Имам патики, кондури оксфордки и мокасини и едни рамни сандали. Највеќе патиките ги носам, многу удобни се покажаа бар тој модел. Неколку месеци ги имам. А и другиве чевли океј се сите.
Сабајлево ги видов во ист гејт ама некако се многу нежни и не сакам да купам патики што после нема да можам да ги носам почесто.
Ќерка ми ја има од лани и ја отепа од носење,ја перам најнормално во машина со шарени и иста е како кога е купена,само прво ракавите ги перам рачно со сапун и после ја ставам во машина..
Јас имам од материјалните, после прво перење катастрофа е, некаде има пердуви некаде нема, и одма се флека и е пренежна, не можам да не ја исперам. Колку што ја сакам толку и ме нервира што е таква, а за топлење топли.
Мислам дека има врска сумата, и мене ми вратија преку трансакциска а на таа пред мене што врати и вратија кеш.
удобни ли се мокасинките оние онака што се издигнати малце со плута..гледам не се скапи по 1990 ама викам да не се крути па со рани да шетам хах
@Selena01 Според мене, најдобро е патики е да си купиш од бренд кој исклучиво произведува обувки. Зара и сличните се модни брендовии чии чевли не се наменети да бидат удобни, туку само трендовски. Па би ти предложила да си побараш оригинални Адидаски низ спортските продавници. Во Buzz мислам имаше вакви слични, но и низ останатите секако ќе најдеш
Овие ги имам, скроз рамни без платформа. Меки се, лесни. А за таков модел со платформа имам други не од Зара ама се екстра неудобни за жал. Само за мода ко да се.
Членката таа погоре што ја пушти мислам дека беше од 1490 , материјална , а оваа од 3300 на 1900 е подебела и вештачка кожа , јас имам таква само црна квалитетна е и топли навистина , и тоа јас лани на летната распродажба ја купив за само 650 денари , а редовната цена 3290. Инаку и оваа е многу убава плус и капа има, како си задоволна од гумената што ја имаш ?
И јас ја имам црната, по описот како изгледа мислам дека за истата збориме (по таква некоја ниска цена ја купив летоска). А оваа светлата што ја постнав е потенка од таа. Идејата ми беше да ја носам пролетва и да сменам малку од темните бои зашто стално црно купувам. Се надевам не се зезнав многу со бојава, ама ајде...ќе знам за друг пат. Фала ви на сите што постнавте искуство.
Мене па ми се виде дека се работи за ептен сличен модел Иначе супер ми се погоди, топли многу, лесна е и за чудо не се валка, а ја носам во присуство на мали деца
Го има ли некоја елеков да сподели дали е од оние подебелите или е послабо полнет? ми се допаѓаше уште кога беше 2590 , ама сега кога го намалија на 1490 ден мислам дека ептен вреди и плус пишува дека е водоотпорен и со заштита од ветер .
Јас го имам само друга боја. Не е нешто дебел, ама топли доволно ко за елек. Мислам дека вреди за парите, иако едно време една нијанса ко маслинеста од истиот беше и 799. денари.
Мила денес ми стигна елекот, како што кажа не е баш дебел , ама за овој период сега е супер , убаво е сошиен и ми се свиѓа тоа што патентите се златни и одма го разбива црното , само сакав да те прашам дали го переш во машина или рачно? Да не се истуткува полнењето внатре , па потоа некаде да нема ништо а некаде ептен полно , како што е со повеќето јакни од Зара.
Во машина го исправ на 30 степени на кратка програма и без центрифуга. Иако во описот стоеше кратка центрифуга искрено со облека од Зара сум по претпазлива зошто неколку работи од кај нив ми се уништиле од перење на 40 степени или од сушење во машина.
Имам едно прашање.. гледам на апликацијата има многу убави кошули детски, е сега дали најголемото бројче што е 13-14 год. 164cm како што пишува би ми одговарало? "Висока" сум дури цели 155цм дали би ми биле точни?