Ако е како на Бершка, веројатно се на различни локации и нема како да ги спојат во една нарачка и затоа. Само на бершка страната се транспарентни и си пишува дека затоа не може да се нарачаат.
И да е така, барем нека напишат и да знае човек што со што може да комбинира. Вака не ми се допаѓа, па уште и нашиве на чет ми викаат пробај извади ги од кошничка па пак стави ги едно по едно или од друг уред да сум пробала, а нема врска исто е од секаде. Барем нека кажат отворено глупости...
Да треба да си го корегираат тоа. Ти викам на Бершка сакав да нараччам две парчиња и кога ќе ги ставев во корпа ми пишуваше недостапни, ама горе имаше напомена дека проблемот е што не се достапни на исто место. Така ми текна дека овде тоа е проблемот. Баш прееска сакав две кошули од зара да нарачам и цело време така, стави ги двете недостапна едната. Извади достапни двете. Така сфатив дека и тука проблемот е тоа.
Ако пишува дека обид за достава е направен и дека нарачката е вратена во магацин, дали тоа значи дека нема да си ја добијам нарачката? Овие од Вип пошта се катастрофа невидена значи, нит звонеле нит ништо, само одеднаш нотификација стига дека не е одговорено на повикот. Прв пат имам достава со нив и прв пат ова ми се дешава, се надевам не си ја изгубив нарачката
Исто и мене ми направија, а не знам ни кај имаат канцеларии низ Скопје за да подигнам. Ни контакт ни ништо.
Ајде можеби ќе им текне понатака да го средат и ова. Инаку и кај мене сега вип пошта се погодиле, прв пат, до сега се од други пошти ми биле пратките и одлични биле сите со доставата. Вип пишува дека ја подигнале уште на 22 а за достава абер немаат, им пратив маил. Обавезно треба да ги променат ВИП, на толку поплаки...
Недела дена ми каснеше нарачката од ЗАРА,им пишав и веднаш ми одговорија на мејл,а потоа и ми се јавија да ме прашаат дали може утре да ја достават...
Безобразни се овие од Вип навистина. Ѕвонев кај курирот за мојот регеион цела недела наоѓа изговори, не се дојдени, многу каснат, од 15ти јули пратките не се дојдени не па овие сега, и вчера откако пишав емаил изреагираа малце и еве го денес без проблем ми рече ја зедов од магацин ќе ти ја донесам денес.