Ама тие не се под Индитекс, полски нели се. Рисрвд ми е нај нај од тие. И Мохито секако. Добро би било и тие вака да почнат. За Бершка не се израдував, речиси ништо не ми се свиѓа, премногу е тин, освен ај фармерки нешо такви ствари, другото ноуп.
Ташна од зара по две носења ми се скина рачката и тоа таа рачка шо е како украсна не ја ни носев на неа , уште се чудам како се скина. Рекламации примаат ли? Онлајн ми е нарачана сметката ја немам сем електронската
Оди ич не му ја мисли, имај си ја електронската сметка на телефон во случај да ти ја побараат, ако таа не те рецка на каса речи и сакам да зборам со шефот на смена, другарка така врати блуза, сите циркони испопаѓаа и пола избледеа а ја переше на раце.И ако ти понудат нова речи им не ми треба ташна без квалеите барај рефундација
Имате нарачувано од Pull & Bear? Случајно ја спуштив апликацијава и гледам може да се нарачува, ми изгледа ист принцип како од Зара, бесплатна достава над 2590ден.
Ви се случило ли нарачката да дреме на sent, никако да смени collected by courier. Како да знам која е службата за достава за да се јавам, би ја земала и сама ако мислат со денови да се влечат
Да. Значи уште не стигнала во каргото туку само е испратена од страна на Зара. Не можеш да знаеш кое карго ќе ја преземе. Тоа тек откако ќе се смени статусот, тогаш дава такво инфо.
Сте виделе вакво? Ми пишува дека го нема на залиха мојот број. Не е фер. Кај да барам, кај да се жалам?
Многу лошо стои, горе клапнува, а ако имаш поголеми гради ќе бидеш огромна напред, баш е пуфнасто. И поголем калап е. Јас кремаво имав порачано и го вратив со брзина на светлината
Немам ич големи гради, го видов кај девојка го носеше и мн убаво и стоеше и се запнав сега, доста уникатно ми делуваше, значи ти кога го проба лошо личеше?
Ептен, една од најгрдите ствари што воопшто сум ги нарачала од Зара Стварно не знам како може ова да личи убаво во живо, може од далеку, не на себе, ниту пак можеш да се наведнеш, клапнува срцето, па колку сакаш затегај прерамките, тешко е од наборот, ако го качиш многу горе не го личи, а и средишниот дел клапнува навнатре од тежина.. Па напред и ко торта.. Се гледа дека ич не го бендисувам моделов Верувај ништо не пропушташ, слободно замини го
Иди, види и сподели импресии Знам како е Стави го во кошничка, розевото е ново, ќе стане достапно пак.
Да, јас па затоа се залетав, и тоа и зборев со едно девојче, ми рече дека мн е задоволна, а тука ме подразмисли Ема, па не го порачав, туку ќе одам да си го пробам.
Дали може во продавница да направам замена (нарачани онлајн) но без сметката? Може преку апликација да им покажам или? Благодарам однапред