Заработи преку интернет

Discussion in 'Барање работа' started by littlegirl92, Jan 5, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Lovebug01

Lovebug01 Популарен член

Дали има некој што работи или работел на zazzle или redbubble?

2. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Можеби. Ама ако не почитува авторски права, ќе има проблеми.

3. Zatanna

Zatanna Истакнат член

Здраво
    Дали знае некој како функционира binance за копање крипто и трејдинг? Има премногу опции и воопшто не е како на фортрејд, ништо не ми е јасно

Macorot vo Cizmi likes this.
  4. T123456789

T123456789 Нов член

Zdravo, otvaram payoneer akaunt, napishav swift i iban broj no mi bara dopolnitelen dokument od banka. Bev vo banka i tie ne znaat kakov e toj dokument. Dali mozhe nekoj da mi pomogne shto ima vekje otvoreno payoneer akaunt da mi kazhe kakov e ovoj dokument . Vi blagodaram.

Attached Files:

tina2018 likes this.
  5. zajka1

zajka1 Истакнат член

Здраво,
    Дали некој работи со gomoney.sbs и дали има добиено исплата?

6. ivanchos

ivanchos Популарен член

Искуства до grape devel?

7. Yogobella98

Yogobella98 Нов член

Добар ден,

Сакам да ве прашам дали некој има искуство со фирмата https://cloudworkers.company/en Cloudworkers?
    Јас моментално воспоставив контакт со нив, ми објаснија за што се работи, меѓутоа ми бараат лична карта , документ од комунална служба ( вода, струја, банкарска сметка) да не е постара од 6 месеци, да потпишам некои документи со сино пенкало да ги испринтам и сето тоа да го пратам во pdf.format. Малце ми е сумливо да праќам толку документи. Ве молам за помош!!!

8. Angel_G

Angel_G Истакнат член

Една моја пријателка оствари исто контакт со нив не се проблем документите не смеат да ги умножуваат и делат, поради заштита на податоци. Проблем е што трудот е многу ,,евтин,, мислам дека имаше 4 денари од напишана порака ,таа се распрашуваше и проба два месеци мислам уште пред извесно време можеби уште во корона 2022 ,сега можеби покачиле не знам...имај во предвид дека ти се платени само испратени и прочитани пораки од клиентот ,ако демек го напуштил четот т.е допишувањето као не ти ја важат. За 1000 ден дневно пресметај колку пораки треба да имаш успешни...плус можеш да бидеш он лајн на платформа и некое време да седиш без врска. Нејзе и кажаа вообичаено поголем трафикинг имало во вечерните часови затоа што тоа е ,,као хот лајн чет,, флерт чет како и да е не знам тука детали. Ама ако сакаш нешто да заработиш треба да си он лајн нон стоп да можеш што повеќе пораки да имаш...а ако целодневно блееш на платформата ќе немаш живот за ситни пари. Плус имаш тим менаџер кој те следи кој знае да биде незгоден, ако немаш таму таргет кои они го зацртале. Од една страна ти нудат демек парт тајм позиција од друга страна менаџерката нон стоп ти пишува на вибер зашто немаш кореспонденција. Сега ти пак види си. Тебе можеби ќе ти крени, можеби сега појке плаќаат прашај си. Прво колку хо ценат трудот ,после и за документите. Тие им се потребни да се верификуваш дека си полнолетна пошто се пишуваат пораки ,,за возрасни,,. И да не заборавам има и некоја провизија ти земаат при исплата ,така што другарката не беше воопшто задоволна...Среќно

Alex.T, Tam4yy and Didajo like this.
  9. EmilyVan91

EmilyVan91 Истакнат член

Zdravo dali nekoj znaj da me upati za on line rabota preprodazba kako driopsiping na koj strani mozam da najdam vakvi oglasi imam slusnato za amazon dekq mozi samo da ne e mr new life i da ne e wo vlog

10. spacegirl92

spacegirl92 Популарен член

И мене ме интересира. Моја другарка ги исполни сите услови, па ќе видиме дали ќе има исплата, неколку девојки и кажале дека имало.

11. Sweetlove_0312

Sweetlove_0312 Популарен член

5AE51EAE-C373-41F3-A932-65F3887B5A0C.png
    ве молам итно е да ми кажете дали е ова воред да платам 310$ за прифаќање трансакција?

Mumoftwo30 likes this.
  12. cooll

cooll Популарен член

Лелеее колку сте наивни. :o

Gosh, Alex.T, staycalm and 10 others like this.
  13. Billy Idol

Billy Idol Форумски идол

Не. Измама е. Посебно преку Телеграм.

14. Dijana DM

Dijana DM Истакнат член

Jas ne bi mu veruvala. Klasicna izmama na toa mi lici...

CarrieBradshow likes this.
  15. EmilyVan91

EmilyVan91 Истакнат член

Zdravo dali imate iskustvo so shopify otvoranje na web i odrzuvanje ama za Amerika da se raboti

Beautiful summer likes this.
  16. Andrej00

Andrej00 Истакнат член

Некој искуство со Tradeez или MrNewLife да сподели или ако имате препорака со друга академија што може нешто да се научи.

17. Dijana DM

Dijana DM Истакнат член

Za prvite prv pat slusam a za Mr new life nemam iskustvo ama ako ima nekoja neka spodeli. Mene mi lici deka mnogu zboruva bez nisto da kaze. Na udemy pobar si imas mnogu interesti kursevi. Eftini i kvalitetni

CarrieBradshow likes this.
  18. BraBru

BraBru Истакнат член

Mr. New Life е класична измама од господинот Мирко. Продава курс по дигитален маркетинг кој е катастрофален, а го плаќаш 500-1000 евра, има повеќе пакети, опции нешто, не знам баш. Во тој курс ништо конкретно да научиш не можеш, освен ако си баш дупка, па тоа да ти користи. Како ќе заработиш ти пари? Така што ќе тераш други луѓе да го купат истиот курс, за ти да земеш процент. Ако продаваат и они, ќе имаш процент и од нивните.

19. eliesaab

eliesaab Популарен член

@BraBru овој уште по името асоцира на скам. Сега ѕирнав, програмирај го својот ум има фраза во тие пакетите? Те убеди нешто описот? Гледам интервјуа на јутуб, интервју не е минута-две.

20. SelenaGomez

SelenaGomez Популарен член

Лани многу јако сум се зезнала на ваква работа. Мислам имаше исплата, братучетките мои си ги вратија парите и плус заработија, само да имаш среќа да се приклучиш порано бидејќи како што повеќе луѓе се приклучуваат така пирамидата се исполнува и оние тазе приклучените остануваат оштетени. Јас две недели пред да ја исклучат платформата се приклучив и ништо, ама не препорачувам во секој случај:?:

Thread Status:
Not open for further replies.