Ne bese toj popust na 24 juni i traese okolu 3 nedeli? Letnata rasprodazba traese okolu tri nedeli Нарачка од попустот сега или?
Isto i na mene odma mi ja pratija,jas sinokja naracav,denes pratena. Se nadevam naskoro kurirska sluzba ke ja podigne @swwetyyy bi trebalo denovive da ja pratat, zavisi koi artikli i od kade gi prakjaat. Nekogas mi stoel status "sent" , a kurir tek po 1 nedela ja podignal
Na aplikacijata mi stoi deka vcera 28mi e ispratena pratkata i podignata od kurir, a meil mi stignalo sabajlevo vo 4 deka e ispratena i podignata , da ja ocekuvam denes? I ne mi e jasno i prosli pat i sega vo 4 sabajle meilovi koj praka t.e koj ja praka tolku rano pratkata
Ако ти пишува подигнато од курир денеска , тогаш утре треба да ја добиеш. П.с од кога ти е нарачано, сега од намалението или? Сега повеќе има намалено летни парчиња гардероба и има навистина модерни парчиња, има многу убави топчиња и маици -50% 250 ден, и Тексас сукни по 599 денари итн..
Навистина брзо ти стигнала , се надевам дека и мојата ќе стигне , вчера е испратена но сеуште не е подигната од курир.
И мене денес ми стигна една од пратките нарачана од попустите. Пишуваше дека од 3ти да очекувам достава ама изненадија порано.
Ne moze. Samo online mk moze da vratis vo bilo koja zara (city mall ili east gate), a ako e kupeno direkt od prodavnica,samo vo taa istata prodavnica mora
Двете пратки од попустот стигнаа. Едната денес, другата вчера иако беше пишано од 3ти да очекувам достава.
Kako mislis reklamirale? Ako e kupeno so etiketa i nesto"falicno", imas rok od 2 nedeli i so fiskalna ti vrakjaat pari, a vo rok od 1 mesec moze da se zameni za drugo. No, dokolku e noseno, pereno pa osteteno, mislam ne moze da se vrati,neka me popravi nekoj ako gresam.