Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Заработи преку интернет

Дискусија во 'Барање работа' започната од littlegirl92, 5 јануари 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. шоне

шоне Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2016
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    3
    upload_2016-1-24_3-22-40.png

На Nightwalker му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Capricorn96

Capricorn96 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2014
    Пораки:
    247
    Допаѓања:
    408
    Може некој да ми каже како оди ова со ујп кај нас? Треба плаќање даноци за париве што ги земам од странство преку пејпал?

3. elton

elton Нов член

Се зачлени на:
    31 јануари 2016
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
  4. KBeti

KBeti Нов член

Се зачлени на:
    19 јануари 2016
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    dali imate veke podignato pari od ovde?

5. Alsona

Alsona Истакнат член

Се зачлени на:
    7 мај 2015
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    1
    Ako ste podgotveni da vlozite odredena suma na pari a realno vo sekoja seriozna rabota mora nesto da se vlozi posetete go linkot: http://niatal.STIFORPRS.com
    Najkorektna kompanija koja sto postoi veke 4 godini nema nikakvi lazi ni prevari za sekoj zaclenet clen dobivate 25$. Kade na drugo mesto mozete da go dobiete toa. Za taa suma na pari treba da klikas nekolku meseci na tie programi sto gledam deka gi rabotite i na krajot pak nema da vi isplatat. Ovde takvo nesto nema . Isplatata e sekoja sreda kolku clenovi ke zaclenis tolku ti isplakaat. pocetno se vlozuva 50$ a sekoj mesec clenstvo se plaka 9,95$ so toa sto ovoj mesec fevruari ima akcija sekoj sto ke se zacleni sega drugiot mesec ima besplatno clenstvo. Dovolno vreme da zaclenite najmalku dva clenovi i da si go vratite pocetniot vlog. Ponatamu kolku ke zaclenuvate se vi e cista dobivka. Parite se isplakaat direktno na karticka vo banka. Sekoja vtora sabota balkanskiot tim organizira online prezentazii i sekoja vtora sreda vebinari za clenovi na koi se objasnuva kako odi rabotata i kako da se napreduva vo rabotata zatoa sto vo ovoj tim site moraat da bidat uspesni. Toa e sega za sega koj ima prasanja slobodno prasajte odnosno posetete go linkot pa potoa site informacii ke gi dobivate na mail. Pozdrav

6. KBeti

KBeti Нов член

Се зачлени на:
    19 јануари 2016
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    Zdravo, Tuka bev clen, no ne uspeav nikogo da zaclenam i poveke izgubiv otkolku sto dobiv, no toa bese na pocetokot, koga kaj nas uste se nemase slusnato za niv,. Bidejki kaj nas tesko se naogaat luge sto rabotat i sto sakaat da vlozat poveke ne rizikuvam. Sepak blagodaram. Veruvam deka se zarabotuva :)

7. Capricorn96

Се зачлени на:
    7 декември 2014
    Пораки:
    247
    Допаѓања:
    408
    Може да ми кажеш за парите од интернет дали се плаќа данок кај нас?

8. elton

elton Нов член

Се зачлени на:
    31 јануари 2016
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    http://www.AWSurveys.com?R=5453726 lesno i brzo sekoj den vi odzema samo po 5 min i treba da barate drugi korisnici za da se zaclenat so vasiot link za pobrzo da se zgolemuva dobivkata. na 15 dolari imate isplata

9. Natasha89

Natasha89 Нов член

Се зачлени на:
    7 февруари 2016
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0

10. Natasha89

Natasha89 Нов член

Се зачлени на:
    7 февруари 2016
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Probav da se ukl na ovaa strana, no pisuva deka stranata povekje ne postoi.Dali stranata e smenata ili voopsto povekje ne postoi?

11. HanaArs

HanaArs Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2013
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    1
    А преку што ве исплаќаат, на мене во тутунска ми рекоа дека не дозволено paypal или такви слични во Македонија? Не ми е јасно, ако може некој да ми објасни ве молам?

12. HanaArs

HanaArs Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2013
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    1
    Како преку пејпал, ако може да ми кажеш, мене ми рекоа дека нема пејпал и слични кај нас??? Не ми е јасно.

13. HanaArs

HanaArs Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2013
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    1
    А тоа со исплаќањето преку PayPal (тутунска) легално ли е? Бидејќи треба да се најавиш преку Словенија?

14. SunshineYo

SunshineYo Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2014
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    316
    Извинете, зaбoрaвив дa ви пишaм. Ништo не нaпрaвив јaс, a и луѓе штo ги знaев се oткaжaa. Леснa рaбoтa сo кликaње нa интернет немa! Инaку зa пејпaл легaлнo е и дoнесен е вo Мaкедoнијa, немa пoтребa веќе oд регистрирaње преку Слoвенијa.

15. Capricorn96

Се зачлени на:
    7 декември 2014
    Пораки:
    247
    Допаѓања:
    408
  16. IloveScience

IloveScience Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2013
    Пораки:
    126
    Допаѓања:
    31
  17. HanaArs

HanaArs Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2013
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    1
    И јас се откажав некако, како што можев да разберам, можеби можеш да разаботиш некој долар (си има доста прецизни услови, треба добро да се прочитаат), но исплатата како Што разбрав за нас е тешка, бидејќи легално е да плаќаме преку пејпал, но не и да ни плаќаат за услуги т.е. да примаме пари. Не знам може грешка сум разбрала. И не зборувам за регистрирање преку Словенија (за примање пари) некако нелегално ми стои. Не знам пак ќе кажам може сум грешка, не ме фаќајте за збор.

18. mia2012

mia2012 Нов член

Се зачлени на:
    14 февруари 2016
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    1
    Ne sedete zaludno pred svoite kompjuteri,sega e moznosta da se zaraboti i koga ste si doma so svoite najmili!Vie sami si go odreduvate rabotnoto vreme i od vas zavisi dali ke napreduvate.Posetete go mojot blog i registrirajte se besplatno!
    http://zaraboti-sfi.blogspot.mk/

19. 95Yolo95

95Yolo95 Нов член

Се зачлени на:
    15 февруари 2016
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    Да,заработка преку интернет има,не е којзнае колкава али има заработка.Мое лично искуство е,работев подолго време на една страна,се работи за отварање на веб сајтови,со секое отварање на понудените сајтови добиваш различна сума.Исплаќањето е редовно . http://adf.ly/1Wydhh

20. mia2012

mia2012 Нов член

Се зачлени на:
    14 февруари 2016
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    1
    Компанијата SFI нуди повеке можности за заработка,со нивната on-line продавница TRIPLECLICKS со продажба на нивните продукти, секој може да си отвори своја ECA продавница,преку градење на свој тим,аукции...секој сам си избира како да заработува и по колку време ке поминува во својата 0n-line канцеларија.исто така исплатата на заработката е редовна секој месец на 15

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.