Ne vrakjaat, samo 2 nedeli posle fiskalna vrakjaat...povekje od 2 nedeli zamena za bilo sto drugo ama cash ne vrakjaat. 100%.
Не. После 2 недели можеш да побараш да ти ги стават на нивна картичка. Ако не ти се допаѓа ништо за да направиш замена.
Секако дека враќаат пари и прават замена за производ, во законскиот рок од 15 дена. Нормално дека разговараме за дадениот рок. Мене лично ме прашаа дали сакам да ми ги вратат парите или замена само. Не ми помина рокот
Нарачкиве од Зара за колку дена стигаат од прилика дека гледам денес ја пратиле? Пред да ја донесат ќе ми звонат на тел или директно ја носат дома?
Пишува предвиден датум на испорака: 03.01-12.01 2022. Веројатно ќе ти стигне оваа недела. Кога ќе биде подигнато од поштенската служба, следниот ден ќе ја добиеш пратката.
Mi treba pomos.. naracyvav od zara. I odkako ja kompletirav narackata visov deka mi stoi stariot broj. Otidov na aZuriraj podatoci, go promeniv brojot. No na narackata seuste mi go pisuva starior broj. Kako da sum sigurna deka ke me baraat na noviot broj? So sa napravam?
Провери преку која курирска служба ќе ти биде пратката и можеш нив да им се јавиш по име и презиме да ти го сменат телефонскиот број за контакт.
Мојата е испратена од 28.12, но сеуште не е подигната од курирска служба. До сега сум чекала околу 5 дена додека да ја подигне карго. Откако ќе ти стигне дека е подигната од поштенска служба, следниот ден ќе ти ја донесат до дома , но прво ќе те контактираат, а доколку сакаш имаш опција и ти да одиш да си ја подигнеш од каргото. Денес ти стигна дека е испратена ? Овие денови би требало да биде подигната од курирска служба. И мојата е пратена од 28.12 но сеуште не е подигната од каргото.
Според мене најдобро е , доколку сите производи кои си ги нарачала сеуште ги има сите достапно на залиха , да ги нарачаш повторно , да додадеш нова адреса и тел број , а оваа доколку сеуште не е пратена откажи ја. Тогаш значи дека утре ќе ја подигнат, а следните два дена се неработни , што значи ке стигне или сабота или понеделник. П.с дали може ако утре стигне во локалниот магацин, можам да одам и да ја подигнам?
Епа тогаш пиши им на Zara Chat преку кое карго ти е пратена нарачката, па потоа јави на каргото дека имаш грешка во телефонскиот број за да го знаат каде да те бараат кога ќе стигне.
Ке ти стигне меил кога ќе ја превземе курирска служба и секогаш имаш линк за следење на нарачката. Таму ќе видиш од која курирска служба е подигната