Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Заработи преку интернет

Дискусија во 'Барање работа' започната од littlegirl92, 5 јануари 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. wanderlust

wanderlust Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2015
    Пораки:
    167
    Допаѓања:
    2.383
    Ќе може да ми објасниш за што се користи и зошто е потребно PayPal?

2. jovana03

jovana03 Популарен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2013
    Пораки:
    1.776
    Допаѓања:
    6.710
    Тоа се Онлајн банки преку кои треба да ти пратат пари ако работиш со интернет страници, како овие погоре што ги имам и имаат наведено другите членови.
    Но јас прашав дали постои во МК и дали можам да отворам? Пробав на еднава но не сака не ми го примаше градот и бројот.

На wanderlust му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Hopoono

Hopoono Нов член

Се зачлени на:
    17 август 2015
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Zdravo na site
    Denes se zacleniv vo forumot bidejci baraat luge kako da se dojde do pari preku internet.
    Bi sakala da vi pretstavam eden prekrasen i proveren sajt za zarabotka da go posetite, za se sto ve interesira okolu rabotata slobodno prasajte ke objasnam
    https://www.paidverts.com/ref/tehnika
    ne e testo bidejki se raboti za kliknuvanje na reklami, zaclenuvanjeto e besplatno na samiot pocetok ima podarok BAP boeni koi sekoj dev vi davaat, pri prvata registracija imate 16 x 25 bap poeni, Za vrednosta na tie poeni vi dodeluvaat reklami 2 vo tekot na denot so toa sto na sekoi 24 casa vi podaruvaat po 8 x 25 bapa. ima 16 nivoa, taka da moze mesecno i ubava sumicka da se zaraboti. So sreka
    Koj saka neka poveli da proba nema da se pokae.
    Vi blagodaram

4. NovusOrdoSeclorum

NovusOrdoSeclorum Популарен член

Се зачлени на:
    14 септември 2011
    Пораки:
    1.044
    Допаѓања:
    2.270
    Не ги лажете луѓето со овие глупости! Ова е на мултилевел принцип, они се сега лешинари, нудат као одлична заработка, после вие ќе станете како нив, за половина долар добивка! Еден другар ме удави пред две години да кликам, направив на 4-5 такви акаунт, се убивав од кликање по 10 саати на ден и добивав по 0,01 долар за тоа. Не се зезајте за џабе време ќе си губите, нема леб во сево ова. Затоа толку многу е распространето, пошто тоа им е преставено како лажен начин на заработка, ако поканиш 10 души, онда 3-4 центи земаш. Глупости живи.

На LadyGaga-69, glittergirl, peperutche21 и 4 други им се допаѓа ова.
  5. Hopoono

Hopoono Нов член

Се зачлени на:
    17 август 2015
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
  6. blackpanter

blackpanter Популарен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2015
    Пораки:
    1.091
    Допаѓања:
    6.155
    една другарка пред некој ден ми прати еден линк за работа преку интернет, уште не сум се регистрирала, но колку што гледав по слики од заработките прилично добро заработуваат. по 500-600 долари, дури имаше некои и по 900 долари заработувале. притоа ништо не се вложувало. а таа компанија (немаше спомнато име) постоела веке 4-5 години и требало само незнам да ставаш лајкови на некои страници на фб, да собираш информации за некои страници и дневно ти требале 15-20 мин. или нешто помалку.

7. jagodka.18

jagodka.18 Популарен член

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    607
    Да се вклучам и јас во муабетот. Денес случајно на фб интернет заработка, имено ништо не се вложувало, 15мин. дневно биле доволни, имаше и слики од членови што веќе заработиле (незнам дали е тоа навистина така) и сето тоа со инструкции на македонски јазик. Што мислите вие да тоа?
    https://www.facebook.com/internetzarabotkabezvlog?pnref=lhc еве конкретно за ова се работи

8. Ketchup

Ketchup

Се зачлени на:
    23 декември 2014
    Пораки:
    6.796
    Допаѓања:
    46.424
    И има некој заработено? Ова некако многу нереално изгледа... Што знам...

9. maca cvet

maca cvet Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2014
    Пораки:
    683
    Допаѓања:
    455
    јас не има верувам на овие работиве на интернет за заработка на некому може да му се посреќи и да земе. ако беше така секој месец да можевме да си семаме награди ќе станевме богати од на интернет

10. Tinushka

Tinushka Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2010
    Пораки:
    1.281
    Допаѓања:
    4.896
    Нема врска ова стварно и јас се зачленив и кликав на неколку страни исто времено и ништо 0,89 за 3 месеци .

11. blackstyle

blackstyle Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јули 2011
    Пораки:
    144
    Допаѓања:
    61
    Долго време ја читам темата и јас бев скептик се додека не видов исплатени пари на рака.И јас се зачленив и почнав со работа,не одзема многу време 10 мин. во денот.Идеата е што повеќе луѓе ќе зачлениш,повеќе пари за тебе.Еве линк за регистрација,за повеќе инфомации пишете ми во лп ќе ви објаснам поубаво.
    https://trafficmonsoon.com/?ref=LjupkaK

12. teateevska

teateevska Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2014
    Пораки:
    88
    Допаѓања:
    46
    Да ве прашам одкако ке се направи акаунт на Payza како ке можат да се подигнат парите во наша банка. Ке може некој да ми објасни. Инаки јас ке пробам ништо не ме чини па ке ви кажам ,но сигурна сум дека неможе некоја огромна сума да се заработи ,но колку и да е довредојден ке е и секој денар.

13. blackstyle

blackstyle Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јули 2011
    Пораки:
    144
    Допаѓања:
    61
    За подигнување на пари преку Payza треба да имаш сметка од Тутунска банка и visa electron картичка и таа сметка да ја додадиш во сметки на профилот на Payza.
    Поздрав :)

14. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.279
  15. macalavica

macalavica Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2013
    Пораки:
    3.230
    Допаѓања:
    4.900
    Знае ли некој што се случи со libertagia? Мајка ми кликаше цела година и одеднаш страната ја нема???

16. anamarija65

anamarija65 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 октомври 2015
    Пораки:
    140
    Допаѓања:
    113
    За ebay не знам ама за aliexpress знам неколку другарки кои имаат картичка за aliexpress и си вложуваат пари таму и прават нарачки на се и сешто.. пример накит облекло сетови за шминки и нокти.. на aliexpress се ниски цените и тие прават страница или профил на fb и ги ставаат сликите од накитот,сетовите, облеклата и други работи и пишуваат цена дупла од таа што ја платиле.. на тој профил што ке го направиш на fb за нарачки ти порачуваат заинтересирани луѓе и им ја даваш нарачката а тие тебе парите:) така лесно заработуваш:) само ќе треба да се шеташ натаму наваму за да ги зимаш нарачките и носиш.. толку е

17. whiteButterfly

whiteButterfly Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2014
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    162
  18. Goticarka

Goticarka Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2014
    Пораки:
    156
    Допаѓања:
    139
  19. Freja.Stella

Freja.Stella Истакнат член

Се зачлени на:
    22 април 2014
    Пораки:
    208
    Допаѓања:
    51
    Може некој да каже ако знае за некоја по веродостојна работа, а не кликање реклами? Ова не верувам да е вистина

20. ilenaki

ilenaki Популарен член

Се зачлени на:
    20 мај 2012
    Пораки:
    145
    Допаѓања:
    1.299
    Порано беше Elance сега Upwork најверодостајни за работа од дома. Ако информатиката ти иде овие се најдобри.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.