Нарачав чизми и малку ми се големи. Проверив кај нас ги нема за одма да ги заменам, па ме интересира дали доколку сакам да ги заменам одма ќе ми пратат друг број од Шпанија? Се мислам јер ич не сум по чизми и немам никакви и страв ми е да не падне снег ко што тргнало низ цела Македонија. Ако треба да чекам две недели и празници да фатат... налет.
Минатата година на 25 декември почна попустот на апликација , а на 26 во продавниците , ако се сеќаваш, и колкави беа попустите ? Благодарам. Дали некој знае колку дена пред да започне попустот се добива известување?
Вечер почнува, подобар од Блек Фрајдеј е Него, сакам да вратам еден артикл и имав плати при достава опција, сега за рефундирање ми дава опција Bank Transfer, ама врска немам што треба да внесам во Account Number? Совет?
Даа, видов сабајлево.Наполнив корпа е сега што ќе остане во неа во 21:00 ќе видиме, прошли пат пола ствари ми ги снема
Zasto ne mi iskaca narackata vo moi naracki? Vika moze da ne e vidliva za profilot, a do sega ne bilo taka sekad sum imala.moznost da sledam do kaj e sto e
И јас ама сепак нарачав се што имав во кошница е арно ама и јас немам ни емаил ни во нарачки ја има, па дали и сме нарачале кој знае