Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Заработи преку интернет

Дискусија во 'Барање работа' започната од littlegirl92, 5 јануари 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. tanja11991

tanja11991 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2013
    Пораки:
    419
    Допаѓања:
    597
    http://www.ads-globe.com/?ref=tanja11991 За оваа страна можам да гарантирам дека досега се покажа како најдобра за заработка само од кликањето на линкови во ден можите да заработите 1$ а има и читање на мајлови и многу други работи прво се прави upgrade на акаунтот тоа е 15$ и потоа ви дава кликови со поголема вредност за 2 недели можите да направите 15$ пробајте ништо не губите ако имате нешто јасно слободно пишетеми пп

2. AnnaMaria

AnnaMaria Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2014
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    0
    На кој начин ги подигате парите?

Колку што знам преку Пејпал може од Македонија да се трошат пари односно да се купува (но не и да се продава), па како ги повлекувате парите што ги имате заработено?

3. Len4eB

Len4eB Активен член

Се зачлени на:
    30 мај 2014
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    6
    И во Македонија може да се примаат пари на Пејпал сметка, проблемот е што од таа сметка после не можеш да си ги повлечеш на Македонска кредитна картичка, а инаку можеш секаде да плаќаш каде е прифатен Пејпалот.

Имаш и друга опција, можеш да си најдеш онлајн "exchanger"-и кои за твоите ХХ пари на пејпал ќе ти пратам УУ пари на некој друг процесор, некој кој тебе ти одговара.

За крај, и Пејзата е добра, можеш парите и преку неа да си ги повлекуваш.

4. Ele22n

Ele22n Нов член

Се зачлени на:
    17 септември 2014
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    5
  5. tanja11991

tanja11991 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2013
    Пораки:
    419
    Допаѓања:
    597
    da jas momentalno rabotam na mousebux pa ke vidime spored mene najdobar e
    http://www.ads-globe.com/?ref=tanja11991 na nego dosega imam 8 dolari od 1 nedela rabota no treba da se nadogradi prvo akauntot so 15$ pa potoa pocnuva vistinskata zarabotka :)

На Tikiss му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Artemida81

Artemida81 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 април 2012
    Пораки:
    449
    Допаѓања:
    354
    Eve ja mojata porodilna prikazna. Na 17.10.2014 bev na redoven pregled,terminot mi bese nadminat za nekoj den pa odev na kontroli na 2dena. Bese petok okolu 6 navecer.me vide drot,vika 3 prsti,malku e,slabi bolki imas.me pregleda vaginalno,bolese do beskraj vika izdrzi za tvoe dobro e,ke ti pomogne da se porodis pobrzo moze uste nokeska.otidov doma,vekje imav bolki no ne sakav da odam se dodeka ne bidat jaki kontrakciite.nokta okolu 1h vekje bese nepodnoslivo.vo 2h me primija, princezata se rodi vo 4ipol. Za prvo dete prilicno brzo.seto ova bese na GAK.od d-rkata i personalot sto me poragjaa sum prezadovolna,ama od pedinatrite postporodilno,ne.uzasen odnos i neprofesionalnost. Vi posakuvam na site brzo i lesno poroduvanje!

7. tanja11991

tanja11991 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2013
    Пораки:
    419
    Допаѓања:
    597
    Ај доколку сакаш подетално кажими за оваа страна што треба да се прави и каде треба да се клика?

8. anonimos

anonimos Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јуни 2011
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    1
    Драги корисници на Фемина
    Ако времето пред компјутер го поминувате залудно и немате што да правите, а во меѓувреме барате работа јас ќе ви помогнам.
    Регистрирајте се на следниов линк wwwsfi1.biz/15066341.Откако ќе се зачлените преку тој линк на SFI компанијата обратете ми се мене и јас ќе ви помогнам и ќе ви објаснам како да почните да заработувате. какви работи треба да извршувате и која ќе е ваша цел.Јас во рок од 2 дена веќе имам заработано 1527 VersaPoints, со тоа што сум унапреден во SFI Executive Affiliate Member.Обратете се кај мене ако сте заинтересирани - Вреди да се проба,ништо не губи никој, само можиме да заработиме нешто од тоа што ќе го сработиме заедно...оваа работа бара трпение и време.
    СРБИЈА НА РАНК ЛИСТАТА НА ТОП ЗАРАБОТУВАЧИ ВО СВЕТОТ Е НА СЕДМОТО МЕСТО...ЗА ОВАА КОМПАНИЈА ДОЗНАВ ОД МОЈ ДРУГАР ОД СРБИЈА , КОЈ ВЕЌЕ МУ ПРИСТИГНАЛА Payoneer Credit Card ОД АМЕРИКА КОЈА РАБОТИ НА СИТЕ МОЖНИ БАНКОМАТИ ВО СВЕТОТ , НА КОЈА ЌЕ МУ ПРАЌААТ ПАРИ ОД СРАБОТЕНОТО.Поздрав

