Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Заработи преку интернет

Дискусија во 'Барање работа' започната од littlegirl92, 5 јануари 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.222
    Допаѓања:
    56.910
    Не знам како го рачунаат курсот, банкоматот не ти покажува. Знам само дека секогаш банката зема некој процент од трансакцијата. Колкав е тој процент не знам, не сум пресметала. Еве на пример, сакаш да извадиш 21000 денари. По денешен курс, ти ќе си пресметаш дека ќе ти наплати 372 долари од картичката, плус тие 3 за провизија, значи 375. Ама, ќе видиш во трансакции дека ти се одземени 388. По мои пресметки, кои не се прецизни и секогаш доаѓа различно, околу 1000 денари се губат на 400-500 долари.
    Кога ја користиш картичката во трговија нема никаква загуба ни провизија. Колку што можете така употребувајте ја.

2. teressa

teressa Истакнат член

Се зачлени на:
    11 март 2016
    Пораки:
    429
    Допаѓања:
    514
    Zdravo :) da ve prasam ako imas karticka od payoneer, od bankomat koa vadis pari ti gi pokazuva kako denari ili $$ ?

3. CuteSugar

CuteSugar Истакнат член

Се зачлени на:
    9 август 2016
    Пораки:
    118
    Допаѓања:
    232
    Мислам дека провизија само зема 2,9% за конверзија на валути.

4. teressa

teressa Истакнат член

Се зачлени на:
    11 март 2016
    Пораки:
    429
    Допаѓања:
    514
    uste ova da ve prasam :) ... treba da mi stignat pari od stranstvo preku western union , koja e procedurata ne sum mnogu zapoznaena treba smetka nesto da imam tamu ili kako ? i samo so licna karta li se podigaat parite ili treba uste nesto?

5. Stories

Stories Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2015
    Пораки:
    167
    Допаѓања:
    1.514
    Можда знаете, ама да ви пишам.За тие што земаат од Pyoneer, не проверувајте состојба на сметка,туку одма вадете пари.Зема провизија плус и тоа не баш мала сума.

6. milicamanoleva

milicamanoleva Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јуни 2013
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    1
    Zdravo devojki mi treba extra zarabotka, bi mozele li da mi pomognete i da mi kazete nekoja rabota na internet legalna i sto navistina plakaat.

7. m.i.s

m.i.s Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2011
    Пораки:
    175
    Допаѓања:
    319
    Јас започнав пред недела-две на странава, мој другар секој месец редовно си заработува по некои 100-150$. Решив и јас, па ќе видиме како ќе ми оди.

http://mayaclix.com/?r=kocka123

Ако некој сака да проба нека ме исконтактира ќе му објаснам одприлика за што се работи.

На nesa му/ѝ се допаѓа ова.
  8. LejdiD

LejdiD Истакнат член

Се зачлени на:
    22 ноември 2011
    Пораки:
    627
    Допаѓања:
    170
    Јас кликав еден месец за да стигнам до 0.6 и демек со тие да купамреферали арно ама испадна дека не е точно пак ми покажуваше дека немам пари за реферали. Така да ти препорачувам додека не пробаш лично да не рекламираш

9. teressa

teressa Истакнат член

Се зачлени на:
    11 март 2016
    Пораки:
    429
    Допаѓања:
    514
    Moze na mayaclix imam jas iznajmuvano referali so 0.6$ samo treba da gi prefrlis parite od main balance na rent balance :)

10. teressa

teressa Истакнат член

Се зачлени на:
    11 март 2016
    Пораки:
    429
    Допаѓања:
    514
    Da ve prasam nesto :) dali mu se slucilo na nekoj da poracal karticka od payoneer i da ne mu stignala? posto ja imam poracano i treba kao od 31 okt do 9ti noemvri da mi stigne, a drugarka moja isto poraca i trebase od 7mi noemvri do 16ti da i stigne i i stigna denes znaci porano do predvidenoto, sega ne znam da ne nesto ne eu red so mojata, pa da ne mu se slucilo na nekoj da ne mu stigne vo predvideniot rok.?

