Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Заработи преку интернет

Дискусија во 'Барање работа' започната од littlegirl92, 5 јануари 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. teressa

teressa Истакнат член

Се зачлени на:
    11 март 2016
    Пораки:
    429
    Допаѓања:
    514
    Здраво :) имам едно прашање во врска со Payoneer и немаше тема за ова барем не сретнав јас, и решив тука да прашам. Почнав да работам за една американска компанија на интернет и за да ми префрлат пари треба преку Payoneer ама за да ми ги префрлат таму ми бараат некој Foreign Tax Id Number: не знам што да напишам, ке може хелп?

2. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.222
    Допаѓања:
    56.910
    Немаме ние таков даночен број. Убаво објасни им дека физички лица кај нас немаат даночен број, па би можело матичен број и скенирана лична карта да им заврши работа.

3. larrachi

larrachi Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2015
    Пораки:
    462
    Допаѓања:
    923
    Не се плаќа ништо за ниедна работа.
    Во тие PaidToClick можеш да вложиш за да извадиш голема пара, ама тебе не ти требаат сигурно по 5-6 000 долари месечно, па за мала пара доволно е да кликаш секој ден и да не вложуваш ништо.

4. LejdiD

LejdiD Истакнат член

Се зачлени на:
    22 ноември 2011
    Пораки:
    627
    Допаѓања:
    170
    На која страна работиш ако не е тајна?

5. AneTunte

AneTunte Истакнат член

Се зачлени на:
    18 септември 2013
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    Јас во моментов се зачленив на https://flii.by, дали може да ми кажеш малку повеќе како функционира сајтов и што уствари треба да се прави за да имаш заработка на фотографиите?
    Можеш и пп да ми испратиш :)

6. CAT'S

CAT'S Нов член

Се зачлени на:
    16 октомври 2016
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    1
    Јас сум зачленета веќе 2ипол месеци и парите си стигаат, значи не е лага или измама секоја вечер ти легнуват пари.

На matilda258 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. larrachi

larrachi Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2015
    Пораки:
    462
    Допаѓања:
    923
    Што е тоа поточно ако може да ми објасниш.

8. CAT'S

CAT'S Нов член

Се зачлени на:
    16 октомври 2016
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    1
    За каирос планет

9. jovana03

jovana03 Популарен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2013
    Пораки:
    1.776
    Допаѓања:
    6.710
    ^^ е де објасни кој е начинот на работа. @CAT'S

На larrachi му/ѝ се допаѓа ова.
  10. CAT'S

CAT'S Нов член

Се зачлени на:
    16 октомври 2016
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    1
    Начинот на работа е изнајмување на својата меморија од хард дискот во зависнот од кој пакет го избираш, ја инсталираш апликацијата и ја вклучуваш секој ден по 10 саати да си врти и ништо повеке. А парите стигаат секој нов ден после извртувањето на тие 10 саати.

11. jovana03

jovana03 Популарен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2013
    Пораки:
    1.776
    Допаѓања:
    6.710
    Хм.. Може линк или нешто друго, да се информираме повеќе?

