Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Заработи преку интернет

Дискусија во 'Барање работа' започната од littlegirl92, 5 јануари 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Filip108

Filip108 Активен член

Се зачлени на:
    30 ноември 2016
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    4

2. Filip108

Filip108 Активен член

Се зачлени на:
    30 ноември 2016
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    4
    Mislam deka nemoze ne sum probal nemoze preku hot spot mislam i nemoze od ist aparat poveke profili nemam probuvano probaj i spodeli :)

3. Filip108

Filip108 Активен член

Се зачлени на:
    30 ноември 2016
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    4
    http://surveynoticias.com/p205242 vaka ubavo da vi objasnam za paypal i peyza preska bese nabrzina vaka ke odite vo komercionalna banka ke pobarate da izvadite traksaciona smetka i debitna karticka ja davat od5 do 7 rabotni dena so taa karticka ke otvorite paypal ili payza akaunt mislam deka podobro e paypal vas izbor ke gi vmetnete podatocite sto ke vi gi pobara i toa e toa ke vi stavam link samo da najdam slikovito da vidite na makedonski :)

На SnowWhite8 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Filip108

Filip108 Активен член

Се зачлени на:
    30 ноември 2016
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    4
    eve vi na makedonski vi objasnuva se

5. tincemajmunce

tincemajmunce Форумски идол

Се зачлени на:
    8 февруари 2014
    Пораки:
    2.338
    Допаѓања:
    28.286
    I da ve isplatat na paypal ne mozete da si gi podignete parite moze samo da gi iskoristite za internet pazaruvanje.

6. MagsDestiny

MagsDestiny Популарен член

Се зачлени на:
    9 јуни 2011
    Пораки:
    2.328
    Допаѓања:
    18.222
    Разбери дека и 100 пати да го ставиш линков нема одеднаш да добиеш 83709287 реферали, се напна веќе! И видеоно кое си го поставил на никого нема да му е од корист зошто PayPal веќе не ни изгледа така.

На Zabegann, Dust, LivingGlam и 2 други им се допаѓа ова.
  7. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2016
    Пораки:
    3.083
    Допаѓања:
    55.712
    Луѓе мене на врата ми дојдоа со клуч оти јас не сакав да го земам автомобилот, доволен ми беше станот и исплатата. :rofl:

На Dust, Dgirlll, LivingGlam и 3 други им се допаѓа ова.
  8. Filip108

Filip108 Активен член

Се зачлени на:
    30 ноември 2016
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    4
    sigurno na nekogo ke mu stane jasno kolku tolku kako e prncipot odprilika ako ipas podobro stavi

9. MagsDestiny

Се зачлени на:
    9 јуни 2011
    Пораки:
    2.328
    Допаѓања:
    18.222
    Абе човек оди продавај приказни на друго место, кој црн принцип не ме заебавај. Пред да го правиш профилот тука за џабе требаше да пролисташ во темава добри десетина страни наназад, ќе видеше дека само за тоа се пишува, така да на сите ни се познати и принципи и бакрачи; од твојот линк на никого ништо посебно нема да му се просветли.

На Dust му/ѝ се допаѓа ова.
  10. tincemajmunce

Се зачлени на:
    8 февруари 2014
    Пораки:
    2.338
    Допаѓања:
    28.286
    Bratuced mi raboti na internet.Stranata se vika neobux,na pocetokot mu odese mn tesko proba i so iznajmuvanje referali,ama slabo zarabotka otprilika posle 4-5 meseci aktivna rabota i resavanje na raboti t.e. mini jobs od level 0 stignat e do level 3 kade zadacite se poveke plateni i imas neogranicen izbor na zadaci samo treba da imas vreme da sedis pred kom i da gi resavas i dobro poznavanje na angliski jazik.Kolku zadaci ke resis t.e. kolku mini jobs ke zavrsis tolku pari ke zarabotis.MOmentalno dnevno zarabotuva 10 do 15 dolari prosecno mesecno zema po 350 dolari,parite si gi prefrla na svojot payza akaunt i od payza ima naracano personalizirana master karticka koja si ja plati 20 dolari.So kartickata vagja pari od bankomat koj mu zema normalno provizija i si pazarat po marketi so taa kartica.

11. Aligator

Aligator Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јануари 2013
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    19
    И јас сум заинтересирана за истото. Се рашетав и по банките, поточно по експозитурите у маало ама или бледо ме гледаа или не ме разбираа, па дури добив совет да прашам информатичар. Изгледа треба во централите да прашам

12. LadyGaga-69

LadyGaga-69 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 март 2013
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    45
    Од кај ја земал картичката од payza?
    Парите шо ги ваѓа од банкомат би требало во денари да се..

...мислам

13. Tanjusce

Tanjusce Истакнат член

Се зачлени на:
    29 април 2015
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    126
    Здраво дечки, гледам доста од вас почнале со работа преку surveynoticias, и јас почна в пред некој ден па ќе видиме. Некој со искуство за исплата? Еве и од мене референца, кој е заинтересиран нека се пријави
    http://surveynoticias.com/p216597
    :hai:

14. tincemajmunce

Се зачлени на:
    8 февруари 2014
    Пораки:
    2.338
    Допаѓања:
    28.286

Kartickata si ja naraca od payza ako imas akaunt vidi proveri procackaj ima da si naracas ke te kosta 20 dolari.Go nemam prasano ama nekako valjda gi pravi vo denari bidejki tetka mi redovno ja koristi taa kartica za pazaruvanje vo market.

На LadyGaga-69 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. quinna

quinna Нов член

Се зачлени на:
    7 декември 2016
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    5
    http://fractualites.com/p201634
    странава е иста како surveynoticias само е на француски,кој сака нека се логира :)

На Bicc му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Filip108

Filip108 Активен член

Се зачлени на:
    30 ноември 2016
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    4
    Jas site strani gi imam procitano
    Jas gi imam procitano site 84 strani i ne znam zasto se zamaras so mojot odgovor ova ne da objasnuvat takvi kako tebe i da kritikuvat ako znaes nesto i ako imas iskustvo spodeli ako ne ne objasnuvaj za drugite odgovori treba da vi napravat posebna tema za takvite kako tebe

17. MagsDestiny

Се зачлени на:
    9 јуни 2011
    Пораки:
    2.328
    Допаѓања:
    18.222
    Не мачи се толку да се објаснуваш. Потреби за нови теми нема ама ич, има само потреба од банирање на скам профили како твојот. :)

18. Bicc

Bicc Истакнат член

Се зачлени на:
    26 август 2016
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    17

Имаш ли направено трансакција и на кој начин?

19. Bicc

Bicc Истакнат член

Се зачлени на:
    26 август 2016
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    17
    Има ли искуство некој со префрлање пари преку Payza и на како оди целата постапка (од отворање на сметката до подигнување на парите) ако може некое подетално објаснување.

На cat-woman, SnowWhite8 и malecko5 им се допаѓа ова.
  20. malecko5

malecko5 Популарен член

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    1.613
    Допаѓања:
    1.137
    Дали на некој му имаат сигурно исплатено пари од страната surveynoticias? И дали треба некоја посебна картичка да се извади за да се префрлат парите преку payza?

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.