Каде е ова банкарски трансфер? Сега ќе идам да вратам нешто, откако се враќа е активно? Оти сега не го наоѓам..
Одкако ќе ги вратиш стварите ќе ти стигне мејл пополнете ги податоците за плаќање. Ќе стиснеш на линкот на нарачката ако не те однесе директно има подоле после фактури враќање на с-ва вака мислам беше ќе кликнеш таму и доле кај број на сметка ќе внесеш трансакциска сметка. Мене денес ми ги вратија парите. Значи брзи се .
За 7 - 10 дена. Кога има попусти се чека подолго, докај две недели. Денес направив нарачка, пишува дека ќе стигне нареден четврток.
Бев лично да вратам во Зара пратка мене ми рекоја на сметка а на таа пред мене кеш и даде, не знам за колкава сума се работеше
После цел ден денес дремење на Зара за да го фатам капутот кој го меркам веќе 2 месеци денес го симнаа на 1590 ден и УСПЕАВ да го начекам .
Зошто ми дава адресата не е достапна? Живци скинав 60 пати пробав. Се региларно внесено не е прв пат 10та нарачка ми е...?
и јас денес селектирав капут и кошула и ми даде невалидна адреса имам нарачувано доста ова е втор пат така да ми прави..
Не ми е јасно, за време на попустот што беше до 25.1 имав ставено во wishlist неколку бомбер јакни што беа на попуст 1490 денари, сега ги гледам истите 999 денари и испродадени. После завршување на попустот имаше друг попуст?
И тие што ги нема на залиха ги намалуваат. Може и да ги немало цело време, а на секој попуст да им се намалува цената. Веројатно ако го врати некој артиклот, па да ја има таа цена. Инаку секој четврток дури трае попустот има ново намалување. Еве и денес имаше.