Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Заработи преку интернет

Дискусија во 'Барање работа' започната од littlegirl92, 5 јануари 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. viktorxD

viktorxD Истакнат член

Се зачлени на:
    5 декември 2014
    Пораки:
    339
    Допаѓања:
    341
    Секако дека може :) ..
    Прво нешто..Правиш видео свое..Го едитираш ово оно..
    потоа го објавуваш на јутуб..ставаш тагови за повеќе да ти го гледаат видеото итн...
    треба да направиш што повеќе Views,Likes,Subscribes за да правиш повеќе пари..
    можеш да работиш самостојно..преку гугл адсенс(Google Adsense)
    или да влезеш во ПАРТНЕРШИП каде ги има многу..
    заработката оди во Цпм,Cpm=Count per month..
    ова Cpm слично е кај сите партнершип.. ама околу
    1000 views добиваш 2-4$..
    to je to..

На FotoLina3 и roxy123 им се допаѓа ова.
  2. alex83

alex83 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 февруари 2015
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    1
    Дали некој имал проблем со верификација на акаунт на Payza?

3. mila34

mila34 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2013
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    82
    јас работам и заработувам од ова , еве ви го линкот http://youtheasyjob.com/?userid=5621

исплакаат онака хонорарно да си земаш 150 долари месецно е добро нели

Го препорачувам

4. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.921
    Мила колку време го работиш ова? Ти исплаќаат или?

5. mila34

mila34 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2013
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    82
    исплакаат треба да собереш 300 долари и одеднаш ги исплакаат..па затоа пишав дека е ОК

Дека глеам има многу преварантск страни ко демек кликај на ова на она на реклами на триста чуда, ова е едноставно.
    Јас работам 3 месеци

6. cooll

cooll Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2010
    Пораки:
    3.060
    Допаѓања:
    10.711
    Имаш доказ дека ислаќаат?

На Umbrella22 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. mila34

mila34 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2013
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    82
    не сум вадела извод зашо секогаш ме известуваат по емаил за префланје на пари , идам у банка и вадам..единствено наредниот пат извод од банка за зеам да сликнам...

8. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.929
    Епа еден притскрин од мејлот стави

На girl-miri му/ѝ се допаѓа ова.
  9. mila34

mila34 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2013
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    82
    @DAngel nemozam da ti pravam print scrin od email da ti pustam zasho ima licni podatoci, vklucuvajki, ime prezime, maticen, broj na smetka, adresa, mejl, mislam ne sum dovolna luda svoi licni podatoci da stavam na forum, vi kazav da znaete deka e OK stranata , na tie sto sakaat mozam i taka idam vtornik u banka ke izvadam izvod ke preckrtam podatoci i ke vi pustam vo licna poraka, vaka izvini ama ne sakam ..pozdrav ( se izvinuvam za latinicata) daj be luge ne barajte nevozmozni raboti mislam koj stava licni podatoci na forum i basha ako ste zainteresirano podetalno pistete licna poraka - jas nemoram na nikoj da se pravdam samo pomagam

10. Narkoo

Narkoo Истакнат член

Се зачлени на:
    8 март 2015
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    1
    Поздрав.Нов сум на форумот.Луѓе не се замарајте со кликање или такви ствари како што се PTC, гледање реклами,adsense и слично.Значи пари на интернет може да се прават и тоа во прашање се дебели пари само треба време да се научи па потоа да се практикува секојдневно.Од adsensot може да се прават пари но треба време замарање со вебсајти фејсбук страни и сл.Јас почнав со адсенсе но од кога дознав за трејдање,берза,глобален пазар како сакате наречете го,видов дека може да се направи многу пари со влог од некаде 150-200$ кој може да се врати во рок од еден ден до 1 недела све е оставено на вас односно колку време ќе можете да поминувате дневно на компјутер и секако од анализите.Значи кој не верува мозам да му пратам слика моментална од сметката каде што може да се види колку точно имам заработено од 1 февруари до денес плус имам направено и исплата од 1000$ така да на моменталнава сума плус 1000$.Значи кој е заинтересиран нека каже ке му кажам конкретно за што се работи и како се работи но за жал не е бесплатно.Односно давам часови курс,часовите се одвиваат преку скајп теамвивер ги поврзуваме компјутерите до сега курсот го имаат завршено 6 души и се многу задоволни.Значи имате тактики анализи и све што е потребно за работа.За цената може да се дискутира како и да се плати пола на почеток пола после заработката.Одприлика не е голема цената би изнесувала околу 100 евра од човек ако сте група повеќе може да се направи и попуст.Поздрав луѓе и имајте убав ден.

11. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.929
    Личните податоци затемни ги. Не не прави нас будали. ;) Никој не рече дека лажеш, само ти дадов предлог да не се мачиш да идеш до банка

12. mila34

mila34 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2013
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    82
    @DAngel незнам која ти е поентата на провокација " не не прави нас будали" тие провокации кај почетници употребувај ги НЕ кај мене...јас више никаква информација тебе не ти давам штом толку не културно и провокаторски настапуваш... јас неморав да пишувам нели? нит пак имам намера да се расправам со тебе на форуми !! очигледно човек овде неможе да напише ништо добронамерно а да не иде у правец на превара од таквите како тебе...сори јас не учествувам више у вашата игра..терајте си..и кликајте по линкови..( секој друг може у л.п да ми пише јас секако ке му објаснам како и на сите до сеа што ме прашале) поздрав и више не идам на оваа ебана тема ( офф топик..слободно избришајте го коментаров ама од ваквите ко оваа не ми се пише )

На DAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  13. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.929
    @mila34 Докажи ми дека грешам, лесно е. Има добар број на линкови и видеана интернет што тврдат дека страната е scam, покажи ни еден мејл со скриени лични податоци. Најлесно е да врескаш и да навредуваш. "Од такви како мене" - не биди смешна. Продолжете да си споделувате линкчиња од visitstomoney и разни bux страни. И кажи ми на која страна без да го запотиш газот и вистински да работиш или да вложиш нешто однапред ќе заработиш 150 долари месечно после 3 месеци? Приказни за добра ноќ... Не сум од компјутер инаку ќе пуштев едно 5-6 линкчиња и 2-3 докази за исплата. Јас имам заработено и 50 долари за една вечер, ама седнеш и работиш, без реферали без ништо.

14. Sani.Z

Sani.Z Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    13
    Ќе можеш доколку не ти е проблем подетално да ми објасниш како се работи ..фала

Поздрав

15. parisian chic

parisian chic Истакнат член

Се зачлени на:
    9 март 2015
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    762
    Здраво.
    Нова сум на форумот и се имам зачленето на многу страни pay per click и немаше никакви резултати. Моментално сум член на една американска маркетинг компанија која исплаќа по учинок, односно, колку ќе заработите толку ќе Ви биде исплатено. Можете да заработите на повеќе начини:
    -Изградба на тим
    -Промоција на продукти ( се добива 45% провизија доколку некој купи преку Вас. Вие немате никаква врска со плаќањето и доставувањето на производите, ваше е само да рекламирате)
    -Промоција на аукции
    -Отварање на online продавница
    Ова е легитимна страна и постои веќе 17 години. Заработката се пресметува секој 10ти во месецот и се исплаќа на Payoneer Master Card. Доколку сте заинтересирани, еве линк за регистрација:
    http://www.sfi1.biz/14750762
    Поздрав :)

16. Daculka

Daculka Истакнат член

Се зачлени на:
    6 ноември 2014
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    5
  17. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.929
    Тоа што двете страни се целосно идентични само со различно име треба да ви биде некој знак дека нешто не штима... И 5$ ако ви кликнат на линкот, така? Ахам, само напред :D Уште чекам доказ за исплата од @mila34

18. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    19.811
    Допаѓања:
    325.418
    Мн сте ми чудни .Доказ па доказ.Кој е должен овде да ви докажува било што,и да се замара да ви скенира ,копира податоци.Ваш проблем е ако не верувате.
    Кој сака да заработува треба столчето добро да си го загрее.Мм 6 год се бави со работа преку нет.Ама од 24 часа на ком е преку 13-14 часа.И спондилоза доби и ишијас од седење на стол,и видот му се влоши,главоболки нонстоп.Ама е врзан за таа раб.Без лаптоп дури ни на краток пат не тргнуваме.

На mirandaa, Rose96 и crimson им се допаѓа ова.
  19. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.929
    Мене лично не ми треба доказ за исплата, ама гледам има многу лековерни девојки на форумот па пробав да им ги отворам очите.
    Девојкиве ветуваат лесна заработка, со по 5$ од клик. Тоа ни на Марс го нема.
    Кажав и сама, и јас имам заработено од интернет, ама ќе седнеш и ќе работиш, или ќе кликаш за центи, или ќе вложиш нешто за да ти оди побргу. Друг начин нема.

20. Mlle

Mlle Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јули 2014
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    256
    Пишав и во друга тема сега и тука,дали сте информирани за некоја работа од дома каде што бараат личности што знат јазици(на пр call center) или сл.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.