Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Заработи преку интернет

Дискусија во 'Барање работа' започната од littlegirl92, 5 јануари 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. okcenzi

okcenzi Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2012
    Пораки:
    3.522
    Допаѓања:
    9.561
    Извини што? Која суштина? За која работа?
    Пошто ништо не си објаснила, или уште не ти е јасно дека ние неаме поим што нудиш?

На Candid, anakonda88 и Abrakadabra им се допаѓа ова.
  2. anakonda88

anakonda88 Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    2.598
    Допаѓања:
    4.506
    окцензи тоа е она што јас го кажав , затоа не објаснува многу , битно и е да се регистрира некој на нејзиниот линк и да клика за неа , и после ко ке се освестат членките после неколку месеци зошто не заработуваат , таа ке им каже доколку сакате да заработувате соберете си и вие членови , али на почетокот кажува дека сите ке заработуваат а всушност само таа ке заработува и тоа од 10$ до 50 $ месечно !

На Nausicaa и okcenzi им се допаѓа ова.
  3. macencef

macencef Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    2.125
    Допаѓања:
    3.169
  4. MegAS

MegAS Нов член

Се зачлени на:
    28 март 2016
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    1
    Rabota od doma , barame devojka za pisuvanje na web strana od oblasta na modata na angliski jazik. Site zainteresirani neka ne kontaktiraat na info@interestingfor.me

5. MegAS

MegAS Нов член

Се зачлени на:
    28 март 2016
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    1
    Mojot post e za objavuvanje na oglas za rabota od doma, barame devojka za pisuvanje na web strana od oblasta na modata na angliski jazik. Site zainteresirani neka ne kontaktiraat na info@interestingfor.me

6. Capricorn96

Capricorn96 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2014
    Пораки:
    247
    Допаѓања:
    408
    Извини ама огласов ти е голема измама. Можеби не си доволно упатена, можеби сакаш членови, но вака не оди. Како прво, ИМА ВЛОГОВИ, секој што сака побрзо да успее вложува. И второ, тие 20$ бонус не ги добивате, туку секој месец ви се исплаќа процент. 3 месеци работам и само да ви кажам, не е тоа како што повеќето мислат дека тој што ве зачленил заработува од вас. Вашиот спонзор добива поени од вашиот успех, секој работи за себе, а ништо не е гратис. Поздрав

На okcenzi му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Arja

Arja Популарен член

Се зачлени на:
    9 март 2016
    Пораки:
    830
    Допаѓања:
    1.349
    Ми треба мислење од некоја од вас со претходно искуство на odesk ( сегашно upwork ). Ве молам исконатактирајте ме преку порака. Благодарам!

8. macencef

macencef Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    2.125
    Допаѓања:
    3.169
    Jas ne znam dali voopsto ke mozis da gi povlecis parite, a mislam deka i se plaka nesto odnapred imas clanarina.....probav da se priklucam i koga vidov pari deka se baraat prvo da uplatis, ah si rekov jas pari ke sum praela hhhh

9. macencef

macencef Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    2.125
    Допаѓања:
    3.169
    Sto se sluci so taa firma? nesto ti isplatija?

10. Capricorn96

Се зачлени на:
    7 декември 2014
    Пораки:
    247
    Допаѓања:
    408
    Не мила, јас заборавив на таа. Почнав на SFI и го оставив другото. Не знам дали исплаќаат

11. macencef

macencef Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    2.125
    Допаѓања:
    3.169
    I jas pocnav na sfi. Do kade si? nesto te imaat isplateno ili tesko odi?

