Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Заработи преку интернет

Дискусија во 'Барање работа' започната од littlegirl92, 5 јануари 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. moni.poni

moni.poni Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2016
    Пораки:
    275
    Допаѓања:
    85
    Се става пари на берза за нафта злато
    Додека не се запотиш никој не дава џабе

2. Paulagrne

Paulagrne Нов член

Се зачлени на:
    13 февруари 2017
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    1

3. Paulagrne

Paulagrne Нов член

Се зачлени на:
    13 февруари 2017
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    1
    sakam da stapam vo kontakt so liceto sto ja postiral porakata
    Baram kontakt so postiracot na porakata namoj meil

На nadelinka му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Veronikaaa

Veronikaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    31 август 2013
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    6
    Не можев да најдам никаква информација во врска со сајтов. Дали некој има искуство со овој сајт? Дали исплаќаат или е измама?

5. Tinkerbell

Tinkerbell Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јануари 2010
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    0
    Дали ги зеде парите преку paypall ? И дали максималната заработка е само 5 евра?

6. INDIGO74

INDIGO74 Активен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2017
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    5
    -Kako AFFILIATE (partner koj raboti za Kompanijata) možete da REKLAMIRATE POEDINEČNI PROIZVODI ili CEL ASORTIMAN NA PROIZVODI i da od sekoj prodaden proizvod dobiete PROVIZIJA. Kupuvačot ostanuva vo Vašata linija na zarabotka DOŽIVOTNO, što znači deka koga povtorno ke kupi bilo kakov proizvod Vie dobivate provizija. Znači, Vaša rabota ne e da go prodavate proizvodot, no samo da go reklamirate, a za naplata, pakuvanje, i se ostanato se griži Kompanijata.
    - Možete BESPLATNO DA OTVORITE SOPSTVENA ONLINE PRODAVNICA i da prodavate sopstveni proizvodi vo što ke Vi pomognat preku 1.500.000 sorabotnici.
    - Možete da DOVEDETE NOV PRODAVAČ i da na toj način zarabotuvate od sekoja prodažba koja ke ja ostvari toj prodavač, što znači deka toj e vo Vašata linija na zarabotka DOŽIVOTNO.
    - Možete da REKLAMIRATE MNOGU POPULARNI AUKCII i da zarabotuvate od site tie. Se raboti za aukcii na koi se licitiraat i prodavaat mnogu vredni raboti, potpolno novi so garancija, za samo nekolku dolari. Isto taka, I SAMITE MOŽETE DA UČESTVUVATE NA ISTITE AUKCII.
    - A NAVAŽNO OD SE I ŠTO NOSI NAJGOLEMA ZARABOTKA E IZGRADBA NA SOPSTVEN TIM.
    - So tek na vremeto i SAMITE KE OTKRIETE UŠTE MNOGU MOŽNOSTI KOI VI GI NUDI KOMPANIJATA.
    SREKNO :)

7. INDIGO74

INDIGO74 Активен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2017
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    5
    od SITE 6 nacicni na zarabotka koj go rabotese ti mila ?

8. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.546
    Допаѓања:
    5.896
    Некaкoв тим нo ништo не зaрaбoтив и тoлку се oткaжaв

9. Veronikaaa

Veronikaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    31 август 2013
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    6
    Да, имам словенски paypal. Минималната заработка за да можат да се префрлат е 5 евра. Префрлањето е автоматски на крајот од месецот ако имаш 5 евра, ако не се пресметуваат со наредниот. Максималната зависи од тоа колку ќе работиш и колку ќе бидат активни луѓето кои се зачлениле преку тебе.

10. Tinkerbell

Tinkerbell Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јануари 2010
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    0
    Супер , сега за да отворам paypal сметка ми ги бара информациите од кредитната картичка . Јас имам картичка од NLB , Тутунска. А парите од paypal можиш да ги извадиш во Македонија или само ги користиш за интернет плаќања?

11. INDIGO74

INDIGO74 Активен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2017
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    5
    Prodavnica tvoja da otvorese , proizvodi da reklamirase ne proba li?

12. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.546
    Допаѓања:
    5.896
    Не, никoј не ми кaжa тaквo нештo. Јaс немaм прoизвoди мoи зa прoдaжбa. Кaде ќе ги реклaмирaм чиви?

13. Capricorn96

Capricorn96 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2014
    Пораки:
    247
    Допаѓања:
    408
    За колку време отприлика се заработуваат тие $5? Се зачленив преку тебе ама каде можам да видам колку сум заработила? И едно видео се плаќа $0.05?

14. INDIGO74

INDIGO74 Активен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2017
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    5
    Za prodavnica e lesno za proizvodi jas nemam pa mojata e edna megu najdobrite vo sfi se zanimavam so preprodazba t.e. drop shipping . Ako sakas poveke informacii slobodno obrati mi se :)

15. stef976

stef976 Нов член

Се зачлени на:
    18 февруари 2017
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    1
    Гледам тука многу скам страници давате на некои едвај заработувате 2 долари за 1 месец... на dimondclix една од топ 15 PTC страници, можете да заработите долар за 3 дена па и до 10 долари месечно само од кликање. Плус можете да заработите преку PTSU.
    Кога ке се логирате страницата ви дава 0,5$ Purchase Balance и се што ке заработите можете да вложите и да купите реферали, да изнајмите за 1 месец и да го надградувате акаунтот.
    Повекето исплати ги вршат преку payza и минималната исплата е 3$.
    Доколку сакате да почнете со работа на оваа страница кликнете на линкот подоле и регистрирајте се.
    И ке бидам искрен ова го пишав да соберам реферали па се надевам дека некоја девојка ке ми помогне и мене колку што ви помогнав со страната.
    Пробајте па очекувам коментари:)
    http://adf.ly/1k3ec0

16. SimAmor

SimAmor Нов член

Се зачлени на:
    18 февруари 2017
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    paypal во Мк функционира само еднострано - плакање на интернет но и не подигање односно трансфер од интернет на вашата сметка, Во Ex Yu државите секаде функционира само во МК не.

17. SimAmor

SimAmor Нов член

Се зачлени на:
    18 февруари 2017
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Јас работам во СФИ повеке од 16 месеци, и досега почнувајки од третиот месец кога добив Payoneer картичка, исплата е редовна, не е ни чудно зошто функционираат 20-ина години.
    За отварање на ЕЦА ( онлине продавница) има кратка процедура и ако е поткрепена со доказ може да отвори бесплатно но е потребно време за да се направи добра припрема или да е плати $40 еднократно и да добите одобрување.
    Како што нагласи Индиго74, се работи како Интернет Маркетинг посредник, и можете да продавате 90,000 производи на 6 милј. корисници на Трипле и СФИ како еден од активните начини на заработка и истовремено да почнете да градите тим за да од него добиете пасивна заработувачка.
    Кој е заинтересиран детали може да види овде http://metesimamor.wixsite.com/simamor.

18. larrachi

larrachi Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2015
    Пораки:
    462
    Допаѓања:
    923
    Ај пиши ми за што се работи :)

19. larrachi

larrachi Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2015
    Пораки:
    462
    Допаѓања:
    923
    Јас имам таму направено 2 исплати на live.com акаунт и Paypal од ноемврито и уште чекам.
    После разбрав дека морало акаунтот на страната и акаунтот на Payza (демек само на Payza исплаќале) да се на Gmail.com, па ги направив двете на gmail и еве пак чекам 1 месец - ништо.

Мислам дека единствена сигурна страна за исплата е clixsense, секој клик е 0.01 долар, а мин. за исплата е 8 долари. Јас имам 7 долари па уште малце ќе видиме, ќе пишам ако исплати ќе се поврземе сите еден под друг за полесна заработка и наздравје :D

20. LajlaGirl

LajlaGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    12 декември 2016
    Пораки:
    66
    Допаѓања:
    45
    http://www.dimondclix.com/index.php?view=account

PTC strana na koja praete 0,4 dolari na den ako gi kliknete reklamite. Poveke od bilo koj drug ptc sajt so go znam.
    15 min dnevno rabota e. Za 25 dena imate 10 dolara, a pa so referali moze i mn poveke.

Koj saka da proba neka se registrira preku linkot gore za da mi bide referal :)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.