Па баш тој што ми го избришале ми беше најбитен. А следно и да се појави, не планирам само за него да плаќам достава што е упола од неговата вредност.. Прават малку глупости.. Еве и Вип Пошта денес за другата нарачка ми ставиле забелешка погрешен број и не се јавија.. Кој погрешен број побогу, од истиот профил десетици нарачки имам добиено...
Пиши им на чат на Зара ќе реагираат. Мене до сега океј ми биле од Вип пошта . Ама сигурно зависи од реон до реон .
Па изгледа зависи од доставувач. И мене до сега од Вип ок ми носеле.. Некој терсене се погодил сигурно.. Им пишав, ама автоматски пораки само добив. Краен рок ми е утре за достава.. Едит: Се уклучи асистент. Ќе реагирале
Доколку сеуште не е превземена од Каргото што треба да ти ја достави, до тој момент не може да ја следиш.
Во кутијата заборавиле да ми ја стават фискалната а сакам да вратам еден фустан. Дали може да го вратам со е -тикет?
Вип Пошта освен броевите на 075 228 538 и 075 228 588 имаат некој друг? 2 дена се недостапни, демек од Зара ќе средеа, ништо. Денес последен рок, тие ја вратиле пратката во магацин..
Оналјан нарачка стига само на адресата којашто ја имаш ставено за испорака или евентуално кај каргото којашто ја превзела ако сакаш од кај нив да ја подигнеш. Во Зара не стигаат нарачки а да вратиш во продавница можеш.
Кој е упорен тој начекува Вторпат ми се докажува дека во 4 сабајле некои работи стануваат достапни Ама чекам едно добри 2 недели