И јас ги пробував, во ХЅ уште еден човек можев да ставам со мене заедно. Е сега мене ми се допаѓа тој oversized изглед. Иако, би рекла дека мантилите од Stradivarius, Pull&Bear подобро ми стоеја бидејќи е пореална величината.
@penelope10 XS зедов баш. Ама го гледав кројот и вака ми стоеше дека лесно ќе се стесни барем минимално. Некако со сите мантили кои моментално се продаваат го забележувам тоа дека со ракавите врска си немаат..како предолги, не знам.
Не ми е јасно кај ги бираат овие за достава.. Сега некои си Мик Мик пошта се, краен рок е 3ти, уште на 1ви ми стигна дека пратката е кај нив во магацин до денес нема да се јават воопшто..
Мене не ми се допаѓаат ниедни мантили, ниту јакни. Затоа што сум многу ситна. И ниска. И со овие модели личам како бездомник што натнал што имал при рака. Сакам струкирано и пократко, не ХС до глуждови. Се надевам оваа мода ќе прекине у најскоро можен рок
И јас имав лошо искуство со Мик Мик. Иако се договорив со курирот да ми ја достави пратката на одреден датум, помина 1 недела, го барав не ми се јавуваше и пратката ми беше вратена назад. Се јавував во Зара откако беше вратена пратката за да си ги купам производите и не ми дозволија. Не знам зошто од Зара не дозволуваат да се превземат пратките од кај нив од продавница. Многу полесно Ако не се договорам со курир или има било каков проблем со достава, нека отворат каса само за такви ситуации. Сите среќни и задоволни. Се надевам дека некој не чита тука за да бидат во тек со сите проблеми за доставувачите, а богами проблеми има
Од пред два месеци стои coming но ја нема, не знам како да ја начекам, до Ск не идам. Ќе ја пуштат ли воопшто? Ако некој ја има и не му се свиѓа слободно нека ми ја продаде Или кажете од кај да најдам слична.
Out of stock, тешко се начекува. Провери случајно доле да не ја има во продавница. Некогаш и така има.
И јас ја чекам ама никако да биде достапна.Во продавница нема. Мислам дека некоја членка имаше купено црна од овој модел,кај нас воопшто нема ни да има
@mimoza.mk @ivanchos ставете си на маил да ви стигне кога ќе биде достапна, до сега се што немало, а пишувало дека ќе го има наскоро се сум купила.
Кај мене во апликација воопшто ја нема веќе, до пред ден-два ја гледав,сега има само една слична но не и оваа. @ivanchos дали ти можеш да ја најдеш кај тебе?
Не е sold out,воопшто не се појави за продажба,цело време и стоеше coming soon ама ја имаше во апликација кафеава и бордо,сега веќе ја нема