Колку време најмногу сте чекале за да добиете мејл дека артиклите се прифатени назад? И дали имаат мејл каде можам да се обратам?
За Блек фрајдеј попустите важат само во продавница или и онлајн? И на се ли имаат попуст? Сакам детски гаќички и маички да купам, да знам дали да чекам или да си купувам.
Da prasam nesto, me interesira za goleminite na pantalonite t.e trenercinja za 5 godisno dete dali e podobro da zemam golemina 4-5 (110) ili 6 (116) deteto e slabicko ama visocko, od edna strana velam da ne mu se siroki 6ka, a od druga strana 4-5 da ne mu se kratki I za kolku vreme vi stiga narackata vie sto ste maracuvale sega brzo, uste stiga za 10,12 dena?
Јас земам број поголем од Зара долни.Се што сум земала на малата број кој носи и дошол краток или тесен мн.Па почнав со број поголем. Инаку да отрпилика толку се чека 10 тина дена.
Можеби ќе му бидат широчки ама ќе бидат куси. Моево е 4 год. му земам 6-ка -116ка долни, можеби ти треба со 7-ца да одиш ?
Slabo i sitno e mnogu ke pliva vo niv eve mu zemav pizami 6ka na niki tekstil ogromni mu se Mozes da pises ako ne ti e problem koga ke stigne dali si odgobara na brojcinja? Go gledav i jas ama vrska nemam koj broj da zemam..sakam taka posirocko da mi e
Јас ова го пробав во продавница и пошироко е и долго, и во ракавите мене лично ова ми е маалку подолго, ама може кратки раце имам. Секогаш земам поголем број за горе заради градите. Ми го земаа пред очи последниот број во жолто, и затоа морав да си го нарачам.
Za nekoj proizvod sto go nema na zaliha i pisuva deka pristignuva naskoro, za kolku vreme obicno e dostapen pak?
@butterflysk Мене ми стигна палтото денес, и нешто не ми штима. Во продавница ко слеано ми стоеше, сега набрано во рамената, ракавите по цела должина широки, и ко уште подолги, кај крагњата исто поразлично ми е... Мене не ми е јасно дали јас сум го утнала моделот, да сум земала сличен ама не истото палто, или стварно е различно од тоа што го пробав. Се разочарав ептен. Може ли сега ако не донеле нови модели во нашава Зара од истото, ако не си го заменам да ми ги вратат парите?
@butterflysk Мајка ми ме убедува дека било истото, и дека исто ми стоело тогаш, само аутфитот дека тогаш ми бил различен и обувки дека сум носела, поинаку изгледало. Не знам дали ме теши само, ама го пробав со нешто друго сега, со марама одозгора и поокеј ми изгледа, само ракавите ќе ги скратам малку. Може и јас после 10 дена сум заборавила точно како изгледа. Иначе можно е да донеле уште броеви и бои од истово во Зара, спомна дечкото дека планирале пак да носат, можеш на лице место да си провериш
Направив нарачка пред повеќе од 24 часа и се уште си стои вака, не е мрднато, после колку време започнуваат со подготовка?