Може уште нешто да се најде како special prices.. скролај по категориите, има некој парчиња (приметив во knitwear, jeans и coats&overshirts).
Не е.Денеска нарачав фармерки спуштени 70% на 399.ден.и блузичка. Сега пробав пребарувам на хрватскиот ,па се најавувам на нашиот и ми ги вади парчињата на попуст. Финта.
https://m.zara.com/hr/ Во снижења бираш ,ставаш во кошничка,а паралелно во друг таб се најавуваш на нашата страна,ќе се појават. На компјутер.
Јас си гледам на Zara International во инкогнито бидејќи од телефон не бива поинаку. Она што ми се свиѓа си пишам код на google search и ми се отвара производот. Пс. од прв пат може и да не сака да ве пренасочи на апликацијата, но пробајте неколку пати, успева. Thanks me later.
Се појавува ама ми вика дека не била долго активна страната, и прави рефреш и снемува од корпата? Не знам дали утнувам нешто
Кога ќе ги ставиш во корпа,најави се веднаш, мене ми остануваа,ги менуваше имињата само на македонски, така многу работи фатив.
Здраво Дали ти се менуваше статусот на нарачката, зошто и јас ја нарачав истата јакна на 20ти но статусот уште ми е на ,,sent"
Не ми се менуваше се до 25 Јануари, потоа ми стигна маил дека е пратена и можев онлајн да ја следам пратката
Имам неколку пратки што треба да ми стигнат. Тие што подоцна се испратени се земени од поштенска служба, а тие што порано ми ги испратија сеуште не се. Зошто вака, му се случило некому? Само се плашам нешто да не се изгуби, ептен сум паничар.