Едвај ми процесира нарачка, не е до телефонов, не е до интернетот од 3 телефони пробав кочеше. Ама битно нарачав се што имав во кошничка ставено.
И ја за прв пат успеав да нарачам се што имав у кошничка, ама моментов со доставава ми е no comment. Дрчни газиња
Mi ja podelija narackata na dva dela , ama stoi istiot datum za isporaka, ke mi stigne istovremeno ili? I vtoro prasanje so ogled na nova godina kolkava e moznosta da stigne na 3ti januari ( rokot e od 3 do 12ti) nema da sme doma pa zatoa mi e..
Дали нарачките од Зара стигнуваат од Скопје? Дека 10 дена за достава . Досега имам направено 3 нарачки откако направија онлајн, но сега не нарачав се изнервирав за тоа најмногу што го сакав го снема и ништо не порачав. Па тука гледам плус и достава се плаќало од сега Муабетот ми беше дали ако е нешто out of stock, може да го има во продавниците ск?
Мене минатиот пат од Полска ми беше испратена, некогаш и од други земји повлекуваат ако ги нема кај нас.
Ako se sekjavate lani popustot bese mnogu podobar. Imase raboti za 199 denari fustani po 300 400 ,se bese mnogu evtino. Dali toa bese zaradi koronata ili? Bidejki ovaa godina samo 20 30 % popust ima.
Летоска околу август месец имаше страшно добар попуст, најдов убаво боди со гол грб за 3евра од 35 евра на 3 евра. Затоа сега не трчам по овој попуст,овде не може ни да се проба, па ме кошта и превозот во два правца.
Немам искуство со онлине нарачки од Зара, сега за прв пат нарачав па ме интересира. Пратката ми е поделена на два дела бидејќи од различно место се праќа, така пишува во известувањето. Можно е јас да не сум тука да ја подигнам него друго лице на адресата, па ме интересира дали ќе ми ги донесат одделно или заедно бидејќи фискалната сметка е една за двата дела? Дали носат еден дел, јас плаќам за двата па после и другиот дел? Ќе биде ли љубезен некој да ми каже?
Како што ти се поделени, така ќе ти стигнат, како две различни пратки. Ќе ги платиш одвоено, ќе ти дадат две различни фискални. Мене ми стигнаа за различно време, таа што беше пуштена од Мк за ден, два, другата за една недела.