12. CAT'S

CAT'S Нов член

Се зачлени на:
    16 октомври 2016
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    1
    Ако сакате лесна заработка и инстант пари, KAIROS PLANET е вашиот прав ИЗБОР! Kairos Planet International е компанија со седиште во Лондон и Америка која се занимава со компјутерски мрежи и мрежни компјутерски технологии. Потребно е да имате само ваш компјутер и стабилна интернет конекција. Вашата секојдневна обврска е компјутерот да ви биде вклучен 10 часа дневно. Kairos Planеt ја изнајмува вашата компјутерска меморија за складирање на податоци преку Cloud Computing System. Со купување на еден од понудените пакети на Kairos Planet вие овозможувате профит од 250% од вложената сума, а вашите вложени пари ги враќате за 145 дена работа без да вклучувате некој друг. Доколку вклучите некој друг преку вас вие автоматски добивате 15% маркетинг бонус од вклучениот пакет , од втора линија 10% и од трета 3 %. KAIROS PLANET ви ги нуди следниве пакети: (секој пакет важи една година од купување) STANDARD PACKAGE: За овој пакет ви е потребно уплата од 125$ и слободна меморија 15GB на вашиот компјутер. За 1 година остварувате профит од 312$(Месечно 26$,Дневно 0,86$) со редовно вклучување од 10 часа дневно. SILVER PACKAGE: За овој пакет ви е потребно уплата од 597$ и слободна меморија 70GB на вашиот компјутер. За 1 година остварувате профит од 1493$(Месечно 125$,Дневно 4.10$) со редовно вклучување од 10 часа дневно. GOLD PACKAGE: За овој пакет ви е потребно уплата од 1577$ и слободна меморија 180GB на вашиот компјутер. За 1 година остварувате профит од 3942$(Месечно 330$,Дневно 10.10$) со редовно вклучување од 10h дневнo. PLATINUM PACKAGE: За овој пакет ви е потребно уплата од 2777$ и слободна меморија 320GB на вашиот компјутер. За 1 година остварувате профит од 6942$(Месечно 779$,Дневно 19.30$) со редовно вклучување од 10h дневно. Компанијата KAIROS PLANET работи во Америка, Канада, Австралија, Европа, Азија, Турција, Блискиот Исток, УА Емирати, Катар, Африка.Најраспространета е во Источна Европа, Турција ,УА Емирати и на Балканот. Заработката од ЕДЕН ассоunt/една регистрација ДНЕВНО е од 5 до 20 долари (зависно од тоа за кој пакет сте се одлучиле), МАКСИМАЛНО може да имате 5 ассоunt's/регистрации на една домашна адреса. Заработката ја подигате на банкомат со картичка од Master Сard издадена од epayments од Британија, За неа се аплицира на интернет и ја добивате на вашата домашна адреса. Откако ке започнете со работата можете да ја нарачате преку овој линк. http://r.epayments.com/?promo=000-981280 еве едно поубаво објаснување и која е сумата што ја заработувате.

13. larrachi

larrachi Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2015
    Пораки:
    462
    Допаѓања:
    923
    Ааа ама треба да вложам за да заработам... и тоа минимум 125$.. Да ги имав немаше да барам работа преку нет хаха

На joy1, Capricorn96 и jovana03 им се допаѓа ова.
  14. makbeast

makbeast Нов член

Се зачлени на:
    13 октомври 2016
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    2
    има некој искуство со ONE COIN ?

15. Zverot

Zverot Истакнат член

Се зачлени на:
    29 септември 2016
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    64
    пиши ми инбпкс што сакаш да знаеш да знаеш некакп да те воведам

16. Zverot

Zverot Истакнат член

Се зачлени на:
    29 септември 2016
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    64
    па аплицирај у пајонер за картичка да ти испратат и после тие податоци од картичката ке ти префрлат пари исто ко да имаш сметка во америка јас имам пајонер и исто со америка работам онлине ..

17. s1a1n1d1r1a1

s1a1n1d1r1a1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2010
    Пораки:
    1.685
    Допаѓања:
    14.360
    Колку земаат провизија банкоматите за вадење пари од Пајонир картичка?

18. Zverot

Zverot Истакнат член

Се зачлени на:
    29 септември 2016
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    64
    3$ за било која сума ..

На s1a1n1d1r1a1 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.222
    Допаѓања:
    56.910
    $3.15 е фиксна провизија на трансакција. Ама, банката зема некој процент плус. Од Охридска никако да не вадиш пари, земаат многу повеќе од другите (околу 1000 денари изгубив на некои 300 долари). Шпаркасе и Тутунска се океј, а Комерцијална мислам дека најмалку наплаќа. Не сум сигурна колку е во процент таа провизија, ќе пресметам кога ќе имам време. Пиши ми порака ако случајно заборавам.

На s1a1n1d1r1a1 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Nikce

Nikce Истакнат член

Се зачлени на:
    13 февруари 2012
    Пораки:
    61
    Допаѓања:
    19
    И јас сакам да прашам за Пајонир, значи земаат $3 провизија, а курсот на доларот колку го рачунаат како што е тој ден на курсна листа или помалку, затоа што и на мене сега треба да ми стигне прва плата па ме интересира баш. Фала многу.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.