Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Заработи преку интернет

Дискусија во 'Барање работа' започната од littlegirl92, 5 јануари 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. mici.i

mici.i Истакнат член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    48
    Допаѓања:
    14
    Не, не ти зема пари за пријавување и не се вложува ништо. :) Инаку акаунт на Payza можеш да направиш овде: www.payza.com и оди на Sign up и си внесуваш податоци. Ако имаш нешто нејасно слободно прашај :) позз

На Dia.123, vitamina и jovana03 им се допаѓа ова.
  2. Alsona

Alsona Истакнат член

Се зачлени на:
    7 мај 2015
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    1
    Ako sakate da zarabotuvate mnogu poveke od prosecna mesecna plata posetete ja ovaa adresa: http://niatal.STIFORPRS.com.Znaci se raboti za najkorektnata kompanija sto postoi momentalno na internet, za sekoj zaclenet clen se dobiva po 25$ a isplatata e sekoja sreda. Kompanijata postoi veke cetiri godini i ke postoi uste mnogu godini i ne postoi neisplaten clen dosega. Posetete ja adresata da vidite za sto se raboti.

На Norah Jones му/ѝ се допаѓа ова.
  3. alisa111

alisa111 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јули 2015
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    ako imate slobodno vreme so malku trud mozete da stignete do golema zarabotka. Da se povrzeme site zaedno i da napravime golema suma na pari, za povekje informacii obratete ni se slobodno. Nashata rabota e ednostavna samo treba da oglasuvame i da sobirame povekje clenovi.Za povekje informacii mozete da procitate na sledniot link http://rabotaoddoma.com/sfi-start/ a dokolku ste zainteresirani zaclenete se na ovoj link http://www.tripleclicks.com/16014963 SREKJNO

4. alisa111

alisa111 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јули 2015
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0

5. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    8.971
    Допаѓања:
    219.543
    Здраво на сите и голем поздрав до сите вас кои се трудите да заработите преку интернет ..мн среќа ви посакувам.
    Само што се зачленив на форумов, многу сум заинтересирана за работата се зачленив на clixsense.com почнав но за жал ми дава дека неможам да работам преку таблет туку само со комјутер, но јас за жал во моментот го немам , таблетот ми е одличен за работење.
    Сакам да ве прашам доколку би имале време некоја членка да ми одели и да ми каже каде да се зачленам и дали можам да работам преку таблет би ви била многу благодарна.
    благодарам многу за било каков одговор.

6. ttaannjjaa

ttaannjjaa Активен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2015
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    6
    ajde kazete mi nekoja strana za rabota preku internet od doma ima li nekoj iskustvo ima li zarabotka ili se e prevara...:(

7. alisa111

alisa111 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јули 2015
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Strong Future International (SFI) е американска компанија која успешно работи на полето на интернет маркетингот од 1998 година. Тоа само по себе значи дека оваа компанија има огромно искуство во интернет трговијата, но и нејзиното успешно работење креира огромен углед помеѓу маркетарите.
    SFI НЕ Е FAST MONEY MAKING PROGRAM!
    како многу превари кои ќе ги најдете на интернет!Не очекувајте за 2-3 дена да ви стизаат пари и пари.Во работата има профит но треба ЖЕЛБА,СЕРИОЗНОСТ,РЕДОВНОСТ ВО РАБОТАТА!
    Што има подобро од работење на интернет?Успехот во работата зависи исклучиво од вас!Има многу луѓе ке почнат на една страна да работата па остават па на друга и на крај од интернет неможеш да заработиш.МОЖЕШ , НО ТРЕБА ТРУД И ВРЕМЕ !Како во секоја работа.

SFI е сериозна фирма и така треба да пристапите кон Вашата нова работа!
    Посебно во првите месеци, додека не го разберете целосно системот и додека не развиете стабилна структура.
    Што е всушност нашата работа и како заработуваме?
    Со регистрирање на SFI вие имате онлајн канцеларија , имате 3 вида на акции:
    -Дневни Акции (Daily Actions) - се извршуваат секој ден
    -Неделни Акции (Weekly Actions) - се извршуваат еднаш неделно.
    -Meсечни Акции(Monthly Actions) - се извршуваат еднаш месечно
    -огласување на производи на TRIPLECLIC
    -зачленување на нови членови со што креирате свој тим и така стекнувате профит

Доколку сте заинтересирани регистрирајте се на следниов линк
    http://www.sfi1.biz/16014963