11. mssuniquee

mssuniquee Форумски идол

Се зачлени на:
    11 февруари 2015
    Пораки:
    3.778
    Допаѓања:
    53.200
    На iloveyou29 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Julie2hot

Julie2hot Истакнат член

Се зачлени на:
    1 октомври 2016
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    91
    Дали има некој искуство со продавање слики на интернет?

13. Kitty1992

Kitty1992 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2015
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    23
    http://dollarjob.online/?ref=14239 Дали има некој искуство со ова? Јас почнав да го работам и демек на 24 треба да има исплата.Ако некој е запознаен би ви била благодарна да споделите искуство

14. SnowWhite8

SnowWhite8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    1.275
    Допаѓања:
    1.620
    Moze li da mi preporacate nekojnsajt za zarabotuvanje pari no navistina da isplakaat jas imam raboteno na nekolku ama ne dobiv zarabotka isto taka i na onie paid to click sajtovi, tie ne se isplatat. Samo od microworkers izvlekov 1000 denari ama potoa me baniraa..

15. Capricorn96

Capricorn96 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2014
    Пораки:
    247
    Допаѓања:
    408
    Може да ми пише некој што работи со Bitcoin, имам неколку прашања?

16. kiki94

kiki94 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2012
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    3
    Почнав и јас да работам на Mayaclix

http://mayaclix.com/?r=iskre

Не е тешко,само со кликање на реклами од почеток, а понатаму ќе има и некои други задачи кои ќе носат повеќе пари, а гледањето на рекламите не одзема ниту 5 мин во денот.
    Потоа со изнајмување на реферали откако ќе се заработат првите 0,6 $ побрзо ќе се зголемува сумата, гледам некои имат и постирано и обајви од

17. Zlatkovski89

Zlatkovski89 Нов член

Се зачлени на:
    13 ноември 2016
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Заработување онлајн без да вложите своја пара е многу тешко (скоро невозможно). А доколку се осмелите на ваков чекор, да вложите своја пара и да заработувате би ви предложил да се регистрирате на https://www.merchantshares.com/r/2INZU8ZL/sign-up . Според мене ова е единствена компанија која нема да ве разочара. Таму имам вложено 3+ илјадарки $ и веќе една година вадам кеш инстантно без никаков проблем. Ова е само пример од многуте withdrawals:
    Принципот е едноставен, си правиш сметка на neteller.com или payeer.com си ја верифицираш таму (за после да немаш ограничувања) после се регистрираш во компанијава https://www.merchantshares.com/r/2INZU8ZL/sign-up си го верифицираш акаунтот и тука и после вложуваш своја пара (пр. Депозит - штиклираш Нетеллер - одбираш колку и одиш Preview - Confirm) Компанијава прави профит со твоите пари и ти враќа 150% вкупно. Ова е добро доколку немаш познавање со тргување на берза и тука твое е само да вложиш и после да зимаш дел од нивниот профит. Повеќе инфо (Приватна порака)

И како втор начин имам исто почнато со PTC и вложено во Neobux. И тука е ок, ама нели доколку се осмелиш да вложиш пара и да ренташ реферали... доколку немаш за вложување ке работиш Mini jobs и ке вадиш кеш:
    П.С. не ви препорачувам други сајтови пошто мн брзо испаруваат ... овие 2 опции ви се најверодостојни. А и онаа Каирос Планет сеа за сеа исплаќа ама до кога ? Ризик јак

18. Stefan91

Stefan91 Активен член

Се зачлени на:
    5 април 2016
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    3
    http://surveynoticias.com/p171283
    Еве еден нов сајт со кликање односно читање вести без вложување на пари. Секој линк се плаќа по 7$ треба да се стигне до сума од 7000$ и потоа почнува исплата. Се што треба е да се регистрирате на линкот и потоа да кликнете на 10 линка, дневно има около 30 линка плус за секој кликнат линк од реферал по 10%. За подетални информации пишете ми ПП.

19. donna.17

donna.17 Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    1.718
    Допаѓања:
    5.011
  20. eminik

eminik Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2013
    Пораки:
    200
    Допаѓања:
    68
    sfi е најлош можен избор од сите можни понуди на денешницава за работа..

На butterfly.mk и izmislena им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.