Да и јас сакав една ташна да нарачам,прво пишуваше дека ја нема,после некое време се појави.Ме нервира што неможам се одеднаш да нарачам од намаление, сигурно нема за секој производ да плакам по 250 ден достава
И мене тоа ме нервира, јас направив нарачка па ја откажав кога видов дека ставија на залиха мој број, па пак нова направив, сега гледам пак вратија некои маици за синко ама не ми се исплати да нарачувам пак, скапа им е доставата
Да,ама и мислам има одредено време околу 2 часа за да да ја откажеш,после некое време неможе да се откаже.Во другите држави има и достава во дукан бесплатна,но кај нас неможе.Но,добро е и тоа што можеме да нарачаме онлине,пред тоа и тоа неможевме
Мене ништо од попустот не ми остана, цела кошничка нема на залиха и џабе дремев ко пак нарачав од работите на полна цена…
Vo 19:01 pola raboti sto gi imav u korpata gi trgnaa demek gi nema na zaliha, ne veruvam nekoj odma da gi zema, ili pak ima po 1 parce na zaliha
Си се спремив си ставив се во корпа и ја отварав цело време апликацијата од 6 натака и нели беше во припрема, и во 6:57 отварам и се што ми беше во корпа беше out of stock. Не сфаќам стварно како може вака. И летото истото ми се случи ништо не успеав да нарачам.
Во апликацијата ми стои дека денес ми е испратена нарачката, ептен брзо, не очекував така брзо, а предвидениот рок за испорака почнува од петок.
Јас тргнав да мрчам дека ништо не најдов кога пуштија на апликација, дека се партали. Ама следниот ден најдов по нешто за сите. И нормално порачав. @anastasijaki мене уште сабајле ми стигна известување дека е испратена. И исто рок на достава е од 3ти до 9ти мислам. Само праткава на два дела ми ја поделија, прв пат вака откако нарачувам се случува.
Толку брзо не ми стигнала пратка. Денес стигна прв дел, од 3ти до 9ти вториот дел да го очекувам. Вчера кога пишав веќе беше collected by courier. На вторава пишува само sent.
Дали сезонскиот попуст во Зара започнува овој месец на 26ти. Читав на интернет пишува дека треба да почне од 26 декември. Дали на летниот сезонски попуст успеавте да нарачате се што ви беше во корпата т.е дали производите неа достапни сите по започнувањето на попустот , и дали во продавниците следниот ден уште од сабајле е многу гужва и може да земете се што ви се допаднало или сепак е подобро онлајн бидејќи мн работи ги немст достапно овде во Скопје? Извинете вака нападнаб со прашања бидејќи летото кога бев во продавниците се беше лудница не може ништо да се најде се е расфрлано е сега во ист гејт не знам како ке е
Девојки сакам еден парфем од Зара, во сити мол го нема, во ист гејт го има. Проблемот е што ствааарно немам кога да отидам во ист гејт зошто ми е далеку. Онлине не ми дава опција да го нарачам. Мислите ли дека они можат да го повлечат во сити мол, два сакам да земам или нема таква опција? Ѕвонев да прашам ама не се јавува никој па да прашам тука да не знае некој..
Пробав да најдам информација, не успеав. Ме интересира дали може да заменам артикал, не да го вратам, затоа што единствено величината не ми одговара? По можност со карго. И дали ќе треба нешто да се доплати, со оглед на тоа што артиклот е земен на попуст?
@Ahoy Нема замена, само враќање. Инакy ми стигна денес пратката, од Полска е пратена затоа ја чекав од понеделникот