Јас откако прочитав дека ќе има попуст еве до каде сум со методата “ставај се во корпа па после селектирај”
Сега прочитав почнува во 20:00 часот, не во 21:00 часот. Исто . Се надевам дека нема да биде сé распродадено.
Дали ви се има случено кога се попусти да ви стигне нешто(во продавница) порано од предвидениот датум? Дали да се надевам за два дена порано или не.
Има надеж Требаше да ми стигне во продавница во петок - 3 јуни, сега ми стигна мејл дека е веќе во продавница. Вечер ќе одам да ја земам Нарачката е направена на 24 јуни, вечерта кога почна попустот.
Мислев дека единствена сум со толкави сметки (сега не 80к ама 200 евра сум правела по пратка, другарките ме прават будала)
ХАХАХАХА неее не ја порачав на крај нарачката, по принцип на елиминација стигнав до помалку од 10% од сумата Ахххх кога би имала 80.000 денари вишок
Досега никогаш, секогаш ми ги нуди Ест гејт или СЦМ како опции за достава до продавница... Да не во меѓувреме снемало некое парче па тоа да ја кочи нарачката
И мене прво на тоа ми текна, ама достапни се. Со достава до дома бива, не ми дава достапни продавници. Чудна работа, не ми е јасно зошто. Ќе пробам попосле пак, па ако е судено ќе помине белким.
Дали успеа да порачаш со достава во продавница? Сега и јас не можам Си велам намерно да не напраиле да мора до дома за да не ги оптоваруваме продавнициве…
Ахххх, не знаат ли дека си имаат работа со македонче што за да не плати достава ќе порача нешто од новата колекција па ќе го врати само да добие бесплатна достава Па ќе испадне пак работа за вработените - враќај, прекуцувај... (it's me, I am македонче )