Не можам да избројам колку пати се имам жалено. Џабе. Први го почнаа тоа со лажниот обид за достава (демек ти ѕвонеле, ама не те добиле). Сам доставувачот ми кажа дека имал многу пратки, не можел да стигне, затоа така правеле. И колку глупости, со отворена пратка ми имаат дојдено, ја дале на друг по грешка. И да не набројувам, имам пишувано и претходно. Мене најмногу ми пречи што нема опција за комуникација со човек. Се е автоматизирано и не знам колку од поплаките реално и се читаат и стигнуваат кајшто треба.
Досега сите нарачки преку ЕЛС ми стигаа, ама да знаеш се чека подолго време од Pull&Bear додека ја испроцесираат и испратат нарачката. Е откако ќе ја испратат, брзо стига. Сум пишала мал милион пати и џабе, со барање нарочито лично мене веќе да не ми испраќаат преку Вип, на што добив одговор дека системски се доделувала курирската служба и не можеле да сменат. Кај нас отворија претставништво, па овојпат таму си ја подигнав, што на крај и не е решение со оглед дека плаќаме 250 ден за достава.