Zdr dali nekogo.mu se slucilo da ne dohde vi paketot da fali nesto a na fiskalna go ima ja zediv deneska naraackata mi falese fustan a se plateno e so da naoravam sega
Здраво, ми стигна денес пратка зара, ама отпосле видов дека пликото е празно. Доставувачот не сноси одговорност, а имам работи за враќање. Можам да вратам без фискална? Доставувачот така ме убедува
Можеш да вратиш без фискална. Ќе покажеш е-тикет од телефон. И мене ми се има случено еднаш да нема фискална. Исто вака за некои попусти беше, мислам дека имаа заборавено да стават. Ковертот се гледаше дека воопшто не бил лепен. Едит: ова ако враќаш во продавница. Ако враќаш преку курир ќе ти стигне на меил документ за враќање. Само тоа ќе го покажеш на курирот.
Само да ве информирам дека ако сакате нешто да начекате, обично во 1:45am ги обновуваат залихите. Веќе три ноќи по ред проверувам и истово време како бран на restock да има.
и кај мене исто, успеа да ги добиеш? денес ми стига известување за неуспешен обид за достава а воопшто никој не ми се јави, плус нарачката доцни веќе 2 недели, разбирам дека празници беа ама имаше измеѓу работни денови.. прв пат ми се дешава вакво нешто
Не ги добив ама ми се јавија следниот ден и ми ја доставија нарачката и им кажав дека имав неуспешен обид за достава на апликацијата а никој не ме контактирал ама не се потресоа нешто многу
Само мене не ми се свиѓа веќе ништо? Неколку сезони буквално ништо не наоѓам, све е грдо.. Зара омилен бутик ми беше, што се деси сега и кај се тие бејзик парчиња кои си се модерни у секое време?
Уште една моја нарачка заврши во магацинот на Вип пошта . Претходната (од Блек фрајдеј) не ја добив сеуште. И за оваа пратка истата песна - дека ме барале и сум кажала за друг ден, а врска нема. Кај да пријавам?
Фискалната од Зара ми е многу оштетена за скенирање ...дали таа електронската има бар код за скенирање?
Нарачувал некој со достава до продавница? Деновиве направив неколку такви нарачки, платив со картица, достава нема во случајот и денес едно парче пак ми е на залиха сакав и тоа да го ставам со подигнување од продавница и не ми даде, дур се врткав рефреш едно друго го снема
Јас нарачав вака прв пат, и многу брзо стигна во продавница. Баш денес ќе одам да ја земам пратката. Од како ќе стигне во продавница има 15 дена рок за подигнување. Не е за парите, мене многу поедноснавно ми изгледа, барем не се расправам со доставувачите.
Еј супер, таман ќе ги почекам да се соберат сите па ќе ги подигнам, следна недела треба да почнат Јас правам ситни нарачки почесто, безвезе ми е 400 ден аксесоар и 250 ден достава, вака нека се соберат таму ќе одам ќе си ги земам . Ама еве од сабајле не ми функционираше, ќе пробам пак, се надевам не ја повлекле опцијава.
Здраво девојки имам направено онлајн нарачка од Zara и избрав опција за преземање од продавница. Ме интересира каде точно се презема нарачката – дали на каса или има посебно место/пулт за онлајн нарачки? Ви благодарам
Има посебно место, кога ќе ти стигне нотификација на апликацијата има и мапа од продавницата за превземање. Ми личи дека е некаде од страната на соблекувалните за во еаст гејт. Има и код кој треба да го покажеш при превземање на пратката.