12. Capricorn96

Се зачлени на:
    7 декември 2014
    Пораки:
    247
    Допаѓања:
    408
    Не сум уште до исплата, гледам да изградам стабилен тим па сакам да вложам малку во тоа, но ќе има, јас сум задоволна :)

13. Stefan91

Stefan91 Активен член

Се зачлени на:
    5 април 2016
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    3
    Здраво јас сум нов на темава. Сакам да ви предложам еден сајт за заработка преку интернет. Се работи за Kairos незнам дали некој од вас има слушнато за овој сајт.
    Сајтот работи на принцип на изнајмување на простор од вашиот хард диск во зависност за кој пакет сте се одлучиле, и на принципот на пирамидална шема на реферали. Се што треба да направите е да имате слободно место на хард дискот да одберете кој пакет сакате да го купите, и вашиот компјутер да биде уклучен 10 часа во текот на денот односно во тек на 24 часа. Исплатата на парите е 250% на годишно ниво во зависност за кој пакет се работи, во мојов случај јас имам купено пакет од 597долари.(годишно ми излегува 1492долари, месечно 124долари). Исто така за секој реферал добивате по 15%(еднократно) од неговата уплатена сума на пари. Парите ви се рефундираат секој ден а можете да ги повлечете секој месец.
    Доколку сте заинтересирани за ваков вид на заработка можете да ме контактирате во приватна порака да ви објаснам подетално за што се работи. Моето име е Стефан јас сум од Куманово моментално во Куманово оваа е доста раширено не знам за другите градови.
    Доколку мислите дека оваа е некаков вид на измама или било што друго можам да ви приложам докази за мојата уплата од 597 долари, место на живеење, телефонски бој и др.
    Оваа е рефералниот линк од сајтот:
    https://cabinet.kairosplanet.com/register/#eb276f
    Поздрав :)

14. Capricorn96

Се зачлени на:
    7 декември 2014
    Пораки:
    247
    Допаѓања:
    408
    @Stefan91 ова треба да се вложат 597 долари на почеток во странава?

15. Stefan91

Stefan91 Активен член

Се зачлени на:
    5 април 2016
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    3
    Да да се вложуваат односно се купува пакет од понудените. 125 долари, 597 долари, 1577долари и 2777 долари. Се инсталира програмче и се остава секој ден по 10 часа не константно пример може наутро 3 часа наплраде 4 часа навечер 4 часа битно е во рок од 24 часа да се соберат 10 часа. И на крајот од годината ти излегува 250% од вложената сума.

На Capricorn96 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. arcticmonkey

arcticmonkey Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2016
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    7

a dali mozes da se otkazes ako sakas? aj kazi mi poveke info ako sakas zs mi zborea edni vo grupa trebalo da se raboti bla bla

17. Capricorn96

Се зачлени на:
    7 декември 2014
    Пораки:
    247
    Допаѓања:
    408
    SFI е американска компанија која работи од 1998 година и навистина е успешна. Прво, регистрацијата е бесплатна. Веднаш потоа почнувате со работа што значи ги извршувате првите почетни задачи. Целта за секој месец е да се соберат 1500 поени, тоа ќе го направите многу лесно првиот месец, а после тоа ќе треба малку повеќе залагање и изградба на тим. Според мене секој месец ако преку вас се зачлени еден човек кој ќе работи и се труди тогаш брзо ќе стигнете до нормална месечна плата. Мој совет е кој може да си го купи таканаречениот New members pack, кој чини 37$ и вреди за секоја пара затоа што така ќе успеете многу побрзо. Покрај задачите има игри, аукции како и опција да отворите своја бесплатна продавница на интернет без да плаќате за лиценца. Покрај сето тоа имате огромна подршка од членовите од балканов и ќе се чудите колку многу луѓе од Македонија таму работат долго време и какви статуси постигнале. Ако сака некој да се зачлени нека ми пише порака :)

18. cath

cath Истакнат член

Се зачлени на:
    23 октомври 2011
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    9
    Здраво, можете да пробате и со ова, изгледа интересно, но треба да бидете малку трпеливи
    http://adf.ly/1ZKR71

19. macencef

macencef Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    2.125
    Допаѓања:
    3.169
    Nisto od ova nema...veruvaj ne se zamaraj edvaj so meseci rabotev za 2 dolari i toa od minijobs

На anakonda88 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. macencef

macencef Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    2.125
    Допаѓања:
    3.169
    Nekako tesko odi so afiliate da privlecam ti na koi strani se oglasuvas? I kolku clenovi imas vo timot?

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.