Заработи преку интернет

Дискусија во 'Барање работа' започната од littlegirl92, 5 јануари 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.935
    Страната не е достапна 80% од времето. Ако веќе вложуваш и кликаш дојди во пејвертс. Заради BAP swap-от рекламите се ненормални, само во 4та група сум сега и вчера имав скоро 6$, порано во петта никогаш немав толку. Се надевам дека digadz ќе продолжи да постои, зошто да не. Ама им требаше од 23 декември до 3 јануари да ја преместат страната на еден едиствен сервер. НА ЕДЕН ЕДИНСТВЕН
    Секој можен ден се под DDoS напади. 1-2 диспјута до пејпал и пејза затоа што не го исполнуваат тоа што го нудат (продаваат реклами кои вклучуваат банери, а банерите не ги доставуваат) и оп, им го замрзнаа пејпал акаунтот. Пејпал не подржува нестабилни бизниси. Пејпал не ти дозволува да вложиш. Со пејпал ти само купуваш реклами кои тие треба да ги достават. Ако не ги достават можеш да се буниш. Истото е и со пејза.
    Чисто за споредба, тимот МТВ за околу 24 часа ги премести и МТВ и ПВ на кластер од сервери. Значи не на еден сервер, на цел кластер. Има багови, нормално, ама еден по еден ќе ги средуваат. Не постои софтвер кој нема ни еден единствен баг.
    За некое време digadz ќе бара пак да ги менува серверите затоа што еден сервер нема да може да поднесе толку многу корисници. Колку време ќе им треба тогаш? Можеби со месеци ќе го прават трансферот.

На converse.brown и cooll им се допаѓа ова.
  2. cooll

cooll Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2010
    Пораки:
    3.096
    Допаѓања:
    10.893
    @DAngel до кога ќе биде лудо на паидвертс ? :) :) :)
    Сеуште не ми ги имаат пратено баповите , неможам да дочекам и јас да почнам да кликам :).

3. viktorxD

viktorxD Истакнат член

Се зачлени на:
    5 декември 2014
    Пораки:
    339
    Допаѓања:
    341
    Има една добра страна ..Значи имате рок од 3 недели да заработите максимум 50 долари..А тоа верувам дека секој/а го може од вас дека е многу лесно..Се што треба да направите откако ќе ви излезе кампањата е да копирате еден линк и тој линк да го праќате на фејсбук,твитер,линкедин на другарчиња,ама тие мора да се регистрираат..
    На 1 регистрирање се зема $0.60 па сега прерачунајте за 50 долари..Околу 90 души тука негде :D
    Ја почнав малце по малце..И аднав еден србин..Ми прати слика дека има загарантирана заработка :)

4. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.935
    Како мислиш ти ги немаат пратено баповите? Купи кампањи?

5. cooll

cooll Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2010
    Пораки:
    3.096
    Допаѓања:
    10.893
    Да, купив кампања,еве денес баш ми стигнаа баповите:) ;).СЕ надевам ке има добра пара денес :).

На DAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Capricorn96

Capricorn96 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2014
    Пораки:
    249
    Допаѓања:
    412
    @cooll не вложив, вчера си ги потрошив паричките што ми беа за тоа :headbang: ај ќе видиме да соберам повеќе и ќе вложам и на paidverts i na digadz :D

На cooll му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Capricorn96

Се зачлени на:
    7 декември 2014
    Пораки:
    249
    Допаѓања:
    412
    @DAngel заборавив да пишам извини ќе испаднеше дека те игнорирам :) Не гарантирам за дигадз но засега е добро, па додека оди нека оди :D не планирам да вложувам големи суми, но со 10$ не е ништо страшно

8. Capricorn96

Се зачлени на:
    7 декември 2014
    Пораки:
    249
    Допаѓања:
    412
    Да ми каже некој дали може да престанам да работам на сегашниот акаунт на паидвертс, и да си направам нов па да почнам се одново? Притоа да немам проблем со бришење на двата? И дали морам да чекам 3 недели да стане неактивен стариов за да почнам друг?

9. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.935
    Не мораш да чекаш ама не го користи стариот. Која е причината што сакаш да го избришеш? Не го бриши не ти менува ништо...

10. Capricorn96

Се зачлени на:
    7 декември 2014
    Пораки:
    249
    Допаѓања:
    412
    Се откажав не правам нов, ме фати паника вчера дека ги потрошив поените но не ќе си останам со овој :D
    Фала на одговорот @DAngel :*

11. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.935
    Па види, и на новиот ќе почнеш без поени, не ти менува ништо...
    Добра причина да смениш профил е ако сакаш да го смениш тој под кој си зачленет. Друго баш и не знам, не гледам потреба.

12. AnNnNiI

AnNnNiI Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2010
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    1
    здраво женски...сакам да ве прашам..дали некоја е зачленетана www.libertagia.com и дали вреди да се запоцни со работа таму? фала поздрав

13. ccca

ccca Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2013
    Пораки:
    682
    Допаѓања:
    1.205
    nope ne si po osiguran
    tuku google e osiguran dane pravis neso so sefot na google nejke ti da go pravis (ako ne im se sviga so prais ke ti kazat deka nekoj probal da te hakira, ke ti pobaraat pak broj da vneses i otkako ke vneses ke ti go blokiraat akauntot: https://support.google.com/accounts/answer/40039?p=youtube
    google e monopol i niso so prai ne e zatoa so te sakaat i ti mislat dobro tuku deka sakaat da praat mn pari i da si go zadrzat monopolot)

so drugi zborovi drzat monopol
    ako sekoj akaunt ti e povrzan so tvojot mobilen, rabotis na niche kojso i ja probuvam da go monetiziram a u isto vreme imam bot so prai lazni views kojto rabotel pred 8 godini a sega e detectable pretpostavi so ke im napravam na tvoite videa ?

ke gi baniram preku prakanje na lazhen traffic so botot
    ova go znam deka sum go pravel i mi go pravele

@AnaKlarc sajtot
    http://macedonia.atmeasycashsystem.com/instrukcii.html
    e affiliate biznis so znaci deka nekoj za bespari zema pari od tvojata rabota/trud (nekojsi majkl57 sporde linkovite)
    eve ti gi cisti linkovite so se spomenati na toj sajt (bez affiliate link)
    http://www.bearbux.com/
    http://www.twickerz.com/
    mislam deka ovie sajtovi se dobri samo ako si zadovolna od zarabotuvanje centi a ne dolari na den

14. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.935
    Кога сме кај заработување долари, јас последните 3 дена на Пејдвертс заработив над 100 долари.
    Ако се зачлените под мене и сте спремни да вложите - ви нудам 50% назад од се што јас заработам од вас ЗАСЕКОГАШ. Велам ако сте спремни да вложите за да ми се исплати да повлечам за да ви исплатам, ако ми доаѓа поголема такса од што треба да ви платам - тогаш јас се терам во загуба...

15. ccca

ccca Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2013
    Пораки:
    682
    Допаѓања:
    1.205
    kako gi izvadi parite

16. cooll

cooll Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2010
    Пораки:
    3.096
    Допаѓања:
    10.893
    Па немаше високи реклами деновиве , како направи толку ?:^)

17. Capricorn96

Се зачлени на:
    7 декември 2014
    Пораки:
    249
    Допаѓања:
    412
    И мене ме заинтересира ,@DAngel која група си со БАП?

На cooll му/ѝ се допаѓа ова.
  18. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.935
    Не ми се извадени, парите ми стојат во акции на МТВ, со рекламите од ПВ докупувам акции само, во 5та група сум, заработката не ми е од рекламите туку од акциите. Затоа сега стагнира, за 2 дена само 2$ во плус.

19. Vladus

Vladus Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    199
    Допаѓања:
    122
  20. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.279
    Ај доколку некој има време да ми предложи некои добри страници за заработка, и да ми објасни како да си отворам сметка.

На eloves и Vladus им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.