Дали му се случило на некој, од каргото да им вратат назад пратка од Зара? Веќе два дена не можам да ги добијам откако првично стапивме во контакт и се договоривме кога да ми ја достават пратката од МикМик. Воедно линкот за следење на пратката онлајн, стана недостапен.
Епа не памтам како беше баш, ама знам дека ми се јавија во 9 вечер и секако не кренав одма, па се договоривме за утредента да ми ја донесат во разумно време и не ми се јавија, туку пишале дека не кревам или дека сум одбила да подигнам нешто така.
Na 3ti dekemvri napraviv povrat elektronski i kako nacin izbrav home delivery pisuvase deka kurirot ke ja zeme pratkata od doma vo rok od 24do48h no nisto nema, nemozam nikako ni da gi dobijam, moze tel broj ili mail preku koj kontaktirate so zara? Blagodaram
Здраво. Сакам да вратам назад дел од производите во пратката, па како оди постапката? Го поминав делот кои производи сакам да ги вратам, ја избрав адресата и следно ми бара Account number. Кој број треба да го внесам, го пишува ли некаде?
Се внесува без цртички, точки или празен простор, треба да се 15 бројки. Би требало да прифати. Провери да не внесуваш број на картичка наместо број на трансакциска. Ако не е ништо од ова проблемот, пиши на четот, побарај техничка поддршка.
Само 2 обиди за достава прават така им е кажано на каргото од Зара ако не сте во можност веднаш се враќа назад. Мене магацинот на еко логистик ми е до зграда и им кажувам нека седи во магацин ќе поминам покасно ќе си ја земам. Веќе и ме знаат мене па веднаш ми ја тргаат на страна знаат сама ќе се симнам ќе си земам
Ви стигнаа ли нарачките од блек фрајдеј? 2 пати ми ја одложуваат, вчера бев во канцеларија во Екологистик ја тррав да ја бара зашто последниот маил што ми го пратија викаше вчера ќе е таму. Ја немаше. Другарка нарачала прошла недела фустан, за 4 дена и стигна.
Мене да, со малку тегнење, ама стигнаа преку МикМик. Инаку, душман ми е доставата со карго оти тие денови кога очекувам пратка како заложник во домот се осеќам…
Дали gift картичка од Зара може да се искористи и во Bershka, Stradivarius? Гледам така пишува на фискалната
Дали утре ќе почнат попустите на апликацијата? Обично е последната среда од декември сега гледам нема никаква најава....