Pisav pogore deka ne im e tocno toa, bluzicki za sin mi sto stoese deka nigde gi nema gi najdov vo east gate. Isto eden kaput sto pokazuvase deka samo S ima, imase i M i L od nego. Odi i proveri si.
Можеш да побараш пари или да си одбереш нешто друго, да го замениш со доплата или доколку е поевтино тоа што ќе го одбереш ќе ти ја вратат разликата.
Да и јас се согласувам скрос слабо, се изначекав за едно палто никако да го фатам моето бројче, а лани овој период 2 вентијаги купив
Да, и тоа. Не знам што им е финтата, инаку секој четврток им почнува новиот круг на намалување,значи до крај уште 2 намалувања ќе има.
Дечки имам прашање, нарачав 3 работи 2 од нив веднаш вратив и со тоа ми ја земаа сметката е сеа сакам и третата да ја вратам како е процедурата нешто преку апликација треба да им покажам пошто немам сметка?
Ама дали на истите ствари ќе биде тоа намалување? Баш сакам за еден модел да му падне ептен цената и да иам среќа да го начекам за ич пари. Фактура имаш на апликацијата, покажи им од тел или испринтај ја, не би требало да праат проблем.
инаку на истите работи даваат попуст јас работтите сто веќе ги купив сега се поевтини ама не на сите како што приметив на некои работи што се осттанати само по 1 бројче или на работи па што воопшто не се продава
Ова ја шо го сакам глеам два пати е намалено до сеа, бар уште еднаш да биде ама нема залихи никако или најмал број или најголем се појавува.
Ја има ли некој купено јакнава? По сликава гледам дека не е струкирана ама да не е многу како вреќа??? И си одговара ли со бројчето?
Пратката може да се откаже само пред да биде процесирана. Штом ја спакуваат опцијата да ја откажеш ја снемува.