1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Заработи преку интернет

Дискусија во 'Барање работа' започната од littlegirl92, 5 јануари 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    Абе уште пробувате со Visits to Money?
    Wow...

2. macalavica

macalavica Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2013
    Пораки:
    3.248
    Допаѓања:
    4.909
    Колку време работиш, те исплатија ли, на кој начин?
    Јас почнав да кликам од време на време, не сум баш редовна и не сум баш сигурна, чекам да направам 300 долари да видам дали ке ме исплатат.Баш ме интересира има ли вистина во ова.

3. sirena4

sirena4 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 мај 2011
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    23
    извинете што ме немаше подолго време да пишам visitors to money не дава никаква заработка пробав но ништо кога сакав да повлечам пари....ништоооо
    еве веке еден месец работам на mousegrid i clixsence задоволна сум а и читив доста за овие две велат сигурни се и исплакаат па ке видиме имам веке изнајмено и реферали на почетокото еве не е којзнае колкава заработката но кога ке имам доволно пари ке дадам upgrade
    кој сака да се зачлени еве ги страните
    http://www.clixsense.com/?6844035
    http://www.mousebux.net/?ref=sirena4

4. 1slavjanka

1slavjanka Истакнат член

Се зачлени на:
    11 септември 2014
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    504
    Незнам дали некој има слушнато за www.whitepinsplus.com.
    Како што прогуглав исплаќаат а одзема само 2-3 минути бидејки целата работа е да одберете неколку слики кои повеќе ви се допаѓаат. Мислам вреди да се проба. :D
    И секако ако сака некој да се регистрира преку мене нека ми пише :e:

На Piccola му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Tikiss

Tikiss Активен член

Се зачлени на:
    14 август 2013
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    5
    Е баш сега сакав да пишам за www.whitepinsplus.com. Регистрирана сум и секој ден работам буквално по 3 минути, без проблем се работи за одбирање на слики како што кажа 1slavjanka, на почетокот ништо не разбирав од тоа што треба како треба па ајде верификација на профилот па не знам што но всушност работата е ептен лесна. Кој сака може поопширно да му објаснам во лп. Иначе за странава нема никакви негативни коментари сум читала се само позитивно и многу луѓе работат има и групи на фб каде може да читате искуства и да барате одговори на се што ви е нејасно. Кој сака објаснување пишете ми лп :)

6. tanja11991

tanja11991 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2013
    Пораки:
    419
    Допаѓања:
    597
    Имаш извадено пари од whitepinsplus? И јас работама ама не многу време еве веќе 2 недели треба да се собираат милји ако добро разбрав а мене само за верификување на документите ми даде 2000милји и секоја ден по 2 долари ако знаш нешто друго повеке пишими пп :D

На Tikiss му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Starlights

Starlights Активен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    2
    Zdravo na site, jas pred nekolku dena naletav na edna nova socijalna mreza koja e mnogu slicna na facebook, ama plaka za da ja koristis. Bidejki imam dosta kontakti so biznis luge, slusnav deka e dosta poddrzana i deka mnogu brzo se siri. Stara e samo 1 mesec. Jas se registrirav i za nekolku dena od obicna aktivnost isto kako na FB imam veke 22 centi na smetkata. Si vikam nema sto da izgubam. Eve go mojot link pa slobodno registrirajte se :) https://www.tsu.co/MjauMackovska potoa ke dobiete svoj link sto go spodeluvate so vasite prijateli. Imaat nekoj algoritam so koj kalkuliraat zarabotka, ama gledam deka tie sto gi zaclenuvate i tie pod niv, vo 4 nivoa, od site tie zarabotuvate, od nivnata socijalna aktivnot. Znaci isto kako na facebook ama vremeto vi e plateno. Mislam deka vredi da se proba, a bogami i da se vleze na vreme :)

8. Later

Later Истакнат член

Се зачлени на:
    28 септември 2014
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    11
    Meне многу ме заинтересира, пиши ми ако можеш :)

9. Tikiss

Tikiss Активен член

Се зачлени на:
    14 август 2013
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    5
    Ај ако може некој да ми објасни како да отворам скрил сметка/картичка како и да е. Ништо не разбирам од тоа :@:worried:

10. levely

levely Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    902
    Ќе може ли и мене да и напишеш ЛП, да ми објасниш како оди :)