9. tanja11991

tanja11991 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2013
    Пораки:
    419
    Допаѓања:
    597
    Пробав да се регистрирам неможи линкот е погрешен не ми ја отвара страната

10. anonimos

anonimos Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јуни 2011
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    1
    tanja eve ti link www.sfi1.biz/15066341

obrati mi se vo inbox za podetalni informacii i voveduvanjeto vo ovoj biznis ... mene od den vo den mi stanuva se pointeresno i po lesno a veke 3 dena sum na sajtov :)

11. AnnaMaria

AnnaMaria Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2014
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    0
    Баш ме интересира колку имате заработено до сега. Од она што го прочитав, само некои ситни суми се спомнуваат 4, или 5 долари... а првична регистрација од 15 или 25 долари?

За колку време ви се исплати инвестицијата?

12. HeidiDiWalt

HeidiDiWalt Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    1.163
    Допаѓања:
    1.515
    Обично скептик сум за вакви работи и секогаш ги прескокнувам огласите, ама две колешки и еден познаник многу ми ја испофалија странава, и верувам дека е сигурна штом ги исплаќаат навремено.
    Па си отворив и јас акаунт =) Вреди да се проба, не чини ништо нели =)
    http://VisitsToMoney.com/index.php?refId=568644

На lovemme му/ѝ се допаѓа ова.
  13. HeidiDiWalt

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    1.163
    Допаѓања:
    1.515
    Ај помош ве молам!
    Никако неможам да го поставам линкот кој сакам да си го рекламирам.
    Oдам на add page > website traffic> URL (правам copy од страната, ама се обидов и со www. и со http) ми вика Please do not use special characters in the URL!
    Се обидов и со друг линк, слика на фб ...ништо...само јас можам да кликам еве веќе сум направила 85 коинс. =)
    Се надевам ќе се најде некој кој ќе ми помогне =)

14. Tikiss

Tikiss Активен член

Се зачлени на:
    14 август 2013
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    5
    Знаете ли некој сајт што исплаќа на Скрил, или од наведените или друг? Мислам на сигурен сајт да не испадне после дека е scam :)

15. ivan26

ivan26 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 ноември 2013
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    2
    Зависи каква страна сакаш да ставиш ? и што сакаш да прават на страницата само да ја видат ? или несто од фб лике да ти дадаат или да те додадат за пријател/ка ? кази ми подетално ке ти одоговорам

16. HeidiDiWalt

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    1.163
    Допаѓања:
    1.515
    ^ Се снајдов мила ти благодарам =)
    Инаку на http://VisitsToMoney.com/index.php?refId=568644 креирав акаунт, и потоа на http://like-ex.com/ го објавив линкот од VisitToMoney и сами си се штанцаат посетители, нит мора да молиш некого нит да убедуваш. И бидејќи ми ги дава IP адресите гледам дека се сите различни од разни делови на светот =))) Додуша се изналајкував и ја тон глупости ама од сношти до сега веќе имам 45 посетители и 25$ заработка. До утре најкасно се надевам дека ќе ги направам првите 40$ :D

17. ivan26

ivan26 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 ноември 2013
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    2
    Pod 1 me simna tolu nisku poveke nemoze ni da bide so zborot fala "Mila" po nickanme mozes da vidis deka sum masko :)
    pod 2 .. da site posetiteli ti se razlicni i toa gi pisuva kako da te prebarale na borsverot direkno te nasle
    i pod 3. " Mila" zal mi e sto ke te razocaram ali sajttot na koj rabotis jas bev tamu pred nekoje vreme i sajttot e najgolem scam sobrav 100 $ za 1 nedela odam da isplatam mi vika nemate dovolno sredstva za da isplatite davam refrsh glledam samo 1$ na smetkata :)

18. tanja11991

tanja11991 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2013
    Пораки:
    419
    Допаѓања:
    597
    Инаку на http://VisitsToMoney.com/index.php?refId=568644 креирав акаунт, и потоа на http://like-ex.com/ го објавив линкот од VisitToMoney и сами си се штанцаат посетители, нит мора да молиш некого нит да убедуваш. И бидејќи ми ги дава IP адресите гледам дека се сите различни од разни делови на светот =))) Додуша се изналајкував и ја тон глупости ама од сношти до сега веќе имам 45 посетители и 25$ заработка. До утре најкасно се надевам дека ќе ги направам првите 40$ :D[/QUOTE]
    Џабе ти ја фалеле и јас сум член и направив 40 долари ама ни еден денар не видов од нив скам е странава џабе собираш кликови

19. tanja11991

tanja11991 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2013
    Пораки:
    419
    Допаѓања:
    597
  20. HeidiDiWalt

Се зачлени на:
    29 мај 2010