Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Заработи преку интернет

Дискусија во 'Барање работа' започната од littlegirl92, 5 јануари 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. LejdiD

LejdiD Истакнат член

Се зачлени на:
    22 ноември 2011
    Пораки:
    605
    Допаѓања:
    155
    Те имам цитирано и претходно за истово, но не ме почести со одговор :D
    Како и да е, според мене е невкусно едни исти постови по 10 пати да ги објавуваме :$ Ако сакаш повеќе луѓе да се регистрираат преку тебе подобро објави си оглас на интернет :rofl:

2. inn

inn Истакнат член

Се зачлени на:
    3 февруари 2010
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    29
    http://www.AWSurveys.com?R=0303992

и

http://www.clicksia.com/ptc_ads.php?ref=0303992

Добро се заработува, и плус работиш кога сакаш, :D

Кога си слободен немаш работно време, имаш пријатели и не е одговорна работа....
    Ако сакате разгледајте ги и направете акаунт, гледам и претходно дека другите девојки исто на овој начин си работат.Го подржувам ова,за работа преку нет :)
    поздрав

3. inn

inn Истакнат член

Се зачлени на:
    3 февруари 2010
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    29
  4. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.565
    Допаѓања:
    106.297
    А како потоа се подигнуваат парите? Јас имам сега за сега 17 долари , па ме интересира дали може со овие пари да купиш нешто од нет како од страниците e-bay , амазон итн?
    Прашувам бидејки немам никаква картичка во банка , па нели нема каде да ми стигнат парите :?:
    Имам само сопствена сметка во банка... би сакала да ми објасните малку повеке за париве бидејки не се разбирам многу многу

5. butterfly.fly

butterfly.fly Истакнат член

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    26
    Јас на оваа страна http://www.AWSurveys.com?R=ivanna5 веке заработив околу 100$ чекам да ми стигнат на paypal па ќе видиме за 5дена, толку пишува дека е потребно за да стигнат.Ќе ве известам ако стигнат :)

6. inn

inn Истакнат член

Се зачлени на:
    3 февруари 2010
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    29
    butterfly.fly те молам ако можеш да ни кажеш како ја извади PayPal картичката и извести не ако стигнат парички, јас имам 70$
    но немам картица и незнам како да ја извадам
    фала однапред :)

7. N.Kety

N.Kety Популарен член

Се зачлени на:
    22 јануари 2012
    Пораки:
    1.219
    Допаѓања:
    1.764
    feminki jas ki vi dadam samo eden sovet od licno iskustvo,vnimajate kakvi raboti rabotite preku internet i sto rabotite (od koja oblast) da ne dojde posle do nesakani posledivi pozz do sitee :) :)

8. butterfly.fly

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    26
    Само си направив акаунт најнормално, оди на страната и регистрирај се,само пошто очигледно ја нема МК јас ја избрав Бугарија како локација..тоа е тоа :) гуд лак!

9. LejdiD

LejdiD Истакнат член

Се зачлени на:
    22 ноември 2011
    Пораки:
    605
    Допаѓања:
    155
    А картичка ќе ти стигне или тоа само сметка е? И како ќе ги подигнеш? Ич не знам како оди тоа па ако сакаш објасни ми :) и има ли врска ако пишеш дека си од бугарија.

10. butterfly.fly

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    26
    Нема картичка да ти стигне туку онлајн сметка ти е тоа.Можеш да купуваш онлајн со таа сметка или доколку сакаш постои можност да се префрлат парите на твоја сметка преку банка ама не знам како оди тоа...и мислам дека нема врска ако пишеш дека си од бугарија.Не сум до толку упатена,пошто не планирам јас да ги префрлам тие пари на сметка туку да си купувам онлајн.

11. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.565
    Допаѓања:
    106.297
    Само си направив акаунт најнормално, оди на страната и регистрирај се,само пошто очигледно ја нема МК јас ја избрав Бугарија како локација..тоа е тоа :) гуд лак![/quote]
    А картичка ќе ти стигне или тоа само сметка е? И како ќе ги подигнеш? Ич не знам како оди тоа па ако сакаш објасни ми :) и има ли врска ако пишеш дека си од бугарија.[/quote]
    Нема картичка да ти стигне туку онлајн сметка ти е тоа.Можеш да купуваш онлајн со таа сметка или доколку сакаш постои можност да се префрлат парите на твоја сметка преку банка ама не знам како оди тоа...и мислам дека нема врска ако пишеш дека си од бугарија.Не сум до толку упатена,пошто не планирам јас да ги префрлам тие пари на сметка туку да си купувам онлајн.[/quote]

а како можеш да купуваш онлајн со овие пари? јас сакам да порачам едни сандали од страната e-bay , ке можам ли да купам со овие пари?

12. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.420
    Да прашам да не знае некој за Moneybookers.

Имам направено профил и бидејќи пишував статии му префрлија пари преку таа страна. Е сега за да ги подигнам, т.е. да ами ги префрлам на мојата картичка претпоставувам треба да платам провизија. Вака иде или јас сум збунка??

Навистина би ценела ако некој што има искуство со ова ми каже како идам работите :)

13. Dijana-didy

Dijana-didy Активен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2012
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    1
    А картичка ќе ти стигне или тоа само сметка е? И како ќе ги подигнеш? Ич не знам како оди тоа па ако сакаш објасни ми :) и има ли врска ако пишеш дека си од бугарија.[/quote]
    Нема картичка да ти стигне туку онлајн сметка ти е тоа.Можеш да купуваш онлајн со таа сметка или доколку сакаш постои можност да се префрлат парите на твоја сметка преку банка ама не знам како оди тоа...и мислам дека нема врска ако пишеш дека си од бугарија.Не сум до толку упатена,пошто не планирам јас да ги префрлам тие пари на сметка туку да си купувам онлајн.[/quote]

а како можеш да купуваш онлајн со овие пари? јас сакам да порачам едни сандали од страната e-bay , ке можам ли да купам со овие пари?[/quote]

Секако дека можеш. Освем ако продавачот има услов за можно купување само со потвредна сметка :D ;)

14. CrystalNoir

CrystalNoir Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јули 2011
    Пораки:
    389
    Допаѓања:
    92
    Македонија не работи со PayPal туку со AlertPay и за да ги префрлиш парите ако живееш во Македонија мора да отвориш AlertPay.

15. LejdiD

LejdiD Истакнат член

Се зачлени на:
    22 ноември 2011
    Пораки:
    605
    Допаѓања:
    155
    Ај ако сакаш кажи ми како се заработува на странава т.е што треба да се работи. Јас ги имам заработено стартните 17 долари и потоа веке не ми се појавија нови surveys а има поминато сиг две недели откако сум зачленета, па се отка=ав ама го видов твојот пост па да си прашам :)

16. LeonaS

LeonaS Активен член

Се зачлени на:
    6 декември 2011
    Пораки:
    83
    Допаѓања:
    24
    http://www.slicethepie.com/?c=review#

decki registrirajte se, jas veke 1 nedela sum registirana i tece staz, po nekoj denar, koga veke sednam na net po 8 saata poarno da napravam nekoj denar. preku paypal se plaka, barem moze da si poracuvame nesto od ebay ako ne za drugo ;) ;)

17. LejdiD

LejdiD Истакнат член

Се зачлени на:
    22 ноември 2011
    Пораки:
    605
    Допаѓања:
    155
    Какви коментари обично оставате? И колку долги? Јас пишав два три збора и ми вика подолго требало. Има ли врска ако си го пишам истиот коментар за повеќе песни :lol: :lol: :lol:

18. Dijana-didy

Dijana-didy Активен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2012
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    1
    Доколку сака некој да се ригистрира преку мене еве линк http://www.slicethepie.com/?wyd=411944 ;)

Мене одлично ми оди на slicethepie текстот треба да е 4-5 линиа отприлика, односно 4-5 реченици. Што е подолго толку повеќе пари добивате(има систем кој го кажува квалитетот). А истиот коментар неможиш појќе пати да го даваш (системот го препознава) а и да направиш мали измени пак ке препознае. :)

Ако сакате за да ни е полесно ке направиме едно мало проектче и секој ке ги објавува коментарите кои ги оставил, а другите ке прават мали измени и ке ги користат и сите ке заработуваме :) Доколку има некој заинтересиран/а ПП
    домен, хостинг, вебсајт обезбедено од мене. :)

Hint Барајте на google slicethepie hints and tips ;)

19. Sweetheart87

Sweetheart87 Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2012
    Пораки:
    619
    Допаѓања:
    706
    Девојки еве најлесен начин да заработите

http://signup.wazzub.info/?lrRef=ea822dd4

промоцијата е до 9ти април и треба само да поканувате луѓе, а за тоа ве плаќаат.
    И да.... вистина е :)

Со среќа!!!

20. Sweetheart87

Sweetheart87 Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2012
    Пораки:
    619
    Допаѓања:
    706
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.