Хмм, чудно. Знам порано имав нарачано капут од Зара, со картица мислам го платив, ама има поминато време ова, можно е да смениле нешто во меѓувреме. Во секој случај, многу глупаво. Фала ти!
Елс ги носат? ние не сме тука за доставата незнам дали да им се јавам да напоменам да не ми ја вратат назад
Мене во декември некоја пошта Мик ми донесоа. Кога ги прашав дали сега со нив Зара ќе доаѓа, ми рече сите возат за Зара не се постигнува
Лани памтам за една нарачка не можев да се јавам два дена на мобилен, третиот ден отидов сама во база да си ја подигнам и ја имаа вратено. Ми кажаа дека повеќе од два дена не ја чувале, така им било кажано од Зара. Не знам дали сега има промени.
Елс се катастрофа, имаш тракинг број и тука ја пратиш само што кога и да отвориш рано по сабајле ќе ти пишува дека е подигната од курир после некое време како те барале не си кревала а уствари никој не звонел и така следниот ден е означена за враќање назад
Вие што имате нарачано на 26ти декември, до каде ви се пратките? Кај мене си стои само испратена од 5ти јануари, никако да стигни до подигнато од поштенска служба. Овој пат катастрофа се со праткиве.
Јас да ти кажам не очекував да ми стигне толку брзо зошто долго време се процесираше ама ја пуштија и за 2 дена ми дојде и тоа неделата пред Бадник ми ја доставија...очигледно работеа прекувремено од каргото
Имам две пратки од Зара,испратени по Вип пошта.Веќе 3 дена се стигнати за достава но никој не ми се јавува,а на апликацијата пишува дека пратката неможе да се достави и е вратена во магацин.Барав тел.број од Вип пошта на интернет,вртам но никој не крева.А не сум од Скопје,од Струмица сум мислам дека немат Вип пошта база во Струмица.Катастрофа од 25 декември ги чекам.
Исто и кај мене, 4 пратки, сите пристигнати во Вип пошта на ист датум, само една ми ја доставија, на другите означено дека не сум се јавувала и сега стои out for delivery веќе трет ден.
И кај мене истото со Вип пошта. Ми стигнува денеска известување дека е направен обид за достава а мене никој не ме побара ниту ми се јави. Ми се одмили веќе нарачката.
Само што ми стигна нарачката од Зара. Некои работи треба да ги вратам. Како одеше постапката за враќање, одамна не сум враќала? @emkaemka help?
Оди во апликацијта, селектирај тоа што сакаш да вратиш и ќе ти пуштат на емаил барање со баркод кое треба да го залепиш на пакетот. На самиот лист пишува во кое карго треба да го однесиш.