Ke odam i jas vo east gate utre popladne, sumata mi e okolu 3000 se nadevam ke gi vratat odma, ne mozam da gi cekam nedela dena na smetka.
Здраво девојки, имам прашање за return label. Имав request пратено за враќање производи и си спаковав работите, го залепив return label што ми го имаа пратено меѓутоа курирот не дојде во рокот за подигање. Пишев со зара чат и ми направија наново барање и ми пратија нов return label. Дали тој новиот сега треба да го лепам на кутија? Истото карго е назначено во двете барања што се напраени
Денес вратив во East Gate, две каси на главна каса им работеја само со враќање. Враќаат пари на каса.
Си го заборавив пасс на Зара онлајн страната..праќам да ми стигне маил за да ставам нов, не стига..зошто е тоа така, знаете? Како да ставам сега нов пасс?
Ако се погодат двете кај исто карго, има шанси да ги донесат заедно, ама не мора да значи. Ама ако имаш за плаќање достава секако ќе си платиш за двете, дури и заедно да ти ги донесат.
Нарачка направена на 25 декември, се уште не е пристигната. На чат ми вратија - не знаеме кога ќе пристигне. Многу добра корисничка поддршка
Женскиот дел, во средина таа што доаѓа. Мала беше сумата 1500, но ги прашав дека имам уште нешто што не ни е пробано дали би можело да се врати диполнително ако не одговара, ми кажаа може, а тоа е над 2000. Дали ви се случило да ви откажат производ од нарачка, бидејќи веќе не бил достапен, а воедно 10 дена чекав и уште чекам да се процесирс нарачкава. Во моментот кога нарачував, се уредно си беше достaпно и стaвено во корпа..
Да пред 2 недели кога ја направив нарачката после 1 недела ми стигна мејл дека еден производ го немале и нема да биде доставен . Сумата ми ја намалија за тој износ. А иначе пак го видов производот достапен со таа големина ама не го нарачав.