Зара онлајн

Дискусија во 'Мода и стил' започната од Fifi84, 22 јули 2020.

1. Polyincognito

Polyincognito Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2020
    Пораки:
    2.732
    Допаѓања:
    13.728
    @Mishela @Amellie Најверојатно имате технички проблем :*:
    Screenshot_20260702-122723_Chrome.jpg

На Amellie му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Amellie

Amellie Истакнат член

Се зачлени на:
    8 февруари 2015
    Пораки:
    234
    Допаѓања:
    408
  3. Polyincognito

Се зачлени на:
    25 јануари 2020
    Пораки:
    2.732
    Допаѓања:
    13.728
    @Amellie Контактирај го персоналот на чет да ти помогнат :*:

4. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    20.014
    Допаѓања:
    83.765
    Не верувам дека проблемот е до нас две. Прашав и по другарки, кај сите е вака за жал. Изгледа не им е во ред системот, или како што спомнавме, ја укинале опцијата додека траат попустите за да не им се ствара дополнителна гужва во дуќаните.

На dromka и Amellie им се допаѓа ова.
  5. Polyincognito

Се зачлени на:
    25 јануари 2020
    Пораки:
    2.732
    Допаѓања:
    13.728
    @Mishela @Amellie Прашав баш сега лично и рекоа дека поради ограничениот капацитет на продавниците, опцијата може да биде деактивирана :*:

6. deliza

deliza Популарен член

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    364
    Допаѓања:
    14.579
    Девојки, ако нешто многу ви се допаѓа, ставете го однапред во кошничка. Потоа секогаш кога ќе имате можност, правете refresh на апликацијата и проверувајте ја кошничката бидејќи често има ресток и повторно се појавуваат распродадени артикли.

Јас така успеав да ги „фатам“ речиси сите работи што ги имав испланирано особено по денешното второ намалување :D
    Дури направив и 3 одделни нарачки :emo:, бидејќи се плашев да не ја пропуштам шансата ако повторно ги снема

Со среќа :D

На Panda00 и Didajo им се допаѓа ова.
  7. CooperD

CooperD Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2015
    Пораки:
    732
    Допаѓања:
    2.767
    Па коа сакат да не прават будали, секаде у секоја фирма карго е 150 ден, зара 250 ден. А истите карга носат за сите фирми.
    А и плус што најспори се. Тоа кај им биле магацините мене не ми значи, ако чекам долго тогаш треба да ни компензираат на цена, а не да чекам две недели и да плаќам најскапо.

Затоа нека си враќаат и прекуцуваат :D

На Panda00, CareTee, eli25 и 2 други им се допаѓа ова.
  8. Amellie

Amellie Истакнат член

Се зачлени на:
    8 февруари 2015
    Пораки:
    234
    Допаѓања:
    408
    Е така де, и колку и да е пари нарачката, демек дека од артиклите на попуст купуваш, и нема бесплатна достава. Се гледаме на каса да враќаме артикли од 2600 денари од новата колекција ]:)]:)]:)

9. MayDiamonds

MayDiamonds Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2013
    Пораки:
    1.911
    Допаѓања:
    2.257
    Дали на некој му се десило до сега особено за време на попустите, да не му испорачаат некое парче, во меѓувреме додека ја припремиле нарачката да било распродадено?
    Се сеќавам лани исто за јунските попусти имав голема порачка и некои парчиња не ми ги испратија бидејќи беа out of stock иако ги имаше кога ја напрајв порачката..
    Прашувам зошто имав направено порачка пред попустот и рокот на враќање ми е до 15 јули на таа, успеав да ги порачам истите парчиња што ми се бендисаа со попуст сега повторно ама додека да ми стигнат ќе морам да ја вратам првата нарачка, се плашам дека можи да се деси да ги снема во магацинот во меѓувреме и ако ги вратам овие што ги земав на полна цена да не ги најдам пак никако :(

На boomsleng му/ѝ се допаѓа ова.
  10. boomsleng

boomsleng Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јануари 2012
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    723
    Мене минатата година ми се има случено да од 4 работи порачани ми бидат испорачани 3 едно од парчињата не го добив и за тоа ме известија со порака соодветно пред да биде извршена испораката. Па можно е доколку нешто што го имаш порачано по редовна цена да го вратиш и истото доколку го начекаш со поголем попуст да си го порачаш повторно никој неможе да те ограничи да ти забрани, имаш право на поврат во рок од 30 дена е сега доколку имаш повеќе работи во една пратка и сите ги вратиш дали ќе можеш да ги начекаш повторно истите на попуст има голема веројатност доколку си упорна и редовно дежурна во периодот на обновување на залихите тоа е некаде после 1 часот по полноќ до кај 6 наутро но потребна е исто така и среќа.

11. MorskaSirena

MorskaSirena Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2020
    Пораки:
    2.135
    Допаѓања:
    6.886
    На апликацијата кога пишува collected by courier, за колку време ви стигнало?
    Преку вип пошта ми е

12. Marmarin

Marmarin Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2017
    Пораки:
    1.127
    Допаѓања:
    15.252
    Мене вчера ми се јавија дека е стигнато, пишеше на апликација подигнато за достава. Денес ќе го донесат. Исто од вип

На MorskaSirena му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Zeki26

Zeki26 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 август 2019
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    Сакав да прашам дали до крајот на попустите во Zara се очекуваат дополнителни намалувања на цените?

14. emkaemka

emkaemka Форумски идол

Се зачлени на:
    1 јули 2013
    Пораки:
    8.200
    Допаѓања:
    117.459
    Да, секој четврток има плус попусти.
    Значи за некои 40мин очекувај (fingers)

15. Shery

Shery Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.127
    Допаѓања:
    5.267
    Ќе има да. Ама многу слабо годинава. Парчиња намалувани по 200 ден, а некои ич

16. Maraya✓

Maraya✓ Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2021
    Пораки:
    270
    Допаѓања:
    83
    Како е процедурата за враќање преку карго?

17. Jana Sandevska

Jana Sandevska Активен член

Се зачлени на:
    10 март 2026
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    22
    Ja kontaktiras Zara treba da ti ispratat nalepnica koja treba da ja pokazes koga kje odis vo kargo za da bide besplatno vrakanjeto i nisto im go davas paketot na niv I za nekolku dena ti refundiraat pari na smetka . Imas i opcija da ti ja zemat od doma no se naplakja

18. SelenaGomez

SelenaGomez Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    1.928
    Никако не можам да начекам 4 парчиња во исто време достапни, една тура успеав да соберам така ама сега или се само три парчиња или едното само, а да ги нарачам посебно па не ми се даваат 250 за достава само за три пакети посебно:?:

19. Jana Sandevska

Jana Sandevska Активен член

Се зачлени на:
    10 март 2026
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    22
    Jas pak ne mozam ni edno parce da ulovam se sto sakam ima samo golemi broevi

20. Harper

Harper Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2018
    Пораки:
    749
    Допаѓања:
    8.293
    Јас ги фатив сите моите достапни во 4 сабајле. На 2 пати досега ги наоѓам така :lol: