Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Заработи преку интернет

Дискусија во 'Барање работа' започната од littlegirl92, 5 јануари 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Acka33

Acka33 Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2013
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    1
    Досега најисплатлива опција за заработка од интернет ми е Фиверр, се зависи од тоа како и што нудите, ако знаете фотошоп или илустратор може да правите (лога и банери се најбарани) се што е во склоп со графички дизајн. Јас немам некоја огромна заработка ама сепак капка по капка..... има некои што вадат огромни пари ама треба да нудите нешто што е реткост и барано, како прегледи на јутуб, лајкови, итн.

На Nate- princeza му/ѝ се допаѓа ова.
  2. mamma

mamma Истакнат член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    158
    Допаѓања:
    26
    за колку време ги зема тие пари и само од кликанје ли.пред неколку год.и јас кликав ама мн.малку и ја избришав ми скисна...

3. fifi16

fifi16 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 октомври 2013
    Пораки:
    390
    Допаѓања:
    178
    Заработување од дома

проба? како ти оди? јас сега пробувам, ама дека со англиски сум слабо :$ не можам да се снајдам :^)

4. ivan26

ivan26 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 ноември 2013
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    2
    Zdravo go gledam forumot za zarabotka na internet na femina pa procitav nekolo temi odlicno e
    jas zarabotuvam preko clisense i e dosta lestno veke imam isplateno 40 etina dolari
    se zarabotuva mnogu lesno od taskovi i offers imas taskovi po 1 minuta vreme ti odzimaat a se plakat od 0.03 do 0.20 imas i malko poveke vreme poteski koj se poveke plateni parite gi vadam na paypal..po so nemozam da go verificuvam paypal gi reinvestiram parite vo nekoj raboti koj mi se potrebni ili si poracuvam preko ebay i slicni sajtovi nekoj potrebni raboti vredi da se proba 40 $ imam sobrano za 1 mesec i toa uste e pocetok ne mi e naj jasno se..sega planiram da si go nadogradam accountot vo premium
    koj saka da se registrira eve vi link
    http://www.clixsense.com/?4093298

Za mojite referali sekoj mesec dodeluvam nagradi ..koga ke se registrirate preko toj link i ke ja procitate poraka koj sum ja patil
    pviot mesec dadov premium na prviot sto sobra 10$
    sega e na toj sto prv ke sobra 15 $ i taka natamu
    zabavuvaj se i dobivaj nagradi ....

5. ivan26

ivan26 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 ноември 2013
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    2
    незнам сега како е но јас пробав со AWSurveys пред повеке од 2 години несто барас реферали па за секој реферал ти пака по 1/2 долари и на крајот кога собрав 50 долари како што беше минималната побарав да ми се исплати и одма ми написа немаш доволно средства да ги исплатш ,,,давам рефреш гледам на балансот повторно 00 .....па ако немате доказ од некој дека исплакат некој наш не торшете си го џабе времето......

6. tinamar

tinamar Нов член

Се зачлени на:
    17 ноември 2013
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Ако сте заинтересирани за работа преку интернет еве еден сајт кој ветува многу
    http://Payvilla.com/index.php?share=1225
    Отворете го линкот има се убаво и детлано објаснето
    Се работи за сајт кој работи со интернет сообраќајот односно колку повеќе посетители имаат на сајтот толку е поголема заработката.
    Вашата задача ке биде много едноставна и проста
    -.Отворете го линкот погоре и регистрирајте се на страната
    -.Автоматски ке добиете 25 долари на вашата сметка и ваш единствен линк кој треба да го промовирате .
    Односно со секој што ќе ја посети вашата страна , линкот, добивате 5$,на вашата сметка ,можете да си ги подигнете парите откако ке направите 300 долари на сметката,и најубаво е да си изберете преку чек ,меѓутоа може и преку PayPal, Western Union, Money Gram, bank transfer..
    Како да го промовирате линкот ?
    Јас го промовирам преку facebook и twiter ,едноставно го праќаш линкот на луѓе на чат или го закачуваш на статус и бараш само да го посетат линкот.

7. Schmetterling4

Schmetterling4 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    108
    Допаѓања:
    51
    Само што се регистрирав на пробукс и ме интересира што се тоа рефералиии? Како се добиваат? :)

8. ivan26

ivan26 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 ноември 2013
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    2
    referral ti e luge koj se najaveni preku tvojot link koj ti e naveden koj go postavuvas da se reklamira primer drugar tvoj saka da vleze ili bilo koj mu davas tvojot link i koga ke se registrira preko tuj link toj stanuva tvoj referal i ti zarabotuvas od procent od negovata zarabotka mislam ne mu odzimas od negovata zarabotuak tuku ako toj zarabotil dens 10 $ sajtot probuks ti dava primer koilku e navedeno 5 % od negovata zarabotka ti go plaka toa sajttot zatoa sto si go privlekol toj da se prikluci preku tebe

A ako si zainteresiran za poglema internet zarabotka eve ti eden drug sajt mozes da se registras preku toj link
    jas ti garantiram deka se isplaka 1 mesec veke sum do sega imam isplateno 40$ i a zarabotkata moze da ti bide i mn pogolema toa zavisi od tebe kolko ke se zalagas gledas reklami i imas + mn golema zarabotka od resavanje na taskovi / offers i imas dnevna nagradna igra na koja mozes da zarabotis i do 10 $ dnevno kako nagrada ...Glixgrid
    A ako se registriras od gore navedeniot link imas + benificii za da dobies uste nagradi ako od tie sto se registrale preku toj link ti bides prviot sto ke sobere 15$ dobivas premium account kako nagrada besplatno a taka kosta 17$ .....a 15$ ako se zalagas mozes i za 1 den da gi zarabotis od taskovi.... ednostavno zabavivaj se zarabotuvaj i dobij nagradi

9. miss.fortuna

miss.fortuna Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јули 2013
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    1
  10. Spell

Spell Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    400
    Не успеав да ги прочитам сите мислења, можеби имате пишувано за NeoBux ако некој знае да ми каже како можат да се подигнат парите од банка? Како одат тие процедури? Парите ми пристигаат на Neteller но како да ги подигнам не знам. :?:

11. LaChiquita

LaChiquita Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2010
    Пораки:
    592
    Допаѓања:
    476
    Доколку некоја феминка сака да работи од дома, да работи промоција, односно ИНТЕРНЕТ МАРКЕТИНГ каде што се заработува доста добро, нека ми пиша лп, ќе објаснам за детали...

Прикачени фајлови:

• download.jpg
      download.jpg
      Големина на фајлот:
      17,7 KB
      Прегледи:
      299
  12. flower11

flower11 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јуни 2013
    Пораки:
    98
    Допаѓања:
    29
    Дали има некој што работи на Cashfiesta?

13. ivan26

ivan26 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 ноември 2013
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    2

jas sum na http://www.cashfiesta.com/php/join.php? ... cevaliev26 od skoro nepoln eden mesec sega za noemvri sobrav 140 000 poeni ama zatoa sto ne mi e cel mesec mi kazaa deka posle 20 dekemvri ke mi bide presmetena zarabotkata zaedno so noemvri i dekemvri...nego mozda mozam nekako da ti pomognam kazi

i ako sakas dodatna zarabotka eve sajttot odlicen e
    jas zarabotuvam preko clisense i e dosta lestno veke imam isplateno 40 etina dolari
    se zarabotuva mnogu lesno od taskovi i offers imas taskovi po 1 minuta vreme ti odzimaat a se plakat od 0.03 do 0.20 imas i malko poveke vreme poteski koj se poveke plateni parite gi vadam na paypal..po so nemozam da go verificuvam paypal gi reinvestiram parite vo nekoj raboti koj mi se potrebni ili si poracuvam preko ebay i slicni sajtovi nekoj potrebni raboti vredi da se proba 40 $ imam sobrano za 1 mesec i toa uste e pocetok ne mi e naj jasno se..sega planiram da si go nadogradam accountot vo premium
    koj saka da se registrira eve vi link

Za mojite referali sekoj mesec dodeluvam nagradi ..koga ke se registrirate preko toj link i ke ja procitate poraka koj sum ja patil
    pviot mesec dadov premium na prviot sto sobra 10$
    sega e na toj sto prv ke sobra 15 $ i taka natamu
    zabavuvaj se i dobivaj nagradi ....

14. drakulce

drakulce Активен член

Се зачлени на:
    7 март 2013
    Пораки:
    76
    Допаѓања:
    22
    дали си успеала да подигнеш пари до сега??

15. flower11

flower11 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јуни 2013
    Пораки:
    98
    Допаѓања:
    29
    Јас сум член од крајот од септември, минатиот месец направив над 100 000 поени и сеуште не ми имаат исплатено ништо.

16. ivan26

ivan26 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 ноември 2013
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    2

Pa ti pisiuva li kolku pari imas sobrano deka ako imas pod 50 % ne isplakat ...ili vidi kontaktiraj gi na cash fiesta

17. MeSofija

MeSofija Истакнат член

Се зачлени на:
    26 март 2013
    Пораки:
    88
    Допаѓања:
    90
    Дали некој има работено на SFI и ако има ако може некакво искуство.. Гледам стално ми излегува на фб заработи преку SFI но ако нема заработка да не почнувам.. Всушност познавам некои личности кои работат на оваа страница но не сакаат да откријаат колку заработуваат не знам од која причина, а знам дека треба да одвоиш повеќе време, но не сакам да вложам многу време и труд а на крајот да нема никаква заработка .. Ве молам ако има некој некакво искуство со оваа страница да напише..

18. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.879
    да објаснише тука :?:

19. drakulce

drakulce Активен член

Се зачлени на:
    7 март 2013
    Пораки:
    76
    Допаѓања:
    22
  20. drakulce

drakulce Активен член

Се зачлени на:
    7 март 2013
    Пораки:
    76
    Допаѓања:
    22
    заработете со пробукс! регистрирај те се на http://www.probux.com/?r=bobimt
    кликајте на реклами, купувајте реферали и заработувајте !!!

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.