Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Зара онлајн

Дискусија во 'Мода и стил' започната од Fifi84, 22 јули 2020.

1. Momzilla

Momzilla Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2023
    Пораки:
    116
    Допаѓања:
    1.451
    Пред околу еден час ми доставија уште една пратка, другите две не (facepalm) Го прашувам курирот зошто е означено дека не се јавувам, кога не ми звонал никој-ми вика сигурно сум те барал. Е не си ме барал, пошо во меѓувреме ми доставивте пратка, еве сега и друга, а уште две ги нема…и се збрка човекот.

2. dead.flower23

dead.flower23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2019
    Пораки:
    436
    Допаѓања:
    758
    Стисни на тоа лоцирај ја пратката и те носи на страната од каргото кое ти е. Еве денес ми стигна мене преку Вип.
    Screenshot_20250115_150308_ZARA.jpg

3. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    4.945
    Допаѓања:
    33.526
    Јас само дојдов да кажам дека Вип пошта се крајно не професионални и понашање катастрофа.

Ми ѕвонат дека имам пратка од Зара.
    Каде треба да се достави, му кажувам.
    Одговорот; “ааа нема шанса да ја донесам до таму, газдите нема шанси да дозволат, као само твојата пратка е’’.
    Јесте дека живеам во помал град, ама тоа нема везе, треба да ми ја достави каде и да сум, за што тогаш плаќам карго.
    Ама врвот беше дека тие ја оставиле во град што ми е на 20км од мојот па ако сум можела од таму да си ја земам бе.

Со Елс сум немала вакво искуство, секоја чест и може над 10 пратки ми имаат донесено од Зара без проблем.
    И не само од Зара, од било каде да сум нарачала никој до сега вака ми нема кажано.
    Ама очигледно не е до градот што живеам, туку мрза и не професионализам.