Зависи, ако сите артикли ти се од попуст, наплаќаат достава. Ако имаш артикли што не се дел од попустот, не.
не повеќе неможе да се откажува, така неможев да откажам во продавница ми рекоа дека повеќе нема таква опција само кога ќе ти се јават за достава тогаш да ја откажеш. туку дали ако е откажана работите ги враќаат во полска од каде стигнува пратката?
Првпат преку Вип пошта ќе ја добијам нарачката , како сте задоволни? ЕЛС и пост експрес на време секогаш ми доставуваат, ама овие како што ми излезе на мапа имаат само во Скопје база . Ова е Вип пошта , бидејќи има и Виа?
Последната пратка, првпат ја добив преку Вип пошта. На апликацијата пишуваше дека е во мојот град на 11ти јануари, ми ја доставија следниот ден.
Ми ја превземаа пратката во петок ,а во понеделник односно вчера ми ја доставија а пишуваше дека 17 или 18 јануари ќе пристигне.
Дали на некоја и се случило да враќа нарачка по карго ама да заборави да ја стави фискалната во кутијата? Дали излегуваат во пресрет или?
Мене ме ми ја доставија сметката или ја изгубиле, им ја покажав од апликација скенираа и се среди, не се секирај Инаку сега бев во зара повеќето не ги даваше дека се достапни во продавница сепак ги најдов таму
Ама јас ја враќам по карго, немам допир до продавница а сметка во кутијата нема...ајде белким нема да прават проблем, ќе споделам искуство
Јас никогаш не сум ја ставала фискалната во кутијата. Само го принтам тоа што ми го праќаат на меил и го лепам на кутијата. Ми враќаат пари без проблем. А и во нивните описи за враќање никаде не пишува да се стави и фискалната во кутијата.
Откако ќе ти стигне email дека враќањето е процесирано, после колку време ти стигнуваат средствата на сметка?
Последно зедов сако М величина од зара, а од претходни години имам Л сако па дури и ХЛ палто шо сите исто ми седат. Ниеден од моделите не е fitted ниту oversized.
@plavata212 Види по димензиите и измери си. Не те разбрав дали сакаш оверсајз или да не е оверсајз. Во секој случај, мислам кога се веќе така по 2 величини само, дизајнот е секако не e fitted и сигурно доаѓа поширок. Па така, и да носиш М, ова во С-М може ќе ти дојде пак пошироко. Баш измери си и ќе видиш