Некоја од вас да има направено нарачка на 26ти декември и да ми каже дали ви е испратена? Кај мене сеуште си стои нарачката е во тек, не е ни испратена. Некако многу денови ми се гледаат да си стои така без да ја испратат.
Знае ли некој што прават Зара со залихиве нивни? Цела ноќ ловев фустан, стај го во кошница го има, дур барам друго ќе отиде аут оф сток. 5 пати истото. Го има, па го нема. Го уловив во 7 сабајле. Како функционираат, знае некој?
Мене уште ми стои being processed. Дали ќе ја испратат или ќе биде откажана? Прв пат толку да чекам пред да ја испратат.
Не знам, затоа и прашав. До сега одма ја праќале, еве до утре една недела ќе стои дека е во тек само. Најверојатно со празнициве и плус дека имаа попуст нели па можеби и затоа доцнат.
И мојата е од 26 изутрината и сеуште е во тек, не е ни во подготовка. Иако има уште доста до рокот за испорака чудно ми е. И за блек фрајдеј имаа гужва па за 1 ден ми ја испратија. Се надевам нема да има откажана нарачка, до сега не ми се случило тоа.
Денес ми стаса нотификација дека нарачката не е успешна (последен статус е out for delivery) и сега пишува "A delivery attempt has been made", меѓутоа не добив повик од каргото за достава ниту подигање на пратка. Дали се работи за грешка или ја враќаат пратката назад?
Јави се во каргото или пиши им на Зара. Безорбразни се, и мене ми се има случено да не ме бараат, а во апликацијата на Зара да пишат дека не се јавувам за подигање.
И кај мене исто никој не ми се јави, ама среќа после тоа пак нарачав и беше на 50% А и кога не можат да ме добијат од ЕЛС и ми праќаат порака, така да ова не е до каргото туку до Зара.
Дали ви се случило ова при обид да нарачате со картица од Зара? Милион пати пробав, не сака. Точни ми се податоците секако, плус преска платив со картица на Кликни Јади без никаков проблем.
Јас колку што знам не може да се плати со картица кај нас. Ја пишува како опција, ама не е функционална.