11. tanja11991

tanja11991 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2013
    Пораки:
    419
    Допаѓања:
    597
    Доколку сака некој да работи на сигурна страна еве ви линк
    https://www.paidverts.com/ref/tanja11991 малку е обемна ама има добра заработка ако на некој му треба помош слободно нека ми пиши ЛП и ако сака некој да работи нa whitepinsplus.com исто така нека ми пише :)

12. fairy88

fairy88 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    1.599
    Допаѓања:
    8.155
  13. Tikiss

Tikiss Активен член

Се зачлени на:
    14 август 2013
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    5
    Еве вака најдов едно накратко објаснување за whitepins+, на српски е се надевам ќе се разбере, за се што не е јасно пишете лп :)
    Posto se registrujete,odgledate dva puta po dve slike i po licnom nahodjenju odaberete onu koja vam se vise svidja.Sutradan,kada se ulogujete,u vasoj tabeli na MY ACCOUNT pise da ste zaradili 2 eura + milje za registraciju.Posao oglasavate i za svakog novo registrovanog vaseg referala (clana) vi dobijate 25 milja.Sto vise referala ,brze napredujete i dnevna "zarada" u evrima vam je veca,a i vise slika gledate..lepota.Onaj ko stigne do 91-og dana redovnog javljanja u Whitepins office,91-og dana dobije i novu stavku u donjem desnom uglu na stranici MY ACCOUNT ,a to je da upisete % za isplatu zarade.Naravno ,tog 91-og dana vam se odbija, od ukupno sakupljenih milja do tada,111 milja koju ste dobili od Whitepinsa za pocetak posla.
    Ako stavite da vam se isplacuje 20%...onda racunica ide ovako.
    Na primer:91-og dana imate dnevnocu 40 eura,vi ste odredili da tog dana vama isplate 20% od tih 40 eura...sto je 8 Eura...sutra dan mozete staviti 30%...prekosutra 10 %...sve cete to sami odredjivati...te dnevne zarade ili dnevnice koje ste vi odredili vam se akumuliraju i isplacuju 5-og i 20-og u mesecu na vas Pay Pal ili skrill racun.
    Nije mi jasno sta tu vise nije jasno i zasto se ponavljaju uvek ista pitanja .
    Koliko cete % odvajati ..pa i to mozete izracunati...imate tabelu na kojoj mozete praviti razne proracune tipa sta bi bilo kada bih podigla ovoliko %.
    Idemo u osvajanje 91-og dana ,idemo na oglasavanje...jer sto vise clanova imate...imacete i vise dnevno eura 91-og dana.

14. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.935
    Денес мега ден на пејдвертс. Требаше еден снапшот од рекламите да направам :) @MissSpark можеби направила? :D
    На кратко, над 4 долари направив од реклами, и над пола долар само од мојата мила рефералка :D
    Мислам дека нема потреба да ви кажувам колку е тоа многу за еден птц сајт.
    Нејсе, paid.JPG
    последните 10 долари ги качив за една недела, како што минува времето се побрз и побрз е напредокот :)
    https://www.paidverts.com/ref/DAngel1991

15. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.935
    Инаку, во тек се преговори со нетелер и скрил, со нетелер се при крај, а утре-задутре треба да се знае детално и за скрил :)

16. fashion852

fashion852 Нов член

Се зачлени на:
    11 ноември 2014
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
  17. fashion852

fashion852 Нов член

Се зачлени на:
    11 ноември 2014
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    ajde ako sakate feministki kliknete,procitav vo forumov za ova,se registrirav na sajtov i pomos sega koj ke mi kaze podetalno kako funkcionira ova i dali navistina se isplakjaat parite

18. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.935
    Ами прочита ли дека не исплаќа, кога веќе читаше?

На ALISA0000 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. 1slavjanka

1slavjanka Истакнат член

Се зачлени на:
    11 септември 2014
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    504
    За оние кои работат на ads-globe страната да не има некој проблем? Јас почнав пред некој ден и на рефералите ми дава 0 кликови и покрај тоа што кликаат. Колку е за минимална исплата? Може ли кога ќе дојдам до 15 долари со истите тие да надоградам членство бидејќи како што читав по форумот ако си стандарден член ништо од парите.
    Има ли до сега некој извршено исплата?

20. MissSpark

MissSpark Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    697
    Допаѓања:
    1.288
    Не знам дали сте запознаени со buzzbase.mk , но добивате пари, со тоа што шерувате линкови по социјални мрежи. Ако сака некој да ми помогне, нека кликне на линков http://goo.gl/k0geyA и потоа на тој линк кој започнува со bzz.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.