8. mici.i

mici.i Истакнат член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    48
    Допаѓања:
    14
    јас имам искуство со гледање реклами на интернет и можам да ти кажам дека е многу БРЗО И ЛЕСНО затоа што рекламите коишто треба да ги гледаш траат само ПЕТ СЕКУНДИ! Се што треба да направиш е да си направиш СВОЈ ACCOUNT на следниов линк http://www.clixsense.com/?7750705. Откако ќе се логираш ти се појавуваат рекламите, ги кликаш и ви се префрлаат пари. За да ги подигнете вашите пари треба да направите претходно account на PAYZA (најголемата и најсигурна онлајн банка (ова е исто многу брзо потребно е само да го впишете вашиот меил) ) и потоа подигнете ги парите од шалтер или картица.
    Што повеќе пријатели се приклучат преку вас, толку поголема ви е заработката, што значи раширете ја оваа работа помеѓу вашите пријатели за да заработите заедно бидејќи ви исплаќаат пари и за кликовите на пријателите приклучени преку вас!
    Со среќа!

9. Mariangel

Mariangel Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    2.649
    Допаѓања:
    47.004
    http://jobrize.com/index.php?ref=3130 Луѓенца ај ве молам најмногу посетете ја само странава ми треба уште малку за да видам дали ќе ме исплатат.. Ви благодарам многууу :*

10. manbo

manbo Нов член

Се зачлени на:
    2 август 2015
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    1
    ke sakas li da objesnis podetalno kako ide

11. manbo

manbo Нов член

Се зачлени на:
    2 август 2015
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    1
    ako saka

12. manbo

manbo Нов член

Се зачлени на:
    2 август 2015
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    1
    Zdravo ke sakas da objasnis podetalno kako ide zarabotkata na internet jas sum zainteresiran

13. manbo

manbo Нов член

Се зачлени на:
    2 август 2015
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    1
    Zdravo ke sakas da objasnis podetalno kako ide zarabotkata na internet jas sum zainteresiran

14. mssuniquee

mssuniquee Форумски идол

Се зачлени на:
    11 февруари 2015
    Пораки:
    3.778
    Допаѓања:
    53.207
    proguglaj malce i ke vidis :) pisi google adsense imas i videa na youtube :)

15. manbo

manbo Нов член

Се зачлени на:
    2 август 2015
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    1
    На mssuniquee му/ѝ се допаѓа ова.
  16. manbo

manbo Нов член

Се зачлени на:
    2 август 2015
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    1
    Zdravo ke se najde li nekoj koj sto ke mi kaze prava vistinska strana za rabota od doma na internet kade sto ima solidna zarabotka pisete

17. Alsona

Alsona Истакнат член

Се зачлени на:
    7 мај 2015
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    1
    Posetete ja stranata http://niatal.STIFORPRS.com i seto objasnuvanje ke vi stigne na mail,znaci toa e rabota sto sekoj moze da ja raboti bez razlika dali znae angliski ili nekoi poslozeni raboti so kompjuter samo treba da se zaclenuvaat clenovi a za sekoj nov clen se dobiva po 25$. Znaci ne e nikakva laza i prevara kompanijata postoi veke 4 godini i raboti mnogu seriozno. Na balkanot ima tim vo kojsto sum zacleneta i jas kojsto dava ogromna poddrska na svoite clenovi preku prezentacii i vebinari. Koj saka da raboti i da si ja svati rabotata seriozno ke zaraboti mnogu pari.

18. jovana03

jovana03 Популарен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2013
    Пораки:
    1.776
    Допаѓања:
    6.710
    Здраво.
    Може ли некој да ми понуди добра работа од интернет? И да не е лажна ве молам.

19. LadyR

LadyR Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2012
    Пораки:
    2.278
    Допаѓања:
    7.759
    http://www.AWSurveys.com?R=4729075
    Одлична шанса за да заработите пари,за само 30 секунди, Значи не исплаќаат по многу,бидејќи се работи за кликање и гледање реклами или веб сајт, и потоа да напишеш review, од две реченици од типот "I really liked this website. It is very helpful."
    Обидете се, по два долари на ден заработувате. Не е многу, но не е ни малку за само 5 минути. Исплаќаат од кога ќе достигнете сума од 15 долари.
    Со среќа!

На zxcvbnm му/ѝ се допаѓа ова.
  20. jovana03

jovana03 Популарен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2013
    Пораки:
    1.776
    Допаѓања:
    6.710
    Paypal ili Paytoo има ли во македонија ваква онлајн банка?

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.