Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Заработи преку интернет

Дискусија во 'Барање работа' започната од littlegirl92, 5 јануари 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. silvanap

silvanap Активен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2016
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    2
    А кој сака да ги види моите исплати слободно нека ми пише во ЛП.

2. ivinakit

ivinakit Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2012
    Пораки:
    829
    Допаѓања:
    577
    Токму така, запознај се со работата, па потоа зборувај. Можеби треба уште еднаш да го прочиташ постот како до сумата што ја спомена. Поздрав :)

3. KBeti

KBeti Нов член

Се зачлени на:
    19 јануари 2016
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    Eve vaka na kogo ne mu e jasno deka i logicno deka se zarabotuva REALNO na internet prvo neka proba VISTINSKI program, jas realno zarabotuvam i si gi trosam so keif $$$$$$$$$$$$$$ :)
    Eve i eden mal dokaz za toa, poglednete ja slikata od edna isplata na moja smetka
    http://www.adclickxpress.is/?r=gnmcn9t4ntf&p=aa

isplata 19.jpg

4. parisian chic

parisian chic Истакнат член

Се зачлени на:
    9 март 2015
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    762
    Kako odi isplatata? Dali mozhe preku paypal?

5. KBeti

KBeti Нов член

Се зачлени на:
    19 јануари 2016
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    sekoj ima razlicni iskustva, jas istrazuvav dolgo, i definitivno najdobar e ACX.
    probajte i uverete se sami. Jas sum prezadovolna, ovde nema klikanje na sitni reklami za 0.0001,
    treba mnogu da pisuvam za da vi go dolovam nacinot, no koj e zainteresiran i se zacleni sekako deka ke mu objasnam se do detal,
    a za dokaz deka plaka eve vi slika od mojata PM smetka za dnevna zarabotka, pa vie kako sakate, mene mi e super i bez clenovi, a na vas ostanuva da si odlucite za sebe. isplata 22.jpg

Прикачени фајлови:

• isplata 22.jpg
      isplata 22.jpg
      Големина на фајлот:
      50,8 KB
      Прегледи:
      20
  6. KBeti

KBeti Нов член

Се зачлени на:
    19 јануари 2016
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
  7. Capricorn96

Capricorn96 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2014
    Пораки:
    247
    Допаѓања:
    408
    Јас да ви кажам девојки активно работам на една страна (под активно подразбирам 2 часа навечер пред легнување) и првпат исплатив на 15 месецов 10$ за десетина дена. Сајтот е за ставање слики најобични и собирате лајкови, нормално се работи на принцип ЛАЈК за ЛАЈК. Тоа е се има тука chat сите си комуницираат и не е здодевно се запознавате со луѓе. Се
    е на се добро е, исплаќа а не бара апсолутно никаков влог. Парите се рачунаат како gold coins каде што 1gold coin ви е 1 цент, а моментално еден лајк вреди 4 центи. Еве линк за регистрација (линкот е мој и ако се регистрирате преку мене јас добивам 300gold coins ако сте активни првите 30 дена, а истото го добивате и вие ако зачлените некој на себе). Јас досега немам зачленето никого на себе па и така вадам по некој денар. Исплатата се врши преку Пејпал со минимум 10$. Ова е линкот http://www.whzon.com/whzon/franMgr/postForGold.php?gold=455873 А еве и доказ за мојата прва исплата нема измами. За се што ве интересира пишете ќе објаснам :) photostudio_1452889512338.jpg

8. anamarija65

anamarija65 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 октомври 2015
    Пораки:
    140
    Допаѓања:
    113
  9. KBeti

KBeti Нов член

Се зачлени на:
    19 јануари 2016
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    za ovoj link neznam ne sum probala ama ovoj e 100% siguren i proveren, bidejki veke edna godina zimam redovno sekoj den $$$$$

10. anamarija65

anamarija65 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 октомври 2015
    Пораки:
    140
    Допаѓања:
    113
    Колку земаш месечно и што правиш на тој сајт за да заработиш?

