Zaraholicarki , ja imate li videno jaknava vo prodavnica, ili uste ne e stignata kaj nas? Online ja nema. Gledam videa na tiktok od pocetok na mesec, znaci nova e. Dali da se nadevam deka ke dojde podocna tuka?
Zdravo kupiv proizvod od prodavnica, ja zgresivme brojkata. Dali mozam da zamenam online, odnosno online da naracam druga brojka a ovaa da ja vratam. Kako i kade da prijavam domolku moze?
Фискалната ми е од 18.09 , дали може и денес да ги вратам производите , бидејќи е 30 дена како што сметав јас , искуство ?
Само во продавница можеш да враќаш, значи да, можеш да ја вратиш згрешената бројка и другото да си го нарачаш онлајн ако го немаат бројот што го сакаш во продавница.
И онлајн може да врати преку карго ама покомплицирано е. А замена нема опција, ко што рече, прво да врати па после пак да порача друга величина ако има.
Денеска ми стаса меил дека порачката ми е испратена, за колку време да ја очекувам? Таму пишува која дата ќе стигне ама дали е точно или знае да стаса порано?
Има некоја што нарачувала чевли ама од детскиот дел да каже дали одговараат на бројката како тие за возрасни, пример 39 дали може да ми е точно или пак помали се калапите? И со квалитет како стојат? Spoiler: CLASSIC LOAFERS Конкретно овие Обично за ден, два, три, може и поише дена, зависи и од кај ја праќаат, дали од кај нас или од друга држава. Ќе ти стигне уше еден мејл коа ќе ја преземе курирската служба. Па и порано од датата знае да стаса.
Да може, односно тие ти одредуваат во кое карго да ја вратиш пратката одкако ќе ти пуштат баркод на емаил за враќање. Јас цело време нарачувам 39ки од детскиот дел Калапите се таман како и 39ки за возрасни, мене барем ми се супер. Баш сега се мислев меѓу истиве ама ги зедов овие и се изненадив од квалитетот, предобри се Spoiler: Кондури
пратена како Sent или пратена Collected by courier? има разлика...Sent е пуштена од државата од каде доаѓа и еве пример јас имам пратка Sent од 18.10. уште не е стигната кај нашиот доставувач...а од кога ќе стигне кај нашиот доставувач му треба 2-3 дена да стигне,зависи дали Ск или друг град...овој месец имав две нарачки: едната требаше да стигне во петок како краен датум мене ми стигна дури следниот понеделник, следната пратка ми стигна точно на датумот а еве последната што ја чекам утре и е краен датум а не е ни во магацин во мк стигната
Здраво дали истите попусти што ги има онлајн на страната на Зара важат и во продавниците ( мислам на специјални цени) ?