Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Заработи преку интернет

Дискусија во 'Барање работа' започната од littlegirl92, 5 јануари 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. macencef

macencef Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    2.125
    Допаѓања:
    3.169
    Оваа тема ја отворам за полесно наоѓање дополнителна работа, па кој има нешто да понуди/побара нека пише тука

На Sireni и Petar80 им се допаѓа ова.
  2. Capricorn96

Capricorn96 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2014
    Пораки:
    247
    Допаѓања:
    408
    Еве една страна, ова искрено не знам колку е вистина ама ете не бара вложување па да видиме. Еве кој сака пробајте http://dollarsun.xyz/index.php?ref=90804

3. Freya123

Freya123 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    422
    Допаѓања:
    234
    Здраво, ме интересира дали некој од вас има некакво искуство како графички дизајнер - фриленсер?

4. Capricorn96

Се зачлени на:
    7 декември 2014
    Пораки:
    247
    Допаѓања:
    408
    Поздрав луѓе само да кажам оваа странава пропадна, измама е (очекувано). Ми ја препорачаа една страна каде што плаќаат од посети на линкови. Значи имате линк ви даваат, вие го праќате на сите што ги знаете па и го споделувате кај ќе најдете и така заработувате. Еве линкче ако сака некој да се зачлени
    https://partners.sve.me/?lng=sr&refer_id=38499

5. Susiz

Susiz Истакнат член

Се зачлени на:
    23 април 2012
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Mojot post ke bide vo vrksa so rabota preku internet, se raboti za kompanijata SFI. Vasata zadaca bi bila da odvoite pola do eden cas dnevno i da gi izvrsuvate dnevnite zadaci na vasiot profil i do tek na vreme da sozdadete tim za rabota koj ke vi donese zarabotka. Ova e mojot blog kaj sto moze nekoj koj ima nad 18 godini da se zacleni http://susizumrovawork.blogspot.mk/ , tuka gi imate moite informacii moze slobodno da me kontakirate za bilokakvi prasanja. Pozdrav

6. Capricorn96

Се зачлени на:
    7 декември 2014
    Пораки:
    247
    Допаѓања:
    408
  7. Susiz

Susiz Истакнат член

Се зачлени на:
    23 април 2012
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Mojot post ke bide vo vrksa so rabota preku internet, se raboti za kompanijata SFI. Vasata zadaca bi bila da odvoite pola do eden cas dnevno i da gi izvrsuvate dnevnite zadaci na vasiot profil i do tek na vreme da sozdadete tim za rabota koj ke vi donese zarabotka. Ova e mojot blog kaj sto moze nekoj koj ima nad 18 godini da se zacleni http://susizumrovawork.blogspot.mk/ , tuka gi imate moite informacii moze slobodno da me kontakirate za bilokakvi prasanja. Pozdrav

8. Smokvicka11

Smokvicka11 Нов член

Се зачлени на:
    9 март 2016
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    1
    Исплатливо е тоа? Како се движи месечната заработка, и кои се ограничувањата?

На okcenzi му/ѝ се допаѓа ова.
  9. teressa

teressa Истакнат член

Се зачлени на:
    11 март 2016
    Пораки:
    429
    Допаѓања:
    514
    Се работи за работа преку интернет, се што ви треба се компјутер и интернет конекција. Нема никакви влогови, и при прегистрација http://zarabotuvajprekuinternet.blogspot.mk/

10. teressa

teressa Истакнат член

Се зачлени на:
    11 март 2016
    Пораки:
    429
    Допаѓања:
    514
    Се работи за работа преку интернет, се што ви треба се компјутер и интернет конекција. Нема никакви влогови, и при регистрација добивате 20$ бонус.
    http://zarabotuvajprekuinternet.blogspot.mk/

11. anakonda88

anakonda88 Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    2.598
    Допаѓања:
    4.506
    со овој линк што го постираш треба да објасниш дека е твој линк од страната и ти лично ке земаш профит од тоа а тој што ке се зачлени на твојов линк ке работи со кликање за тебе , со еден збор ке се утепа од кликање во твоја корист а клиентот нема да заработи ништо.
    Вака слично на форумов една членка повикуваше и го постираше нејзиниот линк да се зачлениме на него и ке имаме заработка , нормално се зачленав и кликав 3 месеци се дури тогаш ми кажа дека таа заработува од членовите од нејзиниот линк со нивните кликања и доколку сакаме и ние да заработуваме да сме повикувале членови преку нашиот линк! Ветер во магла!

На Rose96, okcenzi и ALISA0000 им се допаѓа ова.
  12. teressa

teressa Истакнат член

Се зачлени на:
    11 март 2016
    Пораки:
    429
    Допаѓања:
    514
    тоа што таа го постирала се реклами и треба да ги кликаш, а ова ти е сосем друга работа

13. macencef

macencef Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    2.125
    Допаѓања:
    3.169
    Kako sto se somnevav, od koga se registrirav na ovaa strana mi prikaza po izvesen period deka imam epten mn pari....koi ne mozat da se povlecat....lazno do koska

На okcenzi му/ѝ се допаѓа ова.
  14. macencef

macencef Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    2.125
    Допаѓања:
    3.169
    Jas se imav registrirano od porano na istata net strana za togas ti pisuvam

15. macencef

macencef Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    2.125
    Допаѓања:
    3.169
    Se prikluciv i jas :) kazi mi dali imas stignato da ti isplatat nesto ili ne si dotamu stignata? pisi mi sekako i pl ti imam pisano

16. okcenzi

okcenzi Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2012
    Пораки:
    3.522
    Допаѓања:
    9.561
    Е добро де, слободни ти се прстите и ке наајдеш 2-3 минути да објасниш поопширно. Вака никој не би се нафатил.

На anakonda88 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. anakonda88

anakonda88 Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    2.598
    Допаѓања:
    4.506
    истото е! бараш само членови што ке ти кликаат за тебе бесплатно , а ти ке заработиш 10$ ! глупости , колку ми е криво што кликав три месеци за џабе , бидејки не ми беше објаснато како што треба , се додека сама си сватив!

18. teressa

teressa Истакнат член

Се зачлени на:
    11 март 2016
    Пораки:
    429
    Допаѓања:
    514
    Ovde se raboti za amerikanska kompanija koja raboti veke 17 godini i e prosirena niz celiot svet. Si sozdavas svoj tim i site zarabotuvaat :)

19. okcenzi

okcenzi Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2012
    Пораки:
    3.522
    Допаѓања:
    9.561
    Аууууу какво опширно објаснување. Ти благодарам што одвои толку многу време за нас. Ете сега цел форум ке почне да заработува.

На crimson, Nausicaa, NikiBastore и 5 други им се допаѓа ова.
  20. teressa

teressa Истакнат член

Се зачлени на:
    11 март 2016
    Пораки:
    429
    Допаѓања:
    514
    toa e sushtinata na ovaa rabota, a ne teram jas so sila nekoj da se registrira. Toa si e sopstven izbor.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.