11. KBeti

KBeti Нов член

Се зачлени на:
    19 јануари 2016
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    Mesecnata zarabotka varira, znaci sekoj den moze da se zgolemuva zarabotkata, toa zavisi od nacinot na rabota, jas momentalno zemam dnevno 10$, no vo sekoj moment gi ocekuvam nagradite od objavi i panelite koi ke mi ja podignad dnevnata zarabotka. Vo sekoj slucaj nemoze vaka da se objasni, mora da se raboti za da se svati.

Nisto ne ve kosta da se zaclenite i da vidite za sto se raboti, nikoj ne vi naplaka za toa, ako vi se dopaga rabotete ako ne nemorate.

12. Capricorn96

Capricorn96 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2014
    Пораки:
    247
    Допаѓања:
    408
    И мене ме интересира што работиш таму, не сум многу запознаена но мислев дека само пакети се купуваат и од нив се заработува или има и друго?

13. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.993
    Пардон ми, јас или не догледувам или ова нема логика.
    Панелот вели од 21.12 до 22.01, тоа не е ден, туку месец (и ден).
    А 15 долари за месец е поразително мала сума.
    Јасно ни е дека ви требаат реферали и никој не очекува милионски заработки од споделување, лајкување и кликање реклами, ама бидете малку реални кога претставувате.
    Вака сите звучите исто, шаблонски, па човек не може, а да не насети дека нешто не штима.
    Нешто налик ко во штаб кога им пишуваат што да споделат на фб.

Не знам колку знаеш за историјата на сајтот. Јас пред неколку години се млатев барајќи вакви сајтови и ниту еден не испадна саглам. Жими mturk што беше солиден донекаде. Не се подигаше заработката, ама се купуваа фини работи од Амазон и сите стигаа навремено.
    Anyway, пред некое време горниве се водеа под името Just Been Paid т.е. JBP и убаво ги подбраа пошто не исплаќаа, а народ се убиваше од кликање.
    Не знам како се оправиле, ама еве почнаа од нула, исчистија акаунти/сметки, го сменија името во ова што се денеска, ама пак продолжуваат по старо, ете, можеби со малата измена што исплаќаат некои минимални суми и ветуваат заработки ако им донесете уште народ.

Ако не работите ко фриленсери или да си наоѓате интернет огласи, џабе зачленувањето по вакви места.

На LivingGlam, Nightwalker и crimson им се допаѓа ова.
  14. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.548
    Допаѓања:
    5.896
    Хмм и мене ме интересирa зaoвa
    Ми излезе нa фб мoјaтa пoсчеднa зaеaбoткa и фoтoгрaфијa oд пaри и уни бaнк
    И фaлење мн. И вo кoментaри фoтки oд други штo гo кoристaт

На anamarija65 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. silvanap

silvanap Активен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2016
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    2
    Страшна Дрскост ... Нема да коментирам повеќе ...

16. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.548
    Допаѓања:
    5.896
    што се работи овде?

17. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.548
    Допаѓања:
    5.896
    А какви податоци тераат?

18. parisian chic

parisian chic Истакнат член

Се зачлени на:
    9 март 2015
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    762
    Pa gledam deka se raboti na dve strani: za neobux znam deka isplakjaat, i jas rabotam na nea, ama treba mnooogu rabota za da se dojde do neshto. Isto taka rabotam na povekje strani megju koi najzadovolna sum od littlebux. Eve link dokolku saka nekoj da proba:http://www.littlebux.com/referral/53512 Ovde sum da objasnam za se shto treba. :)

19. KBeti

KBeti Нов член

Се зачлени на:
    19 јануари 2016
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    zarabotkata od slikata e od eden den, nemam korist da ne ja kazuvam vistinata, zarabotuvam i bez referali, koj saka neka poveli koj ne ne mora, tocno deka na panelot ima datim od eden mesec, no ne sum luda do tolku pa da vi ja slikam mesecnata moja sostojba na s-ka. :) :) :)

20. шоне

шоне Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2016
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    3
    upload_2016-1-24_3-16-46.png

На Nightwalker му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.