Она проверкана на апликацијана дали одреден артикл има во продавмниците не им е точно, полно работи што покажуваше дека ги нема денес ги најдов во Ист Гејт, а некои пример покажува само С има, а на лице место и М и Л.
Ви се случило да не ви испратат фискална со нарачката? Сакам да вратам еден од производите но фискална нема.
На мејл треба да ти стаса е-receipt. Провери си таму, сигурно пратиле. Со тоа тикетче би требало да можеш да завршиш работа зашто така пишува и во самиот мејл - од мобилен може да се приложи на каса, доколку има потреба да се врати некој од артиклите.
Само што проверив дека сум згрешила една буква во мејлот на профил. Оффф. Друго чаре има? Дали може со е-тикетот од апликацијата?
Па пиши им на чат може ќе ти ја испратат е сметката сигурно ги имаат. Како мислиш си згрешила ? Не се внесува меил кога нарачуваш ако веќе си мскабема автоматски на тој меил испраќаат.
Денес имав две нарачки , ама во различно време. 2 пати ќе ми наплатат достава ? На кој меил да им пишам да замолам?
Мислам дека нема да може. Пиши на корисничка подршка број на нарачките и прашај дали има опција да ти ги спојат.
колку време се чека нарачка за достава сега со попустиве? ниту еден производ не го дава дека има некаде на залиха по моливите
Леле ги чекав две недели да станат достапни поарно да не ризикувам Јас нарачав вчера , 18-22 пишува ќе стигне но обично стига на првиот датум што ќе го пишат
Za mislwnjata pogore, Vo Zara vrakjaat pari vo gotovo, bez razlika na visinata na iznosot. Ne e tocno deka do 6000 den vrakjaat, a povisoki sumi samo na transakciska. Vcera bev i vrakjav, sumata bese povisoka i mi ja vratija vo gotovo.
Јас денеска бев и одбија неколку девојки и за помали износи. Им рекоа дека немаат пари во каса, да дојдат попладне. Рекоа дека на сметка пари не враќаат. Само во готово враќаат, било кој износ, ама под услов да имаат пари во каса...
Првпат нарачав од Зара и еден фустан не ми се допаѓа како ми стои. Би сакала да го вратам, но за сумата да земам нешто друго од Сити мол. Немам искуство, можно ли е такво нешто?