колку ке собериш.

има реклами секој ден,нивни и со нив што соRаботуват,од компани Sо тел,реклами,производи и сл. :)
    рекламите се ограничени а прашањата не,Tреба време и Tрпение за нив,јас двапати одговорив бидејки се долгI и заработив 40центи.

19. doutzen

doutzen Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2013
    Пораки:
    531
    Допаѓања:
    158
    е да можев така колку пари ке имав :?: :?:

20. lirik123

lirik123 Активен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2013
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Кој сака да заработи на интернет не е проблем јас ке го упатам и ке му помогнам за се зато сме